Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

4:21 PM
Džūlija Pleka stāsta EW par 3. sezonas noslēgumu un ko gaidīt 4. sezonā
Pēc grandiozā 3. sezonas noslēguma Džūlija Pleka dalījās pārdomās ar EW par šīs sezonas noslēgumu un to, kas varētu mūs gaidīt nākamajā sezonā.

Ja neesat vēl noskatījušies TVD 3. sezonas finālu, tad iesakām tālāk nelasīt, lai nesabojātu sev prieku par sezonas noslēgumu...

- Cik sen jūs zinājāt, ka Elena beigs 3. sezonu vampīra pārtapšanas posmā?
- Šis nobeigums bija zstrādē jau apmēram divus gadus. Tas ir tas, kas notiek ar viņu pirmajās grāmatās. Kad Kevins [Viljamsons] un es sākotnēji nonācām seriālā, mēs teicām: "Nu, tas nevar notikt tādā veidā, kā tas notiek grāmatās", kas ir pirmās grāmatas apmēram 200. lappusē [Smejas.] Tas likās acīmredzami par agru un sasteigtu, un mēs nevēlējāmies taisīt seriālu par pusaugu meiteni, kas tūlīt pārtop vampīrā. Bet mēs vienmēr esam zinājuši, ka viņas ceļš aizvedīs viņu uz to galu galā, un mēs tikai turpinājām uzķert īsto brīdi tam. Mums bija meitene, kas zināmā mērā zaudēja pēdējo dzīvo pieaugušo ģimenes locekli, kad pagājušajā gadā nomira tante Džena, tāpēc, kad mēs sākām šo sezonu, mēs tiešām vēlējāmies sākt ar šīm attiecībām ar Alariku kā viņas aizbildni un padomdevēju, un tad nobeigumā atņemt to viņai un atstāt viņu un viņas brāli bez neviena. Bija sajūta, ka nu ir īstais laiks - kad tu esi palicis bez pieaugušajiem, bez pieaugušo uzraudzības - Elenai piedzīvot tālāko sava ceļa attīstību. Visas tās lietas, ko mēs darījām, lai viņa kļūtu šī gada laikā stiprāka, trenēšanās un sevis garīga iepazīšana, un visas skumjas un emocijas, kam viņa gājusi cauri, visa līdzjūtība, kas viņai ir pret citiem, tas viss tiks izspēlēts nākamajā gadā, un arī tas, kāda personība un vampīrs viņa patiesībā būs - ja viņa izvēlēsies pārtapšanu.

- Acīmredzot viņa pārvērtīsies.
- Sākumā būs diskusijas par to, bet ceļš, kuru mēs izvēlēsimies, ir diezgan ārkārtējs.

- Kad Alarika rēgs parādījās Džeremijam, es domāju, pag, viņi var iespējams nogalināt Elenu, jo Nina Dobreva joprojām būs seriālā kā Katerīna.
- Mēs esam diezgan pazīstami ar gatavību darīt lietas, ko citi cilvēki nelabprāt darītu, tāpēc bija tāda jocīga sajūta tajā brīdī. Cilvēki domātu, nabaga Mets ir zudis, un sērotu par viņu tajā brīdī un pat nedomātu, ka galu galā Elenai draud kādas briesmas. Tāpēc, kad tas notika, bija vienkārši tā "Ak,..."

- Veids, kā Nina mirst ūdenī, vienkārši zaudējot dzīvību un peldot, bija tik labs.
- Šī meitene. Ja būtu aktiermākslas balvas par zemūdens emocijām, viņai vajadzētu iegūt visas.

- Vai Elena zināja, ka Meredita ir iedevusi viņai vampīra asinis, kad viņa teica Stefanam, lai glābj sākumā Metu?
- Tas ir jautājums, kuru mēs uzdosim un atbildēsim, kad atgriezīsimies nākamajā sezonā.

- Vienkārši, lai pārliecinātos - Mets izdzīvoja, pareizi?
- Es domāju, ka Meta neizdzīvošana pēc visa tā, kas bijis, būtu pārāk traģiska.

- Parunāsim par Elenas atvadu sarunu ar Deimonu, kad viņa pateica viņam, ka, ja viņai jāizvēlas, tad viņa izvēlētos Stefanu.
- Tas, ko mēs esam stāstījuši visu gadu, ir šī izvēle, ar kuru viņai būt šajā savas dzīves brīdī un ko viņa vēlas no dzīves, un ko viņa vēlas savā dzīvē romantiskajā ziņā. Lai gan viņa ir acīmredzami izaugusi līdz mīlestībai pret Deimonu un, iespējams, mīl Deimonu, viss, ko viņa trīs sezonu laikā ir teikusi, ir 100 procentīga taisnība. Pat vissliktākajā gadījumā, viņa nekad nebeigs mīlēt Stefanu, un jūs vienkārši nevarat to mainīt. Tāpēc ļaut Deimonam iet bija pareizākais, ko viņa varēja darīt. Protams, tagad, kas zina, kas notiks? Viņas dzīve nu ir apgriezusies ar kājām gaisā. Tikai Dievs vien zina, kā katrs no brāļiem tiks ar to galā. Ja viņiem būs pretēji viedokļi [lasi: Deimons noteikti būtu glābis Elenu sākumā, tā kā viņa joprojām būtu cilvēks], tad kā viņi tiks ar to galā savstarpēji? Viņi šajā gadā izdzīvoja brīnumainā kārtā, esot tuvāki kā brāļi kā jebkkad agrāk, kā šī jaunā attīstība ietekmēs šīs attiecības? Te ir visu veidu lieliski jautājumi, kas būs kā rezultāts visam šim.

- Viens no pagrieziena punktiem, ko mēs neparedzējām - neilgi pēc tam, kad Elena pateica, ka, iespējams, viņas izvēle būtu savādāka, ja viņa būtu satikusi pirmo Deimonu - bija tas, ka Deimons patiesībā SATIKA viņu pirmais naktī, kad viņas vecāki avarēja, bet viņš apvārdoja viņu aizmirst, jo viņš nevēlējās, lai kāds cits zina, ka viņš ir pilsētā.
- Deimonam nu ir maza kolekcija ar to, ko viņš licis viņai aizmirst. Ja ir kāda lieta, ko visi zina par mūsu vampīru likumiem, tā ir, kad tu mirsti un pārvērties, tavas atmiņas sāk atgriezties. Tā kā būs jauna informācija, ar kuru Elena iepazīsies nākamās sezonas pirmajā sērijā. Es domāju, tā ir vienkārši daļa no pašreizējās draudzības un romantiskā mudžekļa, kas Elenai ir ar Deimonu. Viņa nekad nebūs spējīga to pilnībā nokratīt, un jaunā informācija tikai vēl pastiprinās to un iespiedīsies viņā vēl vairāk. Un tādējādi tas radīs sarežģījumus ar Stefanu, protams. Bet viņa ir saistīta ar Stefanu. Viņa mīl Stefanu. Patiesībā mēs redzēsim, kā viņi ir kopā kādu laiku.

- Tātad viņa ir izdarījusi izvēli, bet tu apgalvo, ka tās noteikti nav beigas - seksuālā spriedze vēl joprojām būs, pat ja tā būs tikko manāma. Es jūtu, ka abu pušu fani varētu būt laimīgi par to.
- Nē. Nē. Pretējo pušu aizrautīgākie [fani] nekad nav pietiekami laimīgi, ja vien viņi nedabū tieši to, ko vēlas. Bet man jāteic, ka ikvienam jāsaprot tas, ka spēles beigas nozīmē arī seriāla beigas. Mēs esam šī ceļa vidū, un mūsu varone nupat ir izdarījusi svarīgu lēmumu, un tad VISS viņas dzīvē mainīsies. Mēs sākam 2. daļu. Mēs turpināsim uzdot jautājumu: "Kāpēc tas bija pareizākais viņai?" un atbildēt uz to nākamās sezonas gaitā. Elena kā personāžs turpinās attīstīties un mainīties, tāpat kā mūsu puiši, tāpat kā viņu jūtas vienam pret otru un pret viņu. Tas ir maratons, nevis sprints.

- Parunāsim par Bonijas darījumu ar Klausu.
- Tā ir tā pati maģija, kas ļāva ielikt Klausu Alarika ķermenī un Esteri Rebekas. Tā kā jūs loģiski varat izdarīt secinājumus par Džozefa Morgana nākotni seriālā.

- Mēs redzējām, kā Klausa ķermenis sadeg, līdzīgi kā Maikla un Finna, tā kā es domāju, ka mēs redzēsim Džozefu Morganu atkal tikai pagātnes atskatos vai kaut kā tā.
- Ziniet, es personīgi neredzēju, ka viss viņa ķermenis sadeg līdz pelniem. Tāpēc es nevaru pateikt simtsprocentīgi, ka mēs viņu redzējām pēdējo reizi.

