Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

4:50 PM
NINA DOBREVA TEEN VOGUE APRĪĻA NUMURĀ
NINA DOBREVA redzama TEEN VOGUE aprīļa numurā. Izlasi arī tu viņas sarunu ar Alisi Giokobi no TEEN VOGUE, un apskaties vairāk lieliskās Ninas fotogrāfijas mūsu foto galerijā un noskaties video par fotografēšanās aizkulisēm, kurā Nina pastāsta vēl šo to interesantu, kas nav iekļauts intervijā.

Viņa šķiet neaizsargāta un kautrīga, smaidīga un apskauj mani. Viņas treilers atgādina pusaudža guļamistabu: modes žurnāli, mīkstie zvēriņi un kurpju kastes, kas aizpilda grīdu un visus stūrus. Te ir pusizdzerta tējas sēnes dzēriena pudele uz galda, korķa tāfele ar kolēģu un draugu fotogrāfijām un atgādinājumi sev, uzskricelēti uz sienas ar tāfeli rakstīšanai ar krītiņu ("samaksāt rēķinus", vēsta viens no tiem).
Tad pēkšņi: "Ak, Dievs, es esmu tik apmulsusi." Mūsu acis pievēršas modīgam kalendāram ar pievilcīgiem vīriešiem, kas karājas blakus durvīm. Viņa nekavējoties dodas pie tā, nervozi noplēšot to no sienas. "Manai divdesmit pirmajai dzimšanas dienai! Tā bija joku dāvana! Lūdzu, netiesājiet [bargi]!"

Tāpat kā viņas ikdienas darbā, atveidojot divējādas lomas - atbildīgo vidusskolas skolnieci Elenu un gadsimtiem veco vampīri Katerīnu - Nina, kurai ir 22 gadi, atrodas kaut kur pa vidu starp samulsušu pusaudzi un pieaugušo. Pirmie iepirkumi viņas mājvietā ietvēruši, piemēram, fondī gatavošanas ierīci un popkorna pagatavotāju, kamēr viņas matracis joprojām atrodas uz grīdas. Īsti vampīriskā garā viņai nav daudz laika miegam. "Kad es nonāku mājās, iemācos nākamās dienas darbu, izmazgāju savus zobus, noņemu grimu un nomazgāju asinis..." viņa stāsta, skaitot līdzi uz saviem pirkstiem. "Un tad man pēc septiņām stundām jābūt atpakaļ darbā. Es varu izdarīt tikai tik daudz."

The Vampire Diaries ideja lieliski parāda skatītājiem, ka dzīve ir daudz sarežģītāka par vienkāršu cīņu starp labo un ļauno.
Kā labajai meitenei, kurai blakus ir gan aizsargājošais, mīlošais Stefans, gan spontānais ātras dabas Deimons, Elena mēģina izdarīt pareizo izvēli. Bet pat viņai ir tumšā puse Katerīnas izskatā, viņas augstpapēžu kurpes valkājošais vampīru dvīnis, kas apsēsts ar viņas un viņai mīļo manipulēšanu, lai iegūtu to, ko vēlas.
"Kad es pieteicos seriālam, es nezināju, vai atveidošu abas meitenes," saka Nina, kas sliecas sevi identificēt ar Elenu, lai gan ar Katerīnu esot jautrāk. "Un, lai gan tas ir forši, tas arī atņem spēkus, jo ir dubults darbs. Tu ieguldi tik daudz ar visu sirdi un dvēseli, un enerģiju pat atveidojot vienu personāžu. Tas ir kā piedalīties divās filmās vienlaikus."

Nav tā, ka viņa sūdzas. Dzimusi Sofijā, Bulgārijā, bet uzaugusi Toronto, Nina ieguva savu pirmo lielo lomu tikko beigusi vidusskolu - kā pusaudze māte Mia Degrassi: The Next Generation un raksturo sevi kā tipisku censoni. "Es vēlējos būt sportiste, un es vēlējos būt dejotāja un aktrise," viņa stāsta par laiku konkurētspējīgajā skatuves mākslas vidusskolā Toronto. "Es biju arī vingrotāja un ļoti akadēmiski noskaņota. Man vienmēr bija daudz kas prātā, un es biju tiešām pārņemta ar to. Nekas daudz nav mainījies - es aizvien mēģinu būt soli sev priekšā un paaugstināt likmes." Viņa apklust un pasmaida, piebilstot: "Ha! Neparedzēts kalambūrs!"

Savu dabisko skaistumu Nina uztur arī ar saviem ēšanas paradumiem, kas gan nav viņas apsēstība. Filmēšanas laukumā, ģērbusies blāvā dzeltenā un zilā pledveidīgā kreklā, pieguļošos melnos džinsos, Frye zābakos un sudrabotu pērlīšu rokassprādzē, kas ir dāvana no fana, Nina izēd tukšu milzīgu kasti ar zivju fajitām, kukurūzas salātiem un augļiem. "Es mēģinu ēst veselīgi," viņa stāsta. "Man patīk dzert savu tējas sēnes dzērienu, man patīk augļu kokteiļi, un es patiesi mīlu auzu putru, jo tas man atgādina manu bērnību. Bet šokolādes vai kūkas apēšana arī padara mani laimīgu." Viņas vienīgā skaistukopšanas apsēstība: sejas tīrīšana pirms gulētiešanas. Viņa arī nodarbojas ar karstās jogas treniņiem trīs vai četras reizes nedēļā. "Tā ir tā pusotra stunda manā dienā, kad man [apkārt] nav balsis, kas saka man iet kaut kur, darīt kaut ko, norāda virzienu, liek iegādāties aizkarus," viņa atzīst. (Papildus gulēšanai uz grīdas pirmajā nedēļā, kad viņa iegādājās māju, viņa neparūpējās arī par aizkariem. "Es veicu pietupienus, un es atceros, kā paskatījos apkārt, un tur bija kāds uz balkona pāri ceļam, smēķējot cigareti un vērojot mani," viņa stāsta. "Es sapratu, ka man vajag aizkarus.")

Lai gan viņa ir daudz mazāk ciniska kā viņas Twilight līdziniece un reti saskaras ar paparaci mājās Atlantā, viņa aizvien vairāk uzmanās no mediju uzmanības, pieredzot to braucienu laikