Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

8:53 PM
Jaunumi par 4. sezonu
TVD galvenā producente Džūlija Pleka atklājusi vēl šo to interesantu par 4. sezonu ATX Televīzijas Festivāla laikā, raksta TV Guide. Ja vēlies uzzināt vairāk, lasi tālāk! Iespējami spoileri!

Visiem tiem, kam vienmēr paticis vērot Stefana un Kerolainas attiecības, nākamā sezona būs gards kumosiņš, jo tajā mēs redzēsim, kā šīs attiecības attīstās tālāk.
"Es vienmēr esmu skatījusies uz Kerolainu kā uz Stefana nākotnes Leksiju," stāsta Pleka. "Jūs esat redzējuši mazliet draudzības dzirksteli starp viņiem, un es saskatu, kā Kerolaina ilgtermiņā kļūst nozīmīga Stefana dzīvē."

Ko vēl pastāstīja Pleka?
1. Stefans paļausies uz Kerolainu Elenas pārvēršanās laikā.
"Kerolaina ir Stefana atturības skolas palīgs, ja tā runā, tāpēc viņai būs liela nozīme, kad viņi centīsies palīdzēt Elenai. "Es esmu ar tevi, vecīt, es esmu tavā komandā"," saka Pleka, atceroties jo īpaši 2. sezonas 3. sēriju, kurā Stefans ņēma Kerolainu savā paspārnē, un starp viņiem abiem bija tik lieliska saskaņa, kuru bijis patīkami vērot.

2. Iespējama Kerolainas un Meta atkalapvienošanās.
Lai gan Kerolaina šobrīd ļoti mīl Taileru, producente neizslēdz iespēju, ka Kerolainai un Metam vēl būs kāds kopīgs brīdis.

3. Beidzot mēs ieraudzīsim Bonijas tēti.
Producente atzīst, ka beidzot ir laiks iepazīstināt mūs ar Benetu tēti. "Šis gads ir liels pārvērtību gads. Šīs ir pēdējās klases gada beigas, un visiem ir bagātīga mājas dzīve, ko mēs izpētīsim," saka Pleka.

4. Vai mēs redzēsim Džozefu Morganu atgriežamies sezonas pirmizrādē kā Klausu?
"Mēs neesam vēl sākuši salikt kopā scenāriju, tāpēc tas paliek pagaidām atklāts jautājums, cik ilgi Tailers atveidos Klausu," saka Pleka.

5. Alariks pilnīgi noteikti var atgriezties.
Kā pastāstīja producente, kamēr vien Džeremijam ir spējas redzēt spokus un Alariks ir starp viņiem, vienmēr ir iespēja, ka mēs atkal sastapsim Metu Deivisu arī TVD. "Brīdis, kad fināla beigās viņš parādās, pārkāpj visus grāmatas likumus, bet man vienalga. Mums bija svarīgāk dot iespēju Metam Deivisam un Alarikam pateikt ardievas," saka Džūlija Pleka.

6. Deimona attīstība turpināsies.
Pleka atzīst, ka Deimona tēls ir pamatīgi attīstījies divu sezonu laikā. Viņš uzsāka kā ļoti tumšs personāžs, bet tāds, kurā bija daudz mīlestības un emocijas iekšienē. Ikviens personāžs seriālā ir bijis liecinieks viņa attīstībai, viņš ir izdarījis dažas patiešām briesmīgas lietas, bet viņš tās ir darījis mīlestības, sāpju, pamestības, pašsaglabāšanās, izdzīvošanas un ģimenes dēļ. Pleka atklāj: "Viņš turpinās attīstīties, un Elenas jūtas pret viņu arī turpinās attīstīties."

7. Ceturtā sezona liks skatītājiem kliegt.
Scenārists Džose Molina pastāstīja, iespējams, vismokošāko daļu, atklājot, ka, palūkojieties uz plānoto scenāriju, viņa sejā bijis plats, muļķīgs smaids, redzot, cik daudz tur ir lietu, kas liks cilvēkiem trakot.


Avots: TV Guide.
Kategorija: Par seriālu | Skatījumu skaits: 1327 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: TV Guide, TVD 4. sezona, spoileri, Džūlija Pleka
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024