Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

11:20 AM
Džūlija Pleka stāsta par 4. sezonas mīlas trijstūriem
Ceturtajā sezonā sagaidāmas daudz pārmaiņas, raksta TV Line. Tomēr ir viena lieta, kas paliks nemainīga - seriāla mīlas trijstūri. Džūlija Pleka padalījās informācijā par Stefana/Elenas/Deimona un Tailera/Kerolainas/Klausa mīlas trijstūriem, kā arī pieminēja iespējamu kādu jaunu, kurā būs iesaistīts Džeremijs.

STEFANS/ELENA/DEIMONS

Elenas pārvēršanās par vampīru un visu Deimona izdzēsto atmiņu atcerēšanās... Tam būs pamatīga nozīme viņas attiecībās ar abiem Salvatorēm. "Visām šīm lietām, ko viņa pieredzējusi ar Deimonu un Stefanu, būs dažāda nozīme priekš viņas, kad viņa pārtaps par šo jauno personu," paredz Pleka. "Šie apstākļi, kas ir diezgan šaušalīgi, liks viņiem rūpēties vienam par otru daudz pamatīgāk, strīdēties daudz dedzīgāk un ciest daudz vairāk, un mīlēt tik stipri, cik vien iespējams."
Lai gan Deimons ir atpakaļ uz 1. sezonas taciņas, tās noteikti nav Delenas beigas, ja kāds par to baidās, Pleka apgalvo. "Patiesībā savā veidā tas ir sākuma sākums," saka producente. Taču tas nenozīmē, ka Elena, atceroties Deimona atzīšanos mīlestībā un to, ka satikusi viņu pirmo, nožēlos, ka izvēlējusies Stefanu. "Es nevēlos, lai viņa ir tik nepastāvīga," saka producente, atzīstot, ka jauniegūtās zināšanas tomēr iespiedīsies viņas prātā mazliet. Elena turpinās domāt par sevi, savām attiecībām un draudzību ar Deimonu.

DIVI HIBRĪDI UN VAMPĪRE
Tiek runāts, ka Tailers ar Kerolainu atkal apvienosies un būs kopā. Bet vai tas patiesi būs Tailers, vai arī Klauss, kas iemiesojies viņā?
"Jums atliek tikai gaidīt un skatīties," Pleka noslēpumaini saka, atzīstot, ka Klauss noteikti gribēs paspēlēties ar sajauktajām identitātēm. Bet tikmēr Mistikfolsā ieradīsies jauna seja, kam ir sava vēsture ar Taileru. "Mēs sapratīsim, ka šī ir viņa draudzene, kas bijusi ļoti nozīmīga viņa pagātnē," stāsta Džūlija Pleka. Vai Tailera un Kerolainas faniem būtu pamats satraukumam? Vienmēr, kad pilsētā ierodas kāda jauna persona, ir pamats satraukumam, tomēr Tailera un Kerolainas saikne ir ļoti spēcīga, tāpēc jābūt ļoti īpašam, lai ko izjauktu starp viņiem.

DŽEREMIJS, BONIJA... UN EIPRILA?
Mistikfolsā ieradīsies vēl kāda jauna persona - Eiprila (Greisa Fipsa), kam ir kas kopējs ar Džeremiju un Elenu. Pirmo reizi Eiprilu mēs redzēsim jaunās sezonas 2. sērijā, kad viņa atgriezīsies Mistikfolsā no kādas privātskolas. Vai varētu būt, ka Eiprila būs kas vairāk jaunākajam Gilbertam? "Mēs neiesaistām viņu kā mīlas interese priekš kāda," Pleka saka. "Bet mēs noteikti esam atvērti un skatīsimies, uz kurieni šī ķīmija vedīs." Pa to laiku Džeremijs un Bonija ir saistīti ar ciešām saiknēm. Neskatoties uz visām nebūšanām, viņi turpinās būt emocionāli saistīti. Vai tas būs romatiskā ziņā, es nevaru īsti pateikt."

Kategorija: Par seriālu | Skatījumu skaits: 1641 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: Klauss, Tailers, Elena, Džeremijs, Kerolaina, Bonija, TVD 4. sezona, Stelena, Delena, Deimons
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024