Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 3 4


Eiropas faniem būs iespēja satikt savus mīluļus ne tikai Spānijā, bet arī Lielbritānijā. ROGUE EVENTS rīko The Vampire Diaries fanu pasākumu ar nosaukumu INSURGENCE, kas paredzēts no 3. līdz 5. jūnijam Hilton Birmingham Metropole Hotel Birmingemā.

Paredzēts, ka INSURGENCE apmeklētājiem, iegādājoties, protams, biļeti, būs iespējams bez maksas apmeklēt viesu intervijas un paneļus sestdien un svētdien, saņemt autogrāfus, doties vakara izklaidēs u.c.
Par papildus maksu būs iespēja apmeklēt profesionālu foto studiju un nofotografēties ar viesiem, apmeklēt īpašu Kafijas pasākumu, kurā būs ierobežots apmeklētāju skaits, iegūt papildus autogrāfus.

Pagaidām viesu sarakstā savu dalību apstiprinājuši Deivids Anderss (tēvocis Džons) un Laurena Kohana (Roza).

Sīkāka informācija par pasākumu, biļetēm utt. ROGUE EVENTS mājaslapā.


Liels paldies par informāciju un foto vampirediariesonline.com!






Fanu pasākumi | Skatījumi: 878 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 17/02/2011


Jau šī gada 11. un 12. jūnijā notiks pirmais The Vampire Diaries fanu pasākums Eiropā - BloodyNightCon. Pasākuma norises vieta ir Barselona, viesnīcā The Barceló Sants Hotel. Pagaidām pasākuma viesu sarakstā jau oficiāli apstiprināti Ians Somerhalders un Pauls Veslijs!

BloodyNightCon rīko KLZ Events, kuru pirmais šāda veida projekts, norisinājās pagājušā gada jūnijā. Tas bija seriāla Supernatural fanu pasākums Rising Con, kas bija ļoti veiksmīgs un saņēma sajūsmas pilnas atsauksmes. Arī šajā gadā KLZ Events nolēma rīkot Rising Con, kuru šogad apvienoja ar jaunu fanu pasākumu The Vampire Diaries BloodyNightCon, lai tiem, kas ir abu seriālu fani, būtu iespēja satikt savus mīluļus vienā pasākumā.
Pasākumā būs fanu pasākuma visgaidītākais pasākums - panelis, varēs iegūt savu mīluļu autogrāfus, paredzēta pusotru stunda ilga konference ierobežotam cilvēku skaitam atsevišķā telpā ar kādu no aktieriem (KLZ Events ziņo, ka šogad tie būs pat divi aktieri vienlaikus), fotogrāfēšanās ar aktieriem. Tiks rīkots arī talantu šovs dažādās kategorijās, kurā faniem iespēja parādīt savus slēptos talantus un saņemt balvas no aktieriem. Pasākuma plānā ir arī ekskluzīvs kokteiļu bārs "Mystic Falls", kurā fani, kam atļaus vecums, varēs pavadīt vairāk laika ar aktieriem ne tik oficiālā gaisotnē. Būs arī loterijas, kurās varēs iegūt profesionālu mākslinieku skulptūras, gleznas un zīmējumus, kas saistīti ar Supernatural (šajā sakarā nav nekas minēts par The Vampire Diaries), kā arī tiks rīkots koncerts, par kura māksliniekiem pagaidām rīkotāji klusē. Sīkāka informācija par pasākumu KLZ Events BloodyNightCon mājaslapā.


         

Informācija un fotogrāfijas no www.klzevents.com.




Fanu pasākumi | Skatījumi: 944 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 01/02/2011

1-8 9-16 17-24 25-26
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024