Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 ... 14 15 16
Pagājušā piektdienā, 4. februārī ASV un Kanādas kinoteātros uzsāka rādīt filmu The Roommate (Sony Screen Gems), kurā epizodiskas lomas ir arī Ninai Dobrevai un Katerinai Greihemai. Filma ir psiholoģisks trileris par psiholoģiski nestabilu koledžas pirmā kursa studenti Rebeku (Leitone Mestere; Gossip Girl), kas sākotnēji vienkārši iedraudzējas, bet vēlāk kļūst apsēsta ar savu jauno istabas biedreni Sāru (Minka Kellija; Friday Night Lights). Filmas režisors ir dāņu režisors Kristians E. Kristiansens. Filmā redzams arī Kems Gidžandets (Burleska; The O.C.; Krēsla), Alisone Mičalka (Hellcats), Daniela Harisa (One Tree Hill), Billijs Zeins (Titāniks) u.c.

Sākotnēji filmas pirmizrāde bija plānota jau 2010. gada 17. septembrī, bet vēlāk tā tika pārcelta uz šī gada februāri. Kā ziņo www.boxofficemojo.com filma atklāšanas nedēļas nogalē tika izrādīta 2534 kinoteātros, un tās ienākumi pirmajā nedēļas nogalē sasniedza vairāk kā 15 miljonus dolāru. Līdz ar to šī psiholoģiskā trilera sākums izvērties veiksmīgāks kā The Uninvited un The Eye, taču mazāk veiksmīgs kā When a Stranger Calls un Boogeyman. Filmas izplatītāja Sony Pictures aptauja liecina, ka The Roommate skatītāju mērķauditorija ir sievietes, jaunākas par 21 gadu.    

Nina Dobreva filmā atveido Rebekas veco draudzeni - upuri Mariju. Katerina Greihema atveido meiteni vārdā Kima.


Noskaties filmas treileri, Katerina īsu brīdi redzama apmēram 0:41!


Noskaties arī īso treilera versiju, kurā redzama arī Nina!


Un, ja vēlies, vari noskatīties arī Saturday Night Live parodijtreileri par šo filmu ar Džastinu Bīberu un Endiju Zambergu galvenajās lomās!
Video ir Saturday Night Live īpašums!
Saite uz avotu www.bloody-disgusting.com.

Dažādi | Skatījumi: 968 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 08/02/2011

Šajā žurnāla "Sīrups" numurā raksts par seriāla The Vampire Diaries filmēšanas aizkulisēm, savukārt nākamajā numurā, kas iznāks piektdien, 11. februārī būs arī The Vampire Diaries plakāts! 
Dažādi | Skatījumi: 1405 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 06/02/2011

Iespējams, jūs to vēl nezināt, bet, kā ziņo www.deadline.com CW ir ķēries pie vēl viena TV seriāla veidošanas pēc The Vampire Diaries autores L. Dž. Smitas grāmatu motīviem. Šobrīd tiek izstrādāts jaunā seriāla The Secret Circle pirmās sērijas "Pilot" scenārijs, un arī viens no galvenajiem The Vampire Diaries producentiem Kevins Viljamsons ir pievienojies projektam. Iespējams kaut kad nākotnē arī Džūlija Pleka varētu pievienoties viņam.
The Secret Circle ir trīs grāmatu sērija, kas stāsta par pusaudzi no Kalifornijas, kura pārceļas uz savas mammas dzimto pilsētu Jaunsalemā un atklāj, ka ir ragana.
2010. gada rudenī Viljamsons paziņoja, ka strādā pie vēl viena pārdabiskā seriāla projekta, kas stāstīs par cilvēku grupu, kas izmeklē dažādas pārdabiskas lietas. Tagad Viljamsons paziņoja, ka The Vampire Diaries seriāls - kompanjons tomēr nebūs, nu vismaz pagaidām noteikti. Producents paziņojis, ka viņa aizņemtais darba grafiks, strādājot pie The Vampire Diaries, neļauj viņam koncentrēties uz jauna produkta rakstīšanu.

Ja vēlies sekot līdzi šim projektam, vari to darīt Secret Circle Online un tviterī @secretcirclefan.

Paldies par informāciju vampirediariesonline.com.
Foto no www.deadline.com.



Dažādi | Skatījumi: 862 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 04/02/2011

Bonija Beneta atzīta Buddy TV mājaslapā par astoto labāko raganu TV ekrānos!

Viss labāko raganu TOP 15:
#15 Hesus Velaskezs (True Blood)
#14 Roksija, Džoanna un Keta (Eastwick)
#13 Kesija Hjūdža (Hex)
#12 Kristena Vīga kā Kristīne O’Donela (Saturday Night Live)
#11 Patriks (Supernatural)
#10 grāfiene Margareta Isabela Toreauksa (Smallville)
#9 Aleksa Ruso (Wizards of Waverly Place)
#8 Bonija Beneta (The Vampire Diaries)
#7 Tāra Makleja (Buffy the Vampire Slayer)
#6 Endora (Bewitched)
#5 Sabrina Spelmana (Sabrina the Teenage Witch)
#4 Halivelu māsas (Charmed)
#3 Tabta Lenoksa (Passions)
#2 Samanta Stefansa (Bewitched)
#1 Vilova Rosenberga (Buffy the Vampire Slayer)



Informācija un foto no www.buddytv.com!

