Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

11:51 AM
DŽŪLIJA PLEKA STĀSTA "THE HOLLYWOOD REPORTER" PAR COMIC-CON SANDJEGO, TVD PANELI UN JAUNO SEZONU


The Hollywood Reporter bija iespēja intervēt TVD galveno producenti pirms gaidāmā slavenā Sandjego Comic-Con. Pleka dalījās savās atmiņās par šo ikgadējo nozīmīgo pasākumu, kā arī mazliet padalījās, ko fani var gaidīt TVD panelī un arī jaunajā sezonā.


Kas [tagad] ir savādāks, kā tavā pirmajā braucienā uz Comic-Con?

Pirmo reizi es devos ar Kyle XY, mūs tikko sāka rādīt, un mums nebija ne jausmas, ko sagaidīt. Es nedomāju, ka ABC Family jebkad bija arī devusies uz Comic-Con, un viņi visi aizbrauca. Bija lieliski redzēt, ka cilvēki skatās seriālu; sevišķi interese par Metu Dallasu un seriālu vispār bija daudz lielāka, kā mēs gaidījām.

 

Kas ir tavas mīļākās Comic-Con atmiņas?

Es esmu ļoti satraukta, veicot pati savu apreibināšanos ar zvaigžņu vērošanu, kad esmu Comic-Con. Viena no lietām, kas man patīk visvairāk, ir redzēt Džosu Vedonu ballītē dejojam un izbaudām dzīves brīdi. Es esmu liela Džosa Vedona fane, un es esmu pārāk bailīga, lai pieietu viņam klāt un sasveicinātos. Bet es nebiju pārāk bailīga, lai pieietu un sasveicinātos ar Natanu Filionu [„Castle” – A.]. Stāsta vidū, ko es viņam stāstīju, es sapratu, ka viņam nav ne jausmas, kas es esmu, un es vienkārši biju kā pļāpājoša tīņa vecuma fane. Es zaudēju sparu iepazīšanās vidū, jo es biju tik apmulsusi un aizlavījos prom. Es stāstīju viņam, kā viņš parakstīja portretu priekš manis gadus atpakaļ – mana draudzene bija „Firefly” [Džosa Vedona seriāls ar Filionu galvenajā lomā – A.] rekvizītu speciāliste. Es vienmēr biju teikusi: „O, Natans Filions, viņš būs mans nakotnes vīrs.” Mana draudzene piedabūja viņu parakstīt portretu, uz kura bija rakstīts: „Manai nākamajai sievai, kādu dienu tas piepildīsies. Kādu dienu būsi tu un es, ak, jā, mēs būsim, mīlu, Natans.” Tas joprojām karājas manā birojā. Es stāstīju viņam šo stāstu un sapratu, ka es pilnībā pataisu sevi par muļķi. Es vienkārši aizlaidos.

 

Kas padara prezentāciju labu?

Man ir skaudība uz „Lost” pagājušā gada prezentāciju ar speciāliem video, viesiem runātajiem un pārsteigumiem uzstāšanās laikā. Es sapratu, ka viņiem bija jāpārsteidz skatītāji ar trikiem, jo viņi nevēlējās atklāt nekādus spoilerus. Tas ir nozīmīgākais jautājums: kā izturēties pret skatītājiem Comic-Con, lai viņi sajustos īpaši? Jums jāsniedz viņiem jauna informācija, jauns uzņemtais filmas materiāls un jāatbild uz jautājumiem atklāti un ar humoru – un varbūt jābūt mazliet vairāk neatbilstošam, kā jūs būtu citos apstākļos.

 

Ko jūs plānojat TVD panelim?

Mēs sākām filmēšanu nedēļu pirms Comic-Con, bet mums ir vēlme, lai būtu viena vai divu kadru uzņemtais materiāls, ko mēs varētu parādīt. Bet mums arī nav ne jausmas, ko mēs filmējam pirms tā; tas var būt pilnīga un galīga katastrofa. Mēs varam parādīties bez nekā. Bet mums ir labāks plāns. Mums noteikti ir maza, jauka īsfilma.


Kādus jautājumus jūs ieteiktu faniem nejautāt paneļos?

Ja jūs esat draugos ar Google, tad jūs varat izlasīt iepriekšējās intervijas un paneļus un uzzināt, kādas nerātnības cilvēkiem patīk darīt, mulsinošāko filmēšanas momentu, mīļāko apģērbu, labāko skūpstītāju. Šie jautājumi ir tikuši uzdoti iepriekš un atbildēti savos īpašajos veidos gadu gaita. Ja man būtu iespēja piecelties vairāku tūkstošu skatītāju priekšā un pajautāt jautājumu, es gribētu trāpīt desmitniekā un mēģināt iegūt kādus stāsta spoilerus no mums, jo mēs sadrūpam šajā posmā. Tās gaismas ir spožas, un mēs mazliet svīstam un mēģinām saglabāt visus noslēpumus, kas mums jāsaglabā. Mēs sadrūpam spiediena dēļ, ja neesam uzmanīgi. [..]


Ko fani var gaidīt no TVD jaunās sezonas?

Mēs raksimies dziļāk Pirmatnējo ģimenes vēsturē un sāksim gūt ieskatu par citiem ģimenes locekļiem, par kuriem mēs tikai esam dzirdējuši. Tā ir nozīmīga daļa, sezonas gaitā, saprast, kas padara Klausu par tādu, kā viņš ir, un kurš ir atbildīgs par to. Mūsu seriāls ir par ģimeni un visu tās disfunkcionālo krāšņumu, un Klauss, iespējams, ir visdisfunkcionālākais.

Paldies par info VDO.

Kategorija: Intervijas | Skatījumu skaits: 1086 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: San Diego Comic Con, TVD 3. sezona, The Hollywood Reporter, intervija, spoileri, Džūlija Pleka
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024