Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

12:01 PM
IANA SOMERHALDERA INTERVIJA ŽURNĀLA "STATUS" FEBRUĀRA NUMURĀ
Ians Somerhalders šomēnes atrodams uz žurnāla "Status" vāka, kurā atrodama arī intervija ar viņu, kurā aktieris stāsta dažādas interesantas lietas par sevi.

Pārāk aizņemts, lai kaut uz mirkli apstātos, tā par viņu raksta "Status", jo pat interviju viņš sniedz, braucot mašīnā uz darbu Atlantā.

Pirms "The Vampire Diaries" Ians jau bija pazīstams kā Būns no seriāla "Lost". Domājot, ka nu viņam ir viss iespējams pēc šī seriāla, viņš piedalījās atlasē uz Džeisona Stekhausa lomu "True Blood". Lai gan viņš ir uzaudzis Luiziānā, kur atrodas Bontempsa, kurā norisinās "True Blood" notikumi, tas nepalīdzēja viņam iegūt šo lomu. Un īsti nevar par to vainot Alanu Bolu, "True Blood" galveno producentu. Ņemot vērā, kā attīstās personāži šajā seriālā, Ians pēc "Status" domām neiemieso sevī neķītros Dienvidus, bet gan drīzāk mūžsenu izsmalcinātību, kas ietver arī Somerhaldera bezrūpību ar viņa raksturīgo smīnu attiecībā uz Holivudu, kas spēj apžilbināt ikvienu.

Jau kā mazs bērns Ianam bijusi vampīra cienīga lokana un veikla mēle. "Es atceros, kad biju mazs, man bija izdomu draugs Ians, ar kuru manai ģimenei bija jāsadzīvo laikam gadu," Ians atceras. "Ianam patika viss, kas patika man, tāpēc es palūdzu savai mammai veselu paciņu košļājamās gumijas, un pēc tam viņa atrada mani pēc stundas ar pilnu muti košļenēm. Un mana mamma teica: "Pagaidi, Ian! Es domāju, ka dažas bija arī Ianam." Un es atbildēju: "Nē, nē. Ianam šis veids negaršo. [Smejas.] Tā kā es mēdzu darīt tādas lietas. Tas savā veidā lika manai mammai saprast, ka man paredzēts būt par aktieri."

10 gadu vecumā Ians nokļuva modeļu biznesā, piedaloties reklāmās priekš "Calvin Klein", "Dolce & Gabbana" u.c. "Ziniet, es mēdzu domāt, ka esmu palaidis garām savu bērnību," saka aktieris. "Es tā vairs nedaru. Es joprojām jāju ar savu zirgu. Es joprojām sportoju ar saviem draugiem. Es esmu ļoti laimīgs, ka man bijusi tāda pieredze, kā ir, jo tā bija daļa no tā. Tas ir tas, kas padarījis mani par mani."

Tomēr ir kāda lieta, ko viņš būtu gribējis izdarīt - studēt mākslas vēsturi. "Es mīlu mākslu. Es vēlējos doties uz Ņujorkas Universitāti, bet es saņēmu lomu televīzijas seriālā un devos uz Losandželosu," Ians stāsta. "Tu vari mācīties mākslas vēsturi acīmredzot tikai esot mākslas pētnieks. Es dodos uz mākslas galerijām visā pasaulē. Es daudz lasu par mākslu. Es vēlētos, kaut man būtu iespēja mācīties intensīvajos kursos to. Galu galā es vēlos iemācīties gleznot. Arī mūzika man ir nozīmīga. Nav jau tā, ka es varētu pats muzicēt labi, bet daudzi mani draugi ["My Morning Jackets", "Bright Eyes"] ir ārkārtīgi talantīgi un veiksmīgi mūziķi."

Ar darbošanos savā fondā "Ian Somerhalder Foundation", kurā aktieris kopā ar komandu rūpējas par dzīvnieku aizsardzību un vidi, viņš tiek prom no Holivudas lietām.

Ja Ians vēlētos, viņš varētu izbaudīt visas pasaules izpriecu orģijas, bet viņam nav nepieciešams īslaicīgi augstumi, kādiem bieži vien ļaujas vampīri. Tā vietā aktiermāksla, mākslas novērtēšana un ziedojumu fonds dabas lietām paņem lielāko daļu viņa laika. Viņš nesūdzas arī par sava darba sliktajām pusēm, piemēram, privātuma trūkumu. Ians pat domā, ka viņam ir labākais darbs, kāds vien var būt.

"Status" lūdza dot viņam kādu padomu tiem, kas vēlas darboties kā aktieri, uz ko Ians atbildēja: "Nedariet to!" Viņš piebilda, smejoties, ka tas prasa lielu neatlaidību un izturību. Tomēr viens padoms, ko aktieris sniedza bija tāds, ka, ja jūs grasāties piedalīties atlasē, jums ir jāstrādā pie tā. "Jums ir jāsaprot, ko tu jūs sakāt, kāpēc jūs sakāt. Tas vienkārši ir jādara, un es domāju, ja godīgi, ka vieglākais veids, kā to izdarīt - izklausīšos kā reklamētājs, bet Džeimss Franko, Čarlīze Terona, Halle Berija un es to izmantojam - ir vienkārši izlasīt Ivannas Čabakas [Ivanna Chubbuck] "The Power of the Actor". Vai nu tas patīk vai nē pseidoaktieriem, aktieriem, kas vīlušies vai topošajiem aktieriem, tā ir taisnība. Aktiermāksla ir smags darbs," saka Ians, piebilstot, ka tomēr tā var daudz ko uzzināt par sevi. "Vienīgais veids, lai patiešām saplūstu ar personāžu, lai teksts izklausītos dabiski, ir izmantot savienojuma elementus starp jūsu paša dzīvi un personāža dzīvi," saka aktieris.

Vai Ianam ir sapņu loma? "Nav sapņu lomas... Es vienkārši vēlos piedalīties lieliskās filmās ar lieliskiem filmu veidotājiem un aktieriem. Man vēlētos būt smieklīgs... Es vēlētos kādu satriecošu drāmu," viņš saka.

Intervijas nobeigumā "Status" raksta: "Jūs varat ienīst viņu, cik vien vēlaties, jo jūsu draudzene dievina viņu, jo viņš liek jūsu puisim izskatīties pēc Šreka, jo viņš neseko jums Tviterī (viņš domā, ka nav godīgi nesekot visiem 1,2 miljoniem viņa sekotājiem), bet jūs vienkārši nespējat to - kāpēc? Jo viņš ir lepns par to, ko dara, viņš ir labs tajā, ko viņš dara, un viņš turpinās to darīt, neskatoties ne uz ko. Viņš brīdina visus: "Nekas nevar mani apturēt. Nekas jebkad."

Paldies par info VDNet.
Avots: Status.

Kategorija: Par aktieriem | Skatījumu skaits: 1548 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: Status Magazine, intervija, Ians Somerhalders
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024