Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

4:13 PM
KEVINS VILJAMSONS PAR "THE VAMPIRE DIARIES" UN "THE SECRET CIRCLE"

Kā raksta Collider (un mēs nevaram tam nepiekrist) The Vampire Diaries ir viens no retajiem seriāliem, kura stāsta līnija ar katru sezonu kļūst spēcīgāka. Otrās sezonas beigās Klauss(Džozefs Morgans) pierādīja pats sev, ka ir visspēcīgākais vampīrs, izraisot haosu Mystic Falls, šajā sezonā tiks apskatīti Klausa motīvi, kāpēc viņš vēlējās Stefanu (Pauls Veslijs) pārvilināt savā pusē, aizvien ciešāko saiti starp Stefana iemīļoto Elenu (Nina Dobreva) un viņa brāli Deimonu (Ians Somerhalders), kā arī Džeremija jaunās spējas redzēt spokus no savas pagātnes mīlas dzīves. 

Intervijā Collider TVD galvenais producents stāsta ne tikai par TVD, bet arī seriālu The Secret Circle, kura veidošanā viņš piedalās, kā arī atklāj, ka pirmajā sezonas pusē TVD redzēsim ko vairāk par Pirmatnējo vampīru ģimeni, uzzināsim, kāpēc Džeremijs redz spokus, ka Bonija (Katerīna Greihema) spēlēs nozīmīgu lomu tajā, un būs arī daudz citu sižeta pavērsienu. 

Kā turpināsies pārdabiskā mitoloģija The Vampire Diaries 3. sezonā?
Pirmajā sezonas pusē, es domāju, ka mēs tiešām izbaudīsim Klausu ne tikai kā Pirmatnējo vampīru, bet arī kā ārlaulības bērnu Pirmatnējo ģimenē. Nu viņš ir hibrīds, un viņš ir izbeidzis lāstu. Redzēsim, ko viņš dara. Viņam ir pamatīgs plāns padomā, un Stefans ir daļa no šī plāna. Viņš sāk īstenot savu plānu jau pirmajā sērijā, un mēs to izspēlēsim kādu brīdi. 

Vai skatītāji redzēs ko vairāk par Klausa dzīvi un ģimeni?
Tāda doma ir. Mums ir tik daudz stāstu, ko pastāstīt, attiecībā uz to, kas notiek Mystic Falls un nelielais ceļojums, kurā ir Klauss un Stefans, Deimona un Elenas mēģinājumi viņu glābt, un tas, kā tas beigsies patiesībā Klausam, ka es īsti neesmu drošs, cik daudz būs no Pirmatnējo ģimenes, bet jūs satiksiet dažus no tās. Cerams, ka Īlaja (Daniels Džiliss) atgriezīsies kādā brīdī. Mums vēl nav nekādu filmēšanās plānu, bet mēs mīlam viņu tik ļoti, ka vēlamies noteikti viņu atpakaļ. Ir tik daudz personāžu un stāsta līniju, kas ir vērtīgi, bet mēs ceram, ka sezonas gaitā, uz sezonas beigām tas viss saplūdīs kopā. Mums ir daudz neapskatītu pavedienu tieši šobrīd. Džūlija (Pleka) un es strādājam pie šī izcilā plāna, kas visu sasaista, bet tā ir mitoloģija, tāpēc tā ir nodaļa aiz nodaļas. Uz sezonas beigām tas viss būs ar savu jēgu.

Jums ir tik daudz stāsta līniju un pagriezienu, un lielu atklājumu gandrīz katrā sērijā. Vai sezonas gaitā nekļūst aizvien grūtāk to izdarīt?
Tā ir, ja tu sēdi un mēģini izdomāt stāsta pagriezienus un savijumus. Es neļauju scenāristiem to darīt. Tas, ko mums tiešām vajag darīt, ir koncentrēšanās uz personāžu, personāža uzvedību, izvēlēm, ko viņi izdara, viņu vēlmēm, vajadzībām un kas viņi ir pēc tā, un pastātīt neatvairāmi emocionālu stāstu. Ja tu stāsti emocionālu stāstu, stāsta pagriezieni un savijumi atklāj sevi paši. Tā tiešām ir. Kad reiz jums ir emocionāls pārdzīvojums, jūs varat doties atpakaļ un rekonstruēt, kā jūs to stāstat, lai izveidotu stāsta savijumu. Es zinu, kur došos, lai to pabeigtu, tāpēc es vienkārši iemetu tajā citu elementu, kas padara to visu ačgārnu. Tā ir seriāla jautrākā daļa. Tas ir jautri man, jo es jūtos tā, it kā visi tie mistērijas romāni papīra vākos, ko es lasīju, kad biju bērns, beidzot ir atmaksājušies. 

Vai ir vēl kādi papildus aspekti no romāna, ar ko jūs iepazīstināsiet, vai arī jūs pat vairs neskatieties uz oriģinālo avotu? 
Ir grūti tagad, jo mēs esam pamatīgi novirzījušies, bet, kad vien mums ir iespēja, mēs mēģinām atgriezties atpakaļ vai parādīt kaut ko. 

Džeremijs (Stīvenss R. Makkvīns) redz savu mirušo draudzeņu rēgus, vai tas ietekmēs viņa emocionālo stāvokli?
Kad mēs sākām seriālu, Džeremijs centās tikt galā ar vecāku nāvi, un viņš bija uz nepareizā ceļa. Būs interesanti paskatīties, kā viņš reaģēs uz mirušo redzēšanu un to, ko tas nozīmē. Pirmās sešas sērijas tiešām iedziļinās tajā, mēģinot saprast, kas ar viņu notiek. Viņš bija miris uz stundu, un kaut kas notika šajā stundā, kas ļauj viņam redzēt šos mirušos cilvēkus. Un kas patiesībā viņas ir? Vai viņas ir spoki? Spoki, kas rēgojas tev vai nu atriebības dēļ, vai tāpēc, ka mīl tevi, vai arī viņas cenšas iegūt mieru pie tevis, vai viņas mēģina brīdināt tevi vai pateikt tev kaut ko. Viņam ir jānoskaidro, kas īsti notiek un ko viņas cenšas viņam pateikt.

Vai ar šiem spokiem jūs aplūkojat to, ka vampīriem ir dvēsele?
Jā, patiesībā mēs pieskaramies tam. Kas vēl ir mūsu mitoloģijā? Parastajā cilvēka dzīvē mums visiem ir sava veida ticība, kurā mēs ticam kādai citai pasaulei un debesīm, bet kur paliek vampīri? Mēs nezinām. Tas ir jautājums. Mēs tam pieskarsimies, bez reliģijas.

Vai Mets (Zaks Roerigs) paliks cilvēciska būtne visu šo pārdabisko būtņu vidū?
Mums visiem šiem personāžiem ir kāda pārdabiska saikne, neskatoties uz to, vai viņi ir cilvēki vai nē, kā Džeremijam ir gredzens, un tad mums ir Mets, kas ir mūsu pēdējais ilgstošais cilvēks, un nu viņš ir informēts pagājušā gadā. Es domāju, būs interesanti vērot viņu to izspēlējam ar Kerolainu (Kendisa Akola), viņa labāko draugu Taileru (Maikls Trevino) un viņa bijušo draudzeni Elenu. Tas būs pamatīgi. Tas būs interesanti. Bet mēs gribam paturēt viņu kā cilvēku. Mums patīk šī ideja.

Cik nozīmīga būs Bonijas loma šajā sezonā, augot viņas spēkam?
Bonija ir ļoti nozīmīga. Kad mēs beidzām 2. sezonu, vīrietis, kuru viņa mīl, redzēja mirušus ļaudis. Viņš redzēja abas pārējās sievietes, kuras viņš mīlējis savā dzīvē, un šis stāsts radās uzreiz. Bonija ir tieši tā centrā, jo, pēc mūsu mitoloģijas par Pirmatnējo ģimeni un Klausu, ragana ir tā visa sakne, un Bonija ir mūsu pastāvīgā ragana.

Ko skatītāji redzēs par Taileru un vilkaču mitoloģiju?
Trijstūris starp Taileru, Kerolainu un Metu, kas ir mūsu vienīgais pastāvīgais cilvēks, kas beidzot ir informēts, turpinās risināties, tā kā tas būs jautri. "Mans labākais draugs ir vilkacis. Meitene, kuru es mīlu, ir vampīrs. Kur es iederos tajā visā?" Šis trijstūris pilnībā tiks parādīts blakus Stefanam, Elenai un Deimonam.

Ko jūs varat pateikt par attiecībām 3. sezonā?
Acīmredzami aizraujošas būs Deimona un Elenas attiecības, un kā tās progresē, dzenot pēdas Stefanam un mēģinot viņu izglābt, ja viņš vispār var tikt glābts. Deimonam ir uzgrūsta šī varoņa loma tagad. Mēs redzējām to notiekam otrajā sezonā, un tā nav loma, kurā viņš būtu prasmīgs vai justos ērti. Viņš var izglābt tikai tik daudz cilvēkus, cik var, pirms viņš sāk plosīties. Mana mīļākā daļa tajā visā ir rakstīt Deimonam un vērot viņu kā šo negribīgo varoni, kas sper vienu soli uz priekšu, trīs atpakaļ. "Es izglābšu tevi, bet tad es nogalināšu trīs cilvēkus." Viņam būs šāda veida konflikts pastāvīgi.
Nu viņš ir draugos ar Elenu, un Elena saka: "Nav labi nogalināt cilvēkus. Tu vairs to nedrīksti darīt vai arī es aizeju." Bet tā ir viņa daba. Tas ir tas, kas viņš ir. Tā kā viņš joprojām daudz cīnās ar to un arī savām romantiskajām jūtām pret viņu. Un viņai būs jāsaskaras ar to, ko Katerīna sacīja seriāla beigās, tas būtu, ka ir jau labi mīlēt abus viņu, jo tā varētu nenotikt. Ne ar viņu. Tā bija Katerīnas izvēle, bet tā varētu nebūt Elenas izvēle. Tas būs mūsu seriāla balsts. Šī viena līnija, kuru viņa izteica. Viņa mīl abus viņus, bet tas arī ir viss, ko viņa dara. Jūs varat mīlēt daudz cilvēkus, bet runa ir par darbībām, ko jūs veicat. Tas būs viņas gājiens, kas mani sajūsmina.

Kas L. Dž. Smitas romānos ir tas, kas padara tos tik vieglus priekš televīzijas?
"Viegls" nav šeit universāli. Tas nav viegli. tas ir izaicinājums, kas padara to aizraujošu, bet tas tiešām ir grūti. L. Dž. Smitas pasaulē man patīk tas, ka viņa iedziļinās lietās, kas man patīk. Viņa iedziļinās man iemīļotā darbā, kurā ir daudz kas no bērnības, pieaugšanas, tīņa vecuma dusmām, bet tad viņa sajauc to ar žanru, kuru es mīlu, un savij to visu kopā. Viens no izaicinājumiem ir tā pielāgošana seriālam, jo ir grāmatu sērijas. Viņa patiešām rakņājas vēsturē un pagātnē, un nākotnē, un visās šajās dažādajās sfērās. Izlaist to iknedēļas sērijās un izveidot mitoloģiju, tas ir izaicinājums. Ar tiem tempiem un stāsta pasniegšanu, kā man patīk to radīt, tas bieži ir smagi, bet ir arī jautri. Man patīk L. Dž. Smita. Nodevība, viltība, draudzība, uzticība, mīlestība, slepkavības un kautiņi - tas viss piederas pie man iemīļota darba. Tā kā es noņemu cepuri L. Dž. Smitas priekšā un pasakos viņai. Viņa ir padarījusi to vienlaikus vieglu un grūtu priekš manis. 

Vai The Secret Circle galu galā būs starppaaudžu cīņa?
Jā. Tur ir tā ideja par to, kas notika 16 gadus atpakaļ ar Kesijas māti no šīs pilsētas. Kas bija tik šaušalīgs? Mūsu jaunais Aplis mēģina to atklāt, baidoties par viņu pašu nākotni, daudzi no šiem atklājumiem ir starppaaudžu. Mums ir Dounas un Čārlza Aplis, bet mums ir arī Džeina, kas ir Kesijas vecmāmiņa, kam ir viņas pašas Aplis. Tā kā šeit ir šis paaudžu aspekts, ja jūs meklējat slēpto mitoloģiju. Tā ir zemiska pasaule, kurā jums var nepatikt, ko dara nelieši, vai varat tam nepiekrist, bet, ja mēs daram savu darbu pareizi, jūs sapratīsiet viņus un sapratīsiet, kāpēc viņi rīkojas tā, kā rīkojas. Cerams, ka tas rezonēsies emocionālā veidā, līdz ar drebuļiem un jautrību. 

