Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

7:45 PM
JAUNS KONKURSS + VĒLREIZ SUMINĀM IEPRIEKŠĒJĀ RADOŠĀ KONKURSA UZVARĒTĀJAS!


Mīļie TVD fani, tā kā seriāla otrā sezona pagājušā nedēļā noslēdzās, un mums nu ir jāgaida līdz rudenim, lai atkal ieraudzītu mūsu iemīļoto varoņu jaunos piedzīvojumus, tad, lai iepriecinātu jūs, fanu lapa kopā ar grāmatu apgādu "Zvaigzne ABC" atkal rīko konkursu jums. Šoreiz tas būs konkurss, kurā jāatbild uz 15 pavisam vienkāršiem jautājumiem par un ap TVD tēmu. Manuprāt, jautājumi nav grūti, lielāko daļu atbilžu varat sameklēt, ja nezināt, tepat mājaslapā! Plašāka informācija par konkursu ŠEIT!

Pie reizes gribētu vēlreiz publiski apsveikt iepriekšējā konkursa uzvarētājas! (Ko arī solos jau sen, bet, piedodiet, meitenes, ka izdaru tikai tagad, jo nu gadās brīvāki un gadās arī aizņemtāki brīži... )

Un tātad vēlreiz sveicam iepriekšējā konkursa uzvarētāju Tecktonisti, kura ieguva 1. vietu jūsu balsojumā ar savu zīmējumu un saņēma mūsu drauga "Zvaigznes ABC" sarūpētu balvu "Krēslas" sērijas komplektu kastītē un mūsu administratores Renātes sarūpētu TVD somu! (Starp citu, zīmē viņa tiešām lieliski, man bija iespēja redzēt klātienē ne vienu vien viņas darbiņu!)


    

Un tāpat arī vēlreiz suminām iepriekšējā konkursa mājaslapas administrācijas pārsteiguma balvas - piecu populāru autoru mistisko stāstu grāmatas "Nakts ballītes ellē" - ieguvēju Lzzzi, kura bija pacentusies izveidot tiešām oriģinālu video par TVD tēmu, ko jūs joprojām varat noskatīties ŠEIT! (To šī meitene prot! :) Man gribējās skatīties šo video vēl un vēl, un tas man lika smaidīt!)



Pie reizes vēlos pateikt arī to, ka sadaļā "Fanu darbi" izveidoju īpašu sadaļu "Atsauksmes un recenzijas par grāmatām", kurā aicinu jūs visus aktīvi līdzdarboties!

Veiksmi visiem tiem, kas piedalīsies jaunajā konkursā!

Kategorija: Mājaslapas jaunumi | Skatījumu skaits: 967 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: TVD Latvijas fanu lapa, Zvaigzne ABC, konkurss
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024