Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

3:41 PM
"Know Thy Enemy" (2X17) Recenzija
Pēc tik ilgas pauzes, beidzot Vampire Diaries seriāls ir atgriezies, sākot ar "Know Thy Enemy" 2. sezonas 17. sēriju! Mēs visi tik ilgi gaidījām šo seriālu  un, re kādus jaunus, šokējošus pavērsienus jaunā TVD sērija ienes fanu sirdīs.
 


Sāksim ar to, kā beidzās epizode pirms lielās TVD pauzes! Epizode - "The House Guest" noslēdzās ar to, ka Džena atvēra durvis un tur stāvēja Alarika bijušā, "mirušā" sieva Izabella (Elenas māte). Tā arī sākās "Know Thy Enemy" sērija, Izabella parādījās pie Gilbertu mājas durvīm, un Džena vairs nespēja noslēpt savas emocijas. Nabaga Džena, visi kuriem viņa uzticējās un bija viņas ģimene, slēpa no viņas tik svarīgas ziņas. :( Tā viņa izlēma uz kādu laiku aizbraukt prom, jo nesēja uzturēties mājā , kurā visi viņai melo...




Otrs negaidīts pavērsiens bija Katerīnas pēkšņā "Labiņās" tēlošana, protams, tam bija savs nolūks. (Jautājums vai vsp kāds uzskatīja,ka tā m*** būtu mainījusies??) Lai atgūtu savu brīvību, Katerīna nolaupīja Elenu, tomēr nebija reiķinājusies ar to ,ka viņas draudzenīte Izabella, ciemojoties pie Klausa , būs pakļauta viņa gribai. Jau no sākuma, Klausa mērķis bija izmantot Izabellu kā lelli, lai noķertu Katerīnu un saņemtu mēnessakmeni, lāsta laušanai. Tā tas arī noslēdzās Izabella izdarīja visu, kas viņai bija jādara un Elenas acu priekšā, pie sava kapa norāva kaklarotu, kas pasargāja viņu no saules. Tā beidzās Izabellas dzīve...




Nē TVD latviešu fani, tas nav viss!!! Neaizmirsīsim par Boniju, kura tagad ir apveltīta ar tūkstoš mirušo Mystic Falls raganu spēku. Protams, tā ir liela nasta, un par to būs jānes upuris. Džeremijs izlasot raganu brīdināju, par "Originals" nogalināšanu, uzzināja ,ka tam būs nepieciešams viss raganu spēks arī Bonijas. Jā, jūs nepārklausījāties,viss spēks, tātad Bonijai būs jāmirst un viņa ir gatava uzņemties šo uzdevumu. "Mans ir dots iemesls, kāpēc esmu šeit!" to Bonija atkāja Džeremijam, un piekodināja, lai viņš neatklāj Elenai labākās draudzenes plānus. Kāpēc visiem ir jāmirt??? Izabelai, kura nožēloja to, ka bijusi slikta māte un tagad Bonijai ,kura ir gatava sevi upurēt visu dēļ, ko mīl (ieskaitot Džeremiju).



Pagriežoties uz pavisam bēdīgas nots, Mets nespēja pieņemt Kerolainas patieso būtību, tā viņš aizbēga un izstāstīja savas bēdas šerifai Forbsai (Kerolainas mātei). Tomēr viņš atgriezās, lai noskaidrotu visu patiesību , arī par savas māsas nāvi. Tas bija par daudz, viņš nespēja tādu pārdzīvojumu sevī paturēt un lūdza Kerolainai likt viņam visu aizmirst. Ak man tik ļoti ir žēl Kerolainas, ja viņas mīlestība negrib, lai viņam pieskaras. Visam ir vajadzīgs laiks, Kerolain.

 


Un ja tagad runāsim par kaut ko baisu, un tiešām šokējošu, šērijas beigās Katerīna atradās telpā, kurā bija Alariks un Klausa pakalpiņš. Un viņas acu priekšā Alarikam tika iztecinātas asinis un pārlietas Klausa asinis :O Pēc ilgu buramvārdu skaitīšanas, Klaus iemiesojās Alarika ķermenī! Katerīna to apstiprināja mēģinot bēgt, lai cik tas bezjēdzīgi ir, jo durvīm bija uzlikta burvestība. Alariks pienāktams pie Katerīnas uzrunāja to ar pavisam senlaicīgu akcentu, kas Katerīnai lika pateikt tika vienu vārdu "Klaus!"



Jā, tik daudz pavērsienu vienai sērijai, vaine?? Tagad Stefanam un Deimonam ir savs slepenais ierocis-Bonija! Elena ir zaudējusi savu māti un tantes uzticību, tomēr ieguvusi tēvu (Džonu), kam vajadzēs ilgu laiku, lai atgūtu meitas uzticību. Bonijai ir jaunas, spēcīgas spējas (kā jau redzējām, viņa var izmainīt laikapstākļus un tas noteikti ir mazākais, ko šī raganiņa spēj!). Kerolainas un Meta attiecības ir uz robežas, bet nebaidaties, redzot nākamās sērijas promo viņiem tomēr ir labas izredzes palikt kopā. Katerīna tiešām ir sprukās, ko Klaus ar viņu iesāks pēc tik ilgas 500 gadu gaidīšanas??

 


Sekosim seriālam un tad jau redzēsim, kas notiks tālāk. Noteikti ir gaidāmi vēl daudzi jauni pavērsieni, kurus mēs atspoguļosim katras epizodes TVD epizodu recenzijās :)

Uzdoties savus jautājumus, domas šeit, par jauno "Know Thy Enemy" sēriju. Un vēlreiz saku, esmu tik laimīga, ka ir atgriezies seriāls ar mūsu mīļākajiem varoņiem :)
Kategorija: Recenzijas | Skatījumu skaits: 1030 | Pievienoja: renate171 | Atslēgvārdi: Vampire Diaries season 2 episode 17
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024