Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]



Ilgi gaidītais konkurss TVD Latvijas faniem ir klāt! Konkurss tiek rīkots sadarbībā ar mūsu draugu - grāmatu apgādu "Zvaigzne ABC"!



Patiesībā varētu pat teikt, ka tie ir divi konkursi vienlaikus! Kāpēc tā? Lasi tālāk un Tu uzzināsi! :)
... Lasīt tālāk »
Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 1293 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 08/02/2012

Tā kā diemžēl radās aizdomas, ka balsojums par konkursa darbiņiem nav īsti objektīvs, balsosim vēlreiz, tagad lapas labajā malā esošajās aptaujās. Lūdzu, esiet objektīvi un nemēģinat mainīt balsojumu kaut kādos negodīgos veidos. Ja mājas lapas administratoriem būs kādas aizdomas, ka arī šis balsojums nav īsti objektīvs, uzvarētājus noteiksim mēs paši.

Konkursa darbiņus meklē ŠEIT.

Atgādinām, ka konkurss tiek rīkots sadarbībā ar mūsu draugu - grāmatu apgādu "Zvaigzne ABC". Balvās - hedera kategorijas laureāts saņems balvā rakstnieces Lorenas Keitas grāmatu "Eņģeļu nakts", savukārt banera kategorijas laureāts - Kami Garsijas un Mārgaretas Stolas grāmatu "Daiļās būtnes".

NOBALSOT VARIET LĪDZ 1. APRĪLIM (IESKAITOT)!

Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 1028 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 23/03/2012



Beidzot tas brīdis ir klāt, kad es esmu vesela. :) Tāpēc te nu būs iesūtītie konkursa darbiņi! Jāteic gan, ka šoreiz bijāt daudz slinkāki, bet paldies tiem čaklajiem, kas iesūtīja savus darbus. Nu ko - tas tikai palielina Jūsu izredzes uzvarēt šajā konkursā :)

Atgādinām, ka konkurss tiek rīkots sadarbībā ar mūsu draugu - grāmatu apgādu "Zvaigzne ABC". Balvās - hedera kategorijas laureāts saņems balvā rakstnieces Lorenas Keitas grāmatu "Eņģeļu nakts", savukārt banera kategorijas laureāts - Kami Garsijas un Mārgaretas Stolas grāmatu "Daiļās būtnes".

APSKATĪT KONKURSA DARBIŅUS UN NOBALSOT VARIET ŠEIT LĪDZ 11. MARTAM (IESKAITOT)!

Tā kā katrā kategorijā ir sava balva, arī balsošanas ir divas - viena par sev tīkamāko hederi, otra - par baneru komplektu. Atgādinām arī to, ka uzvarētāju darbi turpmāk rotāsies šajā TVD mājaslapā un mūsu draugu un sadarbības partneru mājaslapās.

Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 1111 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 03/03/2012

Sveicam vēlreiz publiski iepriekšējā TVD erudīcijas konkursa uzvarētāju Melanie, kas saņēma balvā no mūsu drauga grāmatu apgāda "Zvaigzne ABC" "Krēslas" autores Stefānijas Meieres grāmatu "Brī Taneres īsā otrā dzīve"!

Hip-hip-urrā! :)

Domāju, ka ne velti tieši viņa izrādījās viserudītākā, jo tieši viņa gatavo dažādus interesantus quiz gan Draugiem.lv domubiedru grupā, gan arī šeit!

Drīzumā gaidāms jauns konkurss, bet pagaidām izbaudiet vasaru un neaizmirstiet tomēr laiku pa laikam ieskatīties arī šeit!


Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 1003 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 30/06/2011




Beidzot esmu apkopojusi jautājumu - atbilžu konkursa rezultātus. Jāteic, ka man bija mazliet pārsteigums, ka neviens nebija atbildējis pareizi uz pilnīgi visiem jautājumiem, bet neuztraucieties - konkursa uzvarētājs mums tāpat ir! Konkursa uzvarētāju izlozējām pēc nejaušības principa (ar veco, labo lapiņu sistēmu) starp tiem, kam bija tikai 1 nepareiza atbilde.

Un tātad - kā šī konkursa uzvarētāju varam mīļi sveikt Melanie!!!
Balvā Melanie iegūst "Krēslas" autores Stefānijas Meieres grāmatu "BRĪ TANERES ĪSĀ OTRĀ DZĪVE", kuru sarūpējis mūsu draugs grāmatu apgāds "Zvaigzne ABC".
Par balvas saņemšanu sazināšos ar Melanie personīgi. :)

Pareizās atbildes uz jautājumiem varat apskatīties ŠEIT.

Pie viena ļoti vēlētos redzēt komentāros ne tikai apsveikuma vārdus Melanie, bet arī Jūsu pašu idejas par to, kādu mēs varētu uzrīkot nākamo konkursu! :)
Man bija ideja par fanfiku konkursu, bet es ļoti labprāt uzklausītu arī citas Jūsu idejas!