Dažādi | Skatījumi: 1001 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 03/02/2011


Angļu aktieris Džozefs Morgans, kurš, kā ziņo interneta mediji, atveidos visvecāko un visbīstamāko vampīru Klausu The Vampire Diaries, būs redzams mūsu televīzijas ekrānos jau šosestdien TV3 20:20 filmā Master and Commander: The Far Side of the World (2003), kurā galvenajā lomā ir Rasels Krovs. Džozefs Morgans filmā atveido Viljamu Morganu. Tā kā The Vampire Diaries faniem Latvijā (jo īpaši tiem, kas vispār neko nezināja par Džozefu Morganu līdz šim) ir iespēja apskatīties uz viņu šajā sava laika supergrāvējā.

Filma ir par Napaleona kara laiku. 1805.gadā Eiropa ir nonākusi Napoleona kundzībā, un tikai Lielbritānijas Karaliskā flote vēl stāv viņa ceļā uz pilnīgu uzvaru. Dienvidamerikas krastos briest jauns konflikts starp Napoleona karaspēku un britu vīriem. Kapteinim Džekam ir uzdots ieņemt vai arī noslīcināt franču kuģi, kas ir daudz ātrāks un jaudīgāks par viņējo. Džekam ir jāpaveic neiespējamais – jāiedvesmo sava komanda bezcerīgajam pasākumam, jācīnās uz spēku izsīkuma robežas, jāsatriec pretinieks un jāizdzīvo pašam.


Ja vēlies, noskaties arī filmas Master and Commander: The Far Side of the World treileri!

Dažādi | Skatījumi: 957 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 02/02/2011



Kā ziņo vampirediariesonline.com The Vampire Diaries fani visā pasaulē paveikuši lielisku darbu, nominējot savus mīluļus TV Guide Fan Favorite Awards veselās 7 kategorijās!

Fani bija iesnieguši vairāk kā 300 000 nominācijas uz 12 kategorijām, tā kā The Vampire Diaries fani var būt tiešām lepni par paveikto. Un tātad turpinām iesākto un balsojam čakli arī mēs par viņiem!

Nominācijas piešķirtas šādās kategorijās:
  • Favorite Actor: Ian Somerhalder
  • Favorite Actress: Nina Dobrev
  • Favorite Sci-fi Show: The Vampire Diaries
  • Favorite Villain: Katherine Pierce
  • Favorite Non-Human-Character: Damon Salvatore or Stefan Salvatore
  • Favorite Couples Who have: Damon & Katherine 
  • Favorite Couples Who Should: Damon & Elena
Interesanti, ka tiks pieņemti arī īsi fanu video, kuros jāpastāsta, jāparāda utt., kāpēc jūs domājat, ka jūsu mīļākajam aktierim, aktrisei vai TV šovam vajadzētu uzvarēt konkrētajā kategorijā. Tā kā izklausās, ka pasākums būs jautrs!

Balsot var tik bieži, cik katrs vēlas, tā kā mums ir lieliska iespēja! Balsošana beigsies 15. februāra pusnaktī (pēc viņu laika, protams!). TV Guide Fan Favorite Awardsuzvarētāji tiks paziņoti 18. aprīlī!    

Dažādi | Skatījumi: 1005 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 02/02/2011


Slavenais interneta slavenību - māsu komiķu Hilijas un Hannas Hindi parodiju šovs The Hillywood show paziņojis, ka jau februārī būs pirmizrāde viņu jaunajam šovam The Vampire Diaries by The Hillywood Show!

Tiem, kas nezina, kas tas The Hillywood show īsti ir, jāzina, ka katra viņu parodija ietver satīriskus skečus, personāžu atveidošanu, dziesmu un deju parodijas utt. no dažādām populārām filmām, piemēram, Twilight un The Dark Knight. Viņiem ir satriecoši kostīmi un grims. The Hillywood show šobrīd jau ir 4 miljoni skatītāju, bet viņu skaits tikai turpina pieaugt. Vēl pie tam jāpiebilst, ka abas māsas to visu rada tikai ar vienu kameru!


Kamēr gaidām The Vampire Diaries by The Hillywood Show, tikmēr varam ieskatīties Eclipse Parody by The Hillywood Show!

Eclipse Parody by The Hillywood Show® from The Hillywood Show® on Vimeo.

Paldies par informāciju un logo vampirediariesonline.com!


Dažādi | Skatījumi: 1165 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 01/02/2011

1-8 9-16 ... 105-112 113-120 121-127
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024