- Un Klauss tiešām ir Deimona, Stefana un Kerolainas asinslīnijas sākums?
- Jā, tā ir taisnība.

- Pirms mēs turpinām runāt par Klausu kā Taileru, mums jāatgriežas pie ainas, kurā Tailers un Kerolaina plāno satikties pēc divām stundām un bēgt kopā. Es gandrīz sāku raudāt, un es pat nesaprotu, kāpēc.
- Jā. Man patika šis brīdis. Viena no lietām, ko mēs reizēm daram seriālā, ir tas, ka mēs izspēlējam nelielu tīņu fantāziju zemes vēlēšanās piepildījumu. Ideja par aizbēgšanu kopā ar puisi, kuru tu mīli, lai izbēgru no briesmām - tai ir šī burvīgā "Escape From Witch Mountain" vibrācija, kuru es tik ļoti labi atceros no savas bērnības. Tāpēc man patīk šī aina tā entuziasma dēļ, kāds viņiem piemīt šajā piedzīvojumā, neskatoties uz visu tumsu, kas iekļauj viņus. Viņi ir divi iemīlējušie pusaudži, kas dodas prom, lai mīlētu [viens otru] ceļā.

- Kas tad notiks ar viņiem nākamajā sezonā? Ko domās Kerolaina?
- Pirmkārt, viņa būs diezgan šokēta un apstulbināta, un, iespējams, tas robežosies ar ekstāzi, bet arī ļoti apmulsusi, kad viņa sapratīs to, ka Tailers dzīvos, lai redzētu citu stāsta nobeigumu. Un tad viņa kļūs, atvainojiet par manu valodu, sasodīti nikna uz Klausu, kas izliekas un turpinās izlikties par to, kas viņš ir Tailera ķermenī. [Smejas.] Mēs redzēsim, cik daudz daudz viņš spēlēsies ar to.

- Tas būs jautri. Bet Padome joprojām zina, kas patiesībā ir Kerolaina un Tailers.
- [Smejas.] O, jā, viņi zina. Tas pilnīgi noteikti būs pirmās sērijas centrā. Padome zina pārāk daudz, un tai vajag pieņemt kādu mērus ne tikai pret tiem, kas ir tās iekšienē un maldinājuši viņus [mēre Lokvuda, šerife Forbsa un daktere Fella], bet arī pret vampīriem, kas iemitinājušies pilsētā.

- Vai esat domājuši par kāda jaunu slikto Padomes locekli?
- Mēs noteikti satiksim jaunus personāžus šajā kontekstā, kam būs ļoti stingri uzskati par to, kādai šai pilsētai vajadzētu būt.

- Fokusējoties uz Boniju, iepriekš šajā nedēļā Keta Greihema teica, ka viņa redz divus ceļus, pa kādiem Bonija varētu doties, pēc tam, kad viņai šķietami patika melnā maģija, kad viņa apstādināja Džeremija un Alarika sirdis: Bonija var nobīties no melnās maģijas un izdomāt, ka grib palikt tīra no tā, vai arī viņa var kļūt atkarīga no tās. Ko tu vari pateikt par Bonijas tālākajām gaitām?
- Bonijai priekšā stāv tiešām dziļāka, daudz emocionālāka viņas raganas prasmju izpēte, viņas raganas mantojums. Nākamais gads tiešām būs par to, kā viņa sapratīs, ka ir ne tikai sekas viņas darbībām, bet ka viņai galu galā jāsaskaras ar to, kas viņa ir kā ragana un kāda veida ragana viņa vēlas būt. Tā kā te būs daudz dvēseles meklējumi un daudz pacēlumu un kritumu priekš viņas. Cerams, tas būs tiešām skaists un saturīgs ceļš priekš viņas.

- Tailers/Klauss teica Bonijai, ka viņas raganu māsas nebūs priecīgas par to, ko viņa izdarījusi, lai glābtu savus draugus. Vai viņu neapmierinātība ar viņu būs redzama nākamajā sezonā?
- Es domāju, noteikti. Tas, kas man patīk Bonijas rīcībā, ir tas, ka būtībā viņa pateica gan saviem senčiem un raganu māsām, gan vampīriem: "Beidziet mani stumdīt. Es darīšu to, kas nepieciešams, lai pasargātu cilvēkus, kurus es mīlu, un man tiešām neinteresē, kam tas patīk vai nepatīk". Tā kā tas ir liels brīdis Bonijai, atgūstot savu spēku, un mēs noteikti redzēsim tā atbalsis nākamajā gadā.

