Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

1:45 PM
DZŪLIJA PLEKA, KENDISA AKOLA UN MAIKLS TREVINO ČIKĀGAS "COMIC & ENTERTAINMENT EXPO"
Maikls Trevino, Kendisa Akola un Džūlija Pleka apmeklēja 19. martā Čikāgas "Comic & Entertainment Expo", kur viņi satikās ar faniem, lai sniegtu autogrāfus, kā arī atbildēja uz fanu jautājumiem.

Kā raksta IGN, galvenā producente stāstīja arī par to, ko skatītāji var gaidīt pēc pārtraukuma.

"Mums patīk stāstīt mūsu sezonu nodaļās," paskaidroja Pleka. "Mums bija vilkaču nodaļa un Rozas/Īlajas nodaļa. Un mēs tuvojamies Klausa un upurēšanās, lai lauztu "Saules un mēness lāstu", nodaļai tagad. Viss, ar ko mēs sāksim pēc pārtraukuma, būs par to. Kur ir Klauss? Vai viņš zina par Elenu? Ko meklē Izabella, atgriezusies pilsētā? Vai šis upurēšanas rituāls notiks? Vai būs iespējams tikt no tā ārā? Vai dubultniece mirs? Vai vilkacis mirs? Kas būs šis vilkacis? Kas būs šis vampīrs? Tik daudz, kas būs, ka viena lieta tikai noved pie nākamās."

"Mums būs citas desitgades dejas," turpina seriāla vadītāja, paskaidrojot, ka tie būs 20. gs. 60. gadi, kā arī atgādina, ka būs arī pagātnes atskata sērija (mēs jau zinām, ka satiksim atkal Trevoru tajā) un vēl viena pilnmēness sērija. "Un ar pilnmēnesi parādās vilkači," viņa saka.

Un tad vēl, protams, šie Pirmatnējie vampīri... Džūlija Pleka saka tā: "Mums ir šie Pirmatnējie... šie Vecās Pasaules personāži, kurus ir gandrīz neiespējami uzvarēt. Klauss bijis visbaisākais un biedējošākais vampīrs visā vēsturē." Tomēr Džūlija Pleka stāsta, ka veidotāji neizmantos vienkārši Klausa iespējas. "Mēs cenšamies neko nedarīt bez nodoma vai vienkārši parādīt asinis asiņu dēļ vai sarecējušas asinis sarecējušu asiņu dēļ. Bet mums patīk būt asiņainiem, un mums patīk būt nekrietniem. Un cilvēki vienmēr mirst. Cilvēki, ko jūs mīlat vienmēr kādreiz mirst, jo šis ir dzīvības un nāves jautājums. Likmes ir augstas. Un tas ir mūsu darbs kā stāsta veidotājiem, turpināt to nodot [jums], lai jums neliktos, ka mēs esam zaudējuši sparu."

Kā jūs domājat, ko Džūlija Pleka ar to domāja, ka cilvēki mirst? Vai mirs kāds no Mystic Falls iedzīvotājiem, kas nav pārdabiska būtne?

Paldies par info un foto VDO!
Vairāk foto no no šī pasākuma meklē šeit!

Noskaties The Vampire Diaries video prezentāciju šeit! Par to paldies @craned!

Noskatieties arī divus video no "Jautājumu - atbilžu" paneļa! Paldies par video www.vampire-diaries.net!

Kategorija: Fanu pasākumi | Skatījumu skaits: 887 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: video, The Vampire Diaries, Comic & Entertainment Expo, Kendisa Akola, Džūlija Pleka, Maikls Trevino, C2E2
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024