Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

11:42 AM
Daniels Džiliss stāsta par iespējamo Īlajas likteni un ne tikai


Pagājušā nedēļā raganīgā Estere laida darbībā gudru shēmu, kā piebeigt savu nelietīgo dēlu Klausu. Viņa sasaistīja visus Oriģinālo brāļus un māsu kopā ar buramvārdiem, tā kā, ja viens no viņiem tiks piebeigts, tad mirs visi. Domāju, ne vienam vien TVD fanam sažņaudzās sirds, redzot šo plānu lēnām īstenojamies. Īlajas atveidotājs Daniels Džiliss gan atzīst TV Line, ka viņš nekad nesatraucas par sava darba drošību. "Šajā posmā es esmu nāves veterāns," viņš asprātīgi joko. "Es esmu nomiris četras reizes šajā seriālā."

Džiliss gan paredz, ka Īlaja nebūs ļoti laimīgs par buramvārdiem. "Viņi tagad ir saistīti ar potenciālo nāvi. Tas būs diezgan šausmīgi," aktieris saka.

Pēc Džilisa domām pat ikvienam parastajam vampīram nu ir skaidrs, ka Estere būtu jāizsvītro no spēles, taču ti ir vieglāk pateikt, kā izdarīt ar tik spēcīgu burvi. Bet Maiklsonu brāļi Īlaja, Klauss, Kouls un Fins, kā arī māsa Rebeka varētu gūt virsroku, ja apvienotu spēkus pret mammu. "Kad cilvēku kolektīvs zina, ka, iespējams, var nomirt, tas padara viņus spēka pilnus," izskaidro Džiliss.

"Es patiešām no sirds ceru uz šāda veida savienību starp viņiem, jo man šķiet aizraujoši skatīties, kā Oriģinālie strādā kopā," viņš piebilst. "Viņi izskatās kā jauns televīzijas seriāls." (Jā, aktieris zina, ka fani lūdzas pēc Oriģinālo spin-off seriāla un stāsta, ka viņš darīs to, ko viņam teiks un ka viņš labprāt būtu daļa no kaut kā jauna par šo tēmu.)



Kas attiecas uz Īlajas un Elenas plaukstošo draudzību, Daniels Džiliss atzīst, ka tā būs pamatīga elle. Galu galā viņa nodeva savas asinis priekš buramvārdiem, kas ved viņu uz karātavām zināmā mērā. "Viņa patiešām nevilcinājās nodot viņu," aktieris saka.

Bet vai ir iespējams, ka lielākais drauds Īlajam ir Džilisa jaunais TV projekts "Saving Hope", kuru sāks filmēt tuvākā mēneša laikā? Aktieris gan mierina fanus, ka viņš spēs darboties abos seriālos. "Filmēšanās "Saving Hope" būs ārpus "The Vampire Diaries" sezonas [filmēšanas]," aktieris paskaidro, piebilstot: "Un es vienmēr varu atgriezties... [Pat] mežonīgie zirgi nespēs mani aizvilkt no "The Vampire Diaries"."

Avots: TV Line.
Par info paldies VDNet.

Kategorija: Par aktieriem | Skatījumu skaits: 1205 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: Daniels Džiliss, TVD 3. sezona, Saving Hope, Īlaja, TV Line, Oriģinālo ģimene
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024