- Daudzi runāja par pilsētas pamešanu: Oriģinālie, Tailers un Kerolaina, Salvatore, kuru Elena neizvēlētos.
- Tagad ar Elenu ir noticis tas, kas ir noticis, es domāju, ka ikviens, kas plānoja pamest pilsētu vai bija ar mieru pamest pilsētu, mainīs savus plānus.

- Tātad Deimons paliks tepat. Ko tu vari pateikt par Rebeku?
- Rebeka būs persona non grata starp seriāla varoņiem, ja ne visiem, sava ļoti, ļoti, ļoti agresīvā un [smejas] slepkavnieciskā gājiena dēļ. Pat Metam, viņas jaukajam, mazajam futbola kapteinim, iespējams būs visai grūti tikt tam pāri. Viņš noteikti nerunās ar viņu tik drīz. Tā kā mēs redzēsim, kā viņa atbildēs uz to, ka tiks izstumta no sabiedrības vēl vairāk, kā jau bija. Un meitenei, kam nepatīk būt vientuļai, tas nebūs viegli. Viņa arī tikko piebeigusi Klausa iespēju radīt hibrīdus, tā kā arī viņš nebūs priecīgs par to.

- Vai Īlaidža atļāva Rebekai mēģināt nogalināt Elenu, vai arī viņa pati izlēma?
- Ziniet, patiesībā man vēl nav uz to atbildes. Man patiktu domāt, ka Rebeka pieņēma tiešām pārdrošu un strauju izvēli un samaksās par to ar diezgan smagām sekām gan no brāļu puses, gan sabiedriskajā ziņā priekš sevis. Es runāšu par to ar citiem scenāristiem un pārliecināšos, vai viņi ir ar mani. [Smejas.]

- Man arī patiktu tā domāt, jo Īlaidža joprojām ir mans mīļākais Oriģinālais. Vai viņš vēl būs pilsētas tuvumā?
- Jūsu mīļākais Īlaidža ir mūsu mīļākais Īlaidža, kā jau jūs zināt. Daniels Džiliss peidalās ārstu seriālā NBC "Saving Hope" [pirmizrāde 7. jūnijā], un tāpēc viņa nākotne vampīru seriālā ir pilnībā saistīta ar viņa nākotni ārstu seriālā. Bet mēs izmantosim viņu periodiski ar viņu atļauju, un viņi labprāt ir ar mieru, tā kā mēs skatīsimies, ko vēl mēs varam sadarīt, virzoties uz priekšu.

- Tagad, kad Alariks ir prom un Elena vairs nespēj palīdzēt Klausam viņa hibrīdu armijas veidošanā, kas būs Lielais Ļaunais nākamajā sezonā?
- Tas ir jautājums, kas paliek atklāts. No kurienes nāks Lielais Ļaunais? Tas būs jautri izklāstīt to un saprast, kas būs mūsu ļaunais un kāpēc.

- Vai ir vēl kaut kas, ko tu vēlētos pateikt par sēriju?
- Tikai nesūtiet naida vēstules vai nāves draudus Tviterī.

- Es redzēju tavu tvītu iepriekš šajā nedēļā par to, ka tev bijis nepatīkams pārsteigums.
- Ja es ieietu Tviterī tieši tagad un izlasītu atsauksmes, es ieietu pilnībā gatava un zinādama, ka lielākais vairums cilvēku iespējams metīsies man nikni virsū un naidīgi apvainos pa vidu visai tai skaistajai mīlestībai un brīnišķīgajam atbalstam, ko fani tik labi spēj sniegt. Bet tas bija parastā otrdienā, kad es tikai lasīju ziņas un pļāpāju ar dažiem draugiem, un mani sasniedza ziņa: "Tu esi stulba, tu nerullē, tev nav talanta, un tu esi neglīta." [Smejas.] Tad bija tā, pagaidi... Man tikko bija jauks moments, un tu pilnībā iekšēji izpostīji to ar rupjību. Tādiem ir grūti tikt pāri. Tas ir kā tikt iemestam nekurienē tad, kad to negaidi. Bet mīlestība un atzinība bez šaubām visdedzīgākajiem faniem, ar kādiem esmu saskārusies visas savas dzīves laikā, ieskaitot arī sevi kā fanu, turpinās, es nekad neesmu redzējusi ko tamlīdzīgu. Gods un slava viņiem par tādu uzmanību. Mēs to novērtējam.

Avots: EW.

Kategorija: Par seriālu | Skatījumu skaits: 1493 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: TVD 3. sezona, TVD 4. sezona, 3x22, EW, The Departed, Džūlija Pleka
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024