Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

5:47 PM
METS DEIVISS PASTĀSTA PATIESĪBU PAR DŽENU UN ALARIKU


Atzīšanās laiks: Mets Deiviss, kas atveido Mystic Falls vēstures skolotāju un vampīru mednieku Alariku TVD nekad nav bijis īsti iekšā sava varoņa romantiskajās attiecībās ar iepriekšējo Gilbertu aizbildni Dženu.
"Galu galā es jutu, ka tas ir samāksloti un nekad tiešām netiek pilnībā attīstīts veidā, kā, es domāju, ka es varēju tam visam iedvest daudz vairāk dzīvības," viņš atzina nesenā intervijā AOL TV.
Tas nenozīmē, ka viņam nepatika darbs ar Sāru Kaningu, kuras varone tika nogalināta 2. sezonas beigās. "Lai vai cik dziļi satriekts es biju, zaudējot Sāru - kā visi mēs bijām satriekti zaudējot viņu - radošajā ziņā es biju atvieglots, ka biju brīvs no šīm attiecībām, jo es vienkārši jutu, ka man ir grūti izjust tās."

Tieši kāpēc gan viņš bija tik attālinājies no attiecībām?
"Es biju noguris, atveidojot šaubas par meliem Dženai, šaubas par to, ka nebiju spējīgs pastāstīt viņai, kas īsti notiek un viņa pastāvīgās kurnēšanas: "Ko es daru? Es meloju viņai, es esmu tāds melis, es esmu tik slikts cilvēks," Deiviss saka. "Es tiešām esmu priecīgs, ka viņš ticis tam pāri un ka viņš ir nonācis stāvoklī, kur viņš ir daudz atvērtāks. Es domāju,  viņa mērķtiecība ir atkal aktivizēta."

Lasiet tālāk vairāk par to, ko Deiviss pastāstīja AOL TV, kad viņi viesojās Atlantas uzņemšanas laukumā par intriģējošu pagrieziena punktu viņa personāža dzīvē, viņa cerībām uz jaunu Alarika iemīļoto un cik jautri viņam bija, kamēr viņa varonī bija iemiesojies ļaunais pusvampīrs, pusvilkacis hibrīds Klauss.

Kā Alarikam klājas pēc Dženas nāves?
Es domāju, ka viņš neskatās atpakaļ. Viņš tiešām vēlas skatīties uz priekšu, un viņš tiešām vēlas izmainīt savu dzīvi. Viņš tiešām vēlas atkal atrast savu mērķi, un, es domāju, viņš grib būt labākais padomdevējs, kāds vien viņš var būt, bērniem. Kā aktieris, es tiešām radošajā ziņā esmu ļoti saistīts, attīstot attiecības ar Elenu, kā viņas padomdevējs un persona, kas ir vecāku vietā. Bet pat ne kā persona, kas aizvieto vecākus - Alariks domā, tāpēc ka viņš ir aizbildnis, viņam jābūt vecākam. Viņam ir savi iepriekš izveidoti priekšstati par to, kādam jābūt labam vecākam, un viņš nonāk pie secinājuma, ka varbūt nav tradicionāli labs vecāks.



Nu, situācija varētu būt jebkāda, bet tikai ne tradicionāla.
Jā, tieši tā. Es domāju arī, ka, tā kā viņš iegulda Elenas aizbildniecībā, viņš galu galā nonāks līdz nesaskaņām ar Deimonu, kurš, kā viņš jūt, virzās Elenas virzienā un gandrīz nomoka viņu viņas emocionālās ievainojamības dēļ. Viņa ir tik iztukšota un nomākta tā fakta dēļ, ka Stefans ir pārgājis tumšajā pusē. Viņš redz Deimonu šajā mājas dinamikā, kurā ir Alariks, Elena, Deimons, Džeremijs - mēs esam kā cilvēku pamatgrupa, kas cenšas atrast Stefanu un cīnīties ar Klausa ļaunajiem spēkiem. Šajā procesā Alariks redz, ka Deimons izmanto savu pievilcību uz Elenu, lai apmulsinātu viņu un izsistu no līdzsvara, no sava skatupunkta. Tāpēc man patīk fakts, ka brālība starp Alariku un Deimonu samaitāsies. Es nesaku, ka tā ir galā vai ko tamlīdzīgu, bet es saku, ka viņš noliks Deimonu pie vietas un tiešām novilks līnijas. Un man patīk, ka tas notiek.

Izklausās, ka viņš cenšas no sirds, uzņemoties atbildību par šiem diviem bērniem, ar kuriem kopā viņš iestrēdzis.
Jā, kas ir jauki, jo, es domāju, ka pēc Izabellas atrašanas pirmajā sezonā, visi viņa mērķi būtībā izplēnēja. Viņa mērķis 1. sezonā bija atklāt patiesību par to, kas noticis ar viņa sievu. Un viņš to sasniedza - viņš atrada viņu, un izrādījās, ka viņa ir pamatīga maita, un tas bija biedējoši un šokējoši. Kad reiz viņš bija atradis viņu, viņa mērķis piepildījās, un viņš nonāca līdz šīm dīvainajām neskaidrajām attiecībām ar Dženu, kas būtībā bija viņa īstais atspēriens. Džena būtībā bija atspēriens Alarikam ar visu viņa neveiklo slavu. Tā kā tagad trešajā sezonā viņa mērķis ir sākt atkal piepildīt sevi: esot par aizbildni un aizsargu Gilbertu bērniem. 

Tas ir labi, jo es prātoju, ka tagad, kad Džena ir ārpus spēles, kā viņš atradīs veidu, lai tusētu ar pusaudžiem un nebūtu biedējošs.
Tieši tā. Es esmu sajūsmā, redzot, kas notiks. Es runāju ar Džūliju (Pleku). Viņai ir jaunas idejas Alarikam arī, kas tiešām rādīs, ka es tiešām skatos uz priekšu. Es domāju, Alarikam tiks pievienota jauka, jauna būtība, pēc kā es vienmēr esmu tiecies. Pagājušajā sezonā viņš bija pastāvīgais vampīru mednieks, un, ziniet, viņš nenogalināja nevienu vampīru 2. sezonā. Visā pārtraukuma laikā starp otro un trešo sezonu es lauzīju savu galvu, lai saprastu: Kas ir viņa mērķis? Ko viņam nozīmē šīs viņa zināšanas par vampīriem, būt par vampīru mednieku zināmā līmenī, kā viņš var to visu novirzīt priekšplānā? Tāpēc es esmu tik sajūsmināts par 3. sezonu, ne tikai par to, ka nonācu centrā ar Elenu, bet būs arī jauns elements, ar ko iepazīstinās, par kuru Džūlija un es runājām un nolēmām to pilnveidot, kas radās no tā, ka pagājušajā sezonā atveidoju Klausu.



Kā bija atveidot Klausu?
Tas bija interesanti. (Džūlijai) un man bija dažas tiešām labas sarunas par to, kā es vēlētos to izspēlēt. Tā kā es domāju teorētiski Alarikā joprojām ir Klausa asinis, kas plūst pa viņa vēnām, un es tiešām vēlētos izspēlēt no šī skatupunkta, tad es runāju ar Džūliju un dalījos dažās idejās ar viņu par to, kas varētu būt nozīmīgs. Piemēram, kā Klausa asinis Alarika ķermenī varētu tiešām padarīt viņu par pārāko vampīru? Kādas īpašības viņš iegūtu un uzņemtu no šīs asins pārliešanas, ņemsim vērā, ka neviens nevarētu to paredzēt. Man bija dažas tiešām foršas idejas, ar kurām es dalījos ar viņu, ko es gribēju redzēt sarakstā, bet viņa - un es galu galā piekritu viņai - teica, ka iešana šajā virzienā novirzīs personāžu pārāk tālu no tā stāstījuma, kurā mēs jau esam. Bet, saprotot manu nodomu aiz šīm idejām, viņa nāca klajā ar alternatīvu, par kuru es esmu vienlīdz, ja ne pat vēl vairāk, sajūsmināts.

Vai tas tiks sāks izspēlēts sērijās, ko filmējat tagad, vai arī tas ir nākotnē?
Tas jau notiek. Tā ir vienkārši ideja, kam viņa ļāva rasties un padalījās ar mani nedēļas nogalē, un es biju tik pateicīgs dzirdēt. Jo es patiešām sāku justies zināmā mērā nedrošs. Es tiešām vēlos, lai man ir radošs iemesls aktierspēlei. Man tiešām patika atveidot Klausu tajās dažās sērijās. Tas bija tik jautri, un viņa zināja to, un mēs runājām par to, tā kā mēs mēģināsim  ieviest jaunas tumšās puses Alarikā, lai tiešām atbrīvotu viņu no viņa šaubām par sevi un atbrīvotu viņu no viņa bažām, kas viņam ir par to, ka dzīve nav bijusi kā cerēts un iemestu atkal tumšajā pusē. Es vēlos atkal aktivizēt kaut ko no tā prieka, kas bija spēlējot nelieti pagājušajā sezonā.

Skatītāji varēja pateikt, ka tev bija daudz prieka no tā. Kas nebija labs tajā?
Tas ir tas, ko esmu iemācījies, atveidojot nelieti! Lieliskā lieta neliešos ir tā, ka te nav īsti iekšējo konfliktu. Viņi ir vienkārši slikti, un viņiem tas patīk. Es sapratu, kāda ir viltība, atveidojot nelieti, ka tu nevari būt slikts vienkārši tāpēc, ka tev jābūt sliktajam. Tam jāpamatojas kaut kādās vilšanās zināmā mērā. Lai kļūtu par nelieti, taviem sapņiem ir jātiek sagrautiem, un lai nonāktu līdz sapņu sagraušanai, tev ir bijis dedzīgi jābūt aizrautam ar kaut ko, kam tu ticēji, kas tika sašūpots un izrauts no tava tvēriena, kā galvenam varonim šajā dzīves posmā, atstājot tevi vīlušos Dievā, ja vēlaties. No šīs sapņu sagraušanas, tu kļūsti tumšs, un tajā ir šī brīvība būt ļaunprātīgam visos līmeņos. Brīvs, nekādas morāles sajūtas nepiesegts, tā kā tu vari vienkārši iet uz priekšu un būt tumšs. Tas man patīk tajā, izpratne par Klausa pirmsākuma iemesliem un tiešām vienkārši tas, ka ir jautri būt par ļauno. (Smejas.)



Tagad, kad Alariks ir atradis pats sevi un Džena ir ārā no spēles, vai būs cita iemīļotā viņam?
Es tā ceru. Džūlija runāja ar mani par to. Kad tas notiks, atliek tikai gaidīt, bet, es domāju, tas notiks. Mēs vienkārši nevēlamies, lai viņš lec jaunās attiecībās tieši tagad, bet, es domāju, tas viņam būtu svarīgi. Mans komentārs, ko es vēlētos notiekam, ir, lai būtu jauna direktore vai jauna skolotāja, kas ir vienkārši ellišķīgi seksīga. (Smejas.) Vienkārši eleganta un ar savu noslēpumu. Es vēlētos redzēt Alarika attiecības izspēlētas skolā skolotāju istabā, skolotāju atpūtas telpā, ar šo jauno direktori vai skolotāju, lai vai kas viņa būtu, un redzēt viņu sākam iet uz randiņiem. Redzēt viņu tiešām iemīlamies kādā, neviltoti, rodoties no spēcīgas saiknes. Es vēlos, lai viņam ir šī Elenas aizsargāšana un viņa mīlestība uz šo sievieti kļūst par pamatu viņa perspektīvai jaunajā sezonā. Es nedomāju, ka tas notiks, cik tālu tas attiecas uz mīlas interesi, bet es zinu, ka viņi novirzīs viņu citā virzienā, kuru būs forši atveidot pat nedomājot. Es nezinu, kas tieši tas būs, bet es zinu, tas notiks.

Kategorija: Intervijas | Skatījumu skaits: 1091 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: AOL TV, Alariks, intervija, Mets Deiviss
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024