Šeit [ Forumā ] varam pārunāt konkursu un tā uzvarētāju, vai vnk visu kas saistīts ar šo konkursu!
Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 1001 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 01/06/2011



Mīļie TVD fani, tā kā seriāla otrā sezona pagājušā nedēļā noslēdzās, un mums nu ir jāgaida līdz rudenim, lai atkal ieraudzītu mūsu iemīļoto varoņu jaunos piedzīvojumus, tad, lai iepriecinātu jūs, fanu lapa kopā ar grāmatu apgādu "Zvaigzne ABC" atkal rīko konkursu jums. Šoreiz tas būs konkurss, kurā jāatbild uz 15 pavisam vienkāršiem jautājumiem par un ap TVD tēmu. Manuprāt, jautājumi nav grūti, lielāko daļu atbilžu varat sameklēt, ja nezināt, tepat mājaslapā! Plašāka informācija par konkursu ŠEIT!

Pie reizes gribētu vēlreiz publiski apsveikt iepriekšējā konkursa uzvarētājas! (Ko arī solos jau sen, bet, piedodiet, meitenes, ka izdaru tikai tagad, jo nu gadās brīvāki un gadās arī aizņemtāki brīži... )

Un tātad vēlreiz sveicam iepriekšējā konkursa uzvarētāju Tecktonisti, kura ieguva 1. vietu jūsu balsojumā ar savu zīmējumu un saņēma mūsu drauga "Zvaigznes ABC" sarūpētu balvu "Krēslas" sērijas komplektu kastītē un mūsu administratores Renātes sarūpētu TVD somu! (Starp citu, zīmē viņa tiešām lieliski, man bija iespēja redzēt klātienē ne vienu vien viņas darbiņu!)


    

Un tāpat arī vēlreiz suminām iepriekšējā konkursa mājaslapas administrācijas pārsteiguma balvas - piecu populāru autoru mistisko stāstu grāmatas "Nakts ballītes ellē" - ieguvēju Lzzzi, kura bija pacentusies izveidot tiešām oriģinālu video par TVD tēmu, ko jūs joprojām varat noskatīties ŠEIT! (To šī meitene prot! :) Man gribējās skatīties šo video vēl un vēl, un tas man lika smaidīt!)



Pie reizes vēlos pateikt arī to, ka sadaļā "Fanu darbi" izveidoju īpašu sadaļu "Atsauksmes un recenzijas par grāmatām", kurā aicinu jūs visus aktīvi līdzdarboties!

Veiksmi visiem tiem, kas piedalīsies jaunajā konkursā!

Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 964 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 20/05/2011



Mūsu iemīļotās TVD zvaigznes ļoti aktīvi darbojās dažādās organizācijās, kas rūpējās gan par vidi, gan dzīvniekiem, gan cilvēkiem, kam nepieciešama palīdzība, taču arī ikviens no mums var parādīt, ka mēs nestāvam malā!
Tāpēc mūsu nākamais konkurss, ko atkal rīkojam sadarbībā ar mūsu draugu grāmatu apgādu "ZVAIGZNE ABC" būs saistīts ar Lielo Talku, kas norisināsies jau šosestdien 30. aprīlī.

Sīkāk par konkursa tēmu, noteikumiem un balvu lasi šeit!


Share
Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 978 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 28/04/2011



SĀKUMĀ VĒLOS APSVEIKT PUBLISKI MELANIE, KAS IR KĻUVUSI PAR MŪSU KOMANDAS DALĪBNIEKU, TAS IR, ADMINISTRATORU!
MELANIE, LAI LABI RAKSTĀS UN NEKAD NETRŪKST IDEJU!!! :)


PAR FANU LITERĀRO DARBU SADAĻU!

Un tā - HIP, HIP, URRĀ - fanu literāto darbu sadaļa ir gatava. Balsojuma galarezultātā jūs vēlējāties, lai sadaļa saucas "Fanu darbi", kaut gan cīņa bija sīva (var apskatīt attēlā zemāk). Uz šobrīdi tajā ir šādas sadaļas: "TVD fanfiki", "Citi fanfiki", "Stāsti - oriģināldarbi", "Dzejoļi - oriģināldarbi", "Esejas". Sadaļa "Par fanfikiem" ir informatīva, tajā aprakstīts par fanfikiem, taču noteikti pievērsiet uzmanību, ja neesat ar to iepriekš saskārušies, kā veidot fanfika "cepurīti", jo tas ir MUST BE! :)

Īsā apraksta sadaļā fanfikiem lieciet "cepurīti", citiem daiļdarbu veidiem kādu īsu komentāru pēc savas vēlmes... Pilnos darbus lieciet pilnā apraksta sadaļā!

Ak, jā, ja esmu kaut ko aizmirsusi, ir kādas idejas, droši rakstiet man PV!

Izlasiet arī pārējo informāciju par savu video, foto un zīmējumu pievienošanu tālāk!
... Lasīt tālāk »
Mājaslapas jaunumi | Skatījumi: 938 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 14/04/2011

WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024