Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

12:31 PM
"Klaus" (2X19) Recenzija


Tā TVD fani, var teikt visa šī sezona bija balstīta uz šo epizodi. Vārdi, ko es meklēju, ir vienkāršs "WOW".
Ne vien mēs beidzot atklājām to, kas ir Klauss un kādēļ viņam vajag lauzt lāstu,bet  arī ,ka Mēness akmens lāsts nav īsts!!!
Šajā epizodē bija tik daudz mitaloģijas! Vārdu sakot viss par "Klausa" epizodi šķita episks :D






Sāksim ar to,ka Elena atkal visu ņēma uz savu roku un atbrīvoja Elaižu. Vai varam saskatīt šeit uzticību starp šiem abiem tik atšķirīgiem tēliem. Mana atbilde ir "Jā", jo Elena taču iedvesa Elaižas uzticību vien ar to, ka atdeva viņam vienīgo ieroci ar ko var nogalināt "Original." Tikai vienu svarīgu lietu Elena tomēr aizmirsa, jaunā mājas īpašniece, taču nebija ieaicinājusi šo vampīru savā mājā! Tomēr abi saprata, ka labāka vieta tomēr būs sarunai ārpus Salvatoru mājas (Deimons un Stefans taču nedrīkst uzzināt Elenas plānu).




Tomēr vai cik Elena būtu piesardzīga, Stefans un Deimons agrāk vai vēlāk visu uzzinātu. Em, vampīriem piemērotāks vārds būtu agrāk. īpaši jau mēs negribētu redzēt Deimona reakciju! :D  Jūs jau zināt, ka viņš vienmēr ir pārāk piesardzīgs un mazliet pat brutāls, kad runa ir par Elenas drošību. To var vērot jau viņa skatienā vien, kas saka "Elena, kāpēc tev vienmēr viss ir jāsarežgī!"




Un kā tad vispār iet mūsu iemīļotajai vampīru maitai(atvainojos par izteicienu) Katerīnai? Vēl joprojām iesprostota Alarika dzīvoklī un Klausa pakļautībā. Bet ne uz ilgu laiku! Lai gan Deimons teica, ka neko nedarīs Elenas labā un tas ir Stefana pleciem, viņš meloja. Vai kāds ir pamanījis, ka Deimons kādreiz ir turējis savu vārdu, nedomāju viss.. :D Dots devējam atdodas, tas raksturotu to, ka Deimons izpalīdz Katerīnai (iedodot viņai vībotni-kas atbrīvotu viņu no Klausa pakļaušanas). Bet kāpēc Deimons to darīja? Viņam ir viņas žēl vai arī Deimons cer, ka Katerīna viņam palīdzēs nogalināt Klausu???




Atgriezīsimies atpakaļ pie Elenas un Elaižas, tādu kā draudzības saiti starp abiem var redzēt. Stāstot par sevi un Klausa pagātni, šajā epizodē bija daudzi flašbaki par to kā Bulgārijā Elaiža un Klauss pirmo reizi satika Katerīnu un ne tikai. Tomēr lielāku uzmanību vajadzētu pievērst tam, ka Mēness akmens lāsts nav īsts, Klaus to izdomāja, bet daļa no lāsta tomēr ir patiesa. Klausa vajag lauzt lāstu, bet citam mērķim. Bez šokējošas atziņas, ka Klauss nav Elaižas brālis, bet gan pusbrālis, kas nepieder pie "Originals" ģimenes, bet gan pie cita klana-vilkaču klana. Kas tad īsti ir Klaus pus vampīrs-vilkacis. Kura lāsts ir pilnmēness laika pārvēšanās, tādēļ viņam vajag lauzt lāstu! Kas gan spēs viņu apturēt?? Viņu nevar nogalināt ne ar dunci ne ar sudrabu, tikai ar tūkstošs raganu spēku.