Kāds būs līdzsvars starp paaudzēm?
Es nedomāju par The Vampire Diaries kā par jaunāku paaudzi, jo vampīri ir 164 gadus veci. Mums ir šī nenovecojošā attieksme šajā seriālā. Es nedomāju par to, kā jaunu seriālu, jo mēs nepaliekam ilgi vidusskolā. Kas man patīk The Secret Circle ir tas, ka tas ir par dažādām paaudzēm. Man patīk ideja, ka tas nav vienkārši pusaudžu seriāls. Tas pat ļoti pamatīgi ir pieaugušo seriāls, un tēmas un idejas, kas vijās tam cauri, lai gan personāži ir ļoti jauni, kļūs ļoti pieaugušas ļoti ātri. Tas vienkārši daudz vairāk ies šādu ceļu, kā vidusskolas tīņu ceļu. 

Vai visi šajā pilsētā zina par raganu Apli, vai arī šeit būs cilvēki, kas par to nezina?
Ak, noteikti būs. Te ir pilsēta Chance Harbor, un te ir šīs sešas ģimenes ar viņu radurakstiem Aplī, bet šeit ir arī citas raganas pilsētā. Būs vairāk kā tikai sešas. Būs daudz pilsētas ļaužu, un būs daudz pilsētas ļaužu, kam nebūs ne jausmas par raganām. Tā ir parasta Vidējo Rietumu Amerikas pilsēta, un viņi nezina neko par raganu mākslu lielākoties. 

"Pilot" sērijā Kesija (Brita Robertsone) no nespējas pacelt ūdens pili nonāks līdz spējai apstādināt šo milzīgo zibeni. Kā jūs atrodat viņu spēju ierobežojumus, nu kad šie pieci ir atraduši viens otru?
Labs jautājums. Te ir tās lielās bailes. Viena no lietām, par kuru es vienmēr jokojos, ir par to, ja jūs varat kaut ko noburt, kāpēc jūs nevarat vienkārši izdomāt citus buramvārdus, lai uzlabotu burvestību vai atceltu to. Vai buramvārdi kļūst spēcīgāki un spēcīgāki, un spēcīgāki, un tad tur aiziet jūsu vizuālo efektu budžets? Kā jūs piezemējat to un padarat reālu, un joprojām stāstāt emocionālus stāstus? Tās bija mūsu galvenās bažas, virzoties uz priekšu no 1. sērijas. "Pilot" sērijā ir tik daudz maģijas. Jūs redzēsiet pienācīgu atbildi uz šo jautājumu otrajā sērijā. 

Kā jūs grasāties iesaistīt mīlas trijstūri šajā seriālā?
Es nezinu, vismaz uz simts sērijām. Nē. Es domāju, ka tur būs savi pagrieziena punkti un savijumi. Mums ir jāņem šis trijstūris un jāiepazīst tas. Būs interesanti, kad mēs iepazīsim viņus labāk un uzzināsim, kas tad tieši ir ierakstīts zvaigznēs. Tam būs sava vēsture. Tā ir romantika. Tai būs daudz stāsta savijumu un pagriezienu.

Vai The Secret Circle būs mazliet gaišāks un tajā būs vairāk humora kā The Vampire Diaries?
Šie ir īsti cilvēki, kas dzīvo īstā pasaulē, un tad pēkšņi viņi nodarbojas ar šo maģiju. Domāju, ka šeit pilnīgi noteikti ir sarkasms. Deimonam tas ir, priekšā un centrā. The Secret Circle ir ļoti tumšs. Mūsu raganu mākslas versija ir ļoti tumša. Tā nav ļoti skarba, sirdis izraujoša un cilvēkus uzšķērdoša, kā mēs to darām The Vampire Diaries, bet šeit ir citi veidi, kā to parādīt. Tā kā te būs humors, un te būs biedējošas, ļaunas raganu lietas.

Kādas ir atšķirības starp mitoloģijām un raganu spējām šajos divos visumos?
Kad jūs pasniedzat tā visa vēsturisko vēstures stundu, tas attiecas uz konkrētu vietu. Ar The Vampire Diaries tas ir pilnībā savādāk. Tas būtu patiešām grūti savienot The Secret Circle raganu mākslu ar raganu mākslu no The Vampire Diaries. Tās darbojas atšķirīgu likumu vadītas. 

Paldies par info VDO
Foto no Collider. 
Kategorija: Intervijas | Skatījumu skaits: 1042 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: TVD 3. sezona, Kevins Viljamsons, The Secret Circle
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024