Par flašbakiem runājot arī pamanīju kaut ko pavisam neparastu. Elaižas izturēšanos pret Katarīnu. Vai viņam viņa patika, vai arī pat viņš bija viņā iemīlējies?
Viņa vārdiem "Viņš tādu kļūdu otreiz vai nepieļaus!" Vai Katerīna salauza viņa sirdi aizbēgot un neļaujot Elaižam glābt viņu no Klausa un rīkoties uz savu roku (līdzīgi kā Elena , visu izlemj pati).




Atgriežoties pie Gilbertu mājām, Džena ir mājās un ko viņa atklāj, ka ne Džeremijs ne Elena nav tur. Uztraukusies, Džena piezvanīja Stefanam un Stefans viņu piekodināja neielaist Alariku mājā. Protams, jūs jau zināt, bija par vēlu. Stefanam ierodoties, Alariks jau bija priekšā un saspīlētā gaisotnē Džena uzzināja visu patiesību. Kāds šoks gan viņu piemeklēja! Pat Elena nespēja viņu mierināt, jo kam gan tu spēj uzticēties, ja visi tev ir melojuši???




Arī Katerīnas prieki nebija ilgi, izklaidējoties un esot brīva no pakļaušanas, viņas svinībām pienāca gals ar Klausa ierašanos. Klauss pat nenojaušs ,ka Katerīnu vairs nevar pakļaut, tomēr drošāk ir palikt kur esi un būt pakļāvīgai (Kas Katerīnai padomā? ) Jāsaka zārciņš ir klāt un Klausa īstais ķermenis ir atvests, ko nu? Protams, Greta steidzas palīgā (atceraties Lukas māsu, kas laikam "bija nolaupīta") vai viņa ir Klausa pusē?



Salvatoru brāļiem katram ir savi uzskati kas Elenai ir labāks un pie kā tas noved? Protams ,pie kautiņa , ka neilga ne tik ilgi kā man gribētos :D Kas bija vairāk pārsteigts Elena par brāļiem vai Slavatori par to, ka Elena ir ieaicinājusi Elaižu mājās? Tomēr, Elaiža bija pelnījis atvainošanos no abiem Salvatoriem, tikai Stefans to spēja un ko Deimons "Jūs visi varat iet ellē! " Tāda reakcija tiešām jau bija sagaidāma no viņa puses. Bet vai tādēļ bija jācieš Endijai? Viņai taču rūp Deimons, varbūt Deimonam arī viņa, ja jau viņš viņu nenogalināja.




Un kā tad paliek ar Klausu? Līdz ar Raganas Grētas palīdzību Klauss atgriezās atpakaļ savā ķermenī un līdz ar pilnmēness tuvošanos, viņš būs gatavs lauzt lāstu.
Arī Alarikam ir atpakaļ savs ķermenis, bet tas tomēr nav uz labu, ja atrodies telpā kopā ar visvecāko un vispēcīgāko vampīru pasaulē-Klausu. Ir tik daudz jautājumi, uz kuriem rast atbildes!! Vai Elenas dzīvību spēs glābt Elaižas teiktais? Vai starp Deimonu un Stefanu būs vēl strīdi? Kas
tagad notiks ar Katerīnu ?




Turpinam skatīties TVD, jo fani ir palikušas tikai 3 epizodes!!! Un nākamajā jau ir pilnmēness, kas vēl vairāk kūdrina mūs redzēt nākamo epizodi. :D  Ja ir kādi jautājumi par šo sēriju vai arī esmu aizmirsusi kaut ko svarīgu pieminēt..droši rakstiet savus komentārus!!!
Ā un aizmirsu pieminēt vēl kaut ko svarīgu vai pamanījāt, ka šajā sērijā nebija ne Kerolainas, Bonijas, Meta vai Džeremija ainas? Cik žēl ,bet man ir labas ziņas nākamajā sērijā atgriezīsies Tailers un Džulza!!!



Share
Kategorija: Recenzijas | Skatījumu skaits: 1398 | Pievienoja: renate171 | Atslēgvārdi: Vampire Diaries Season 2 episode 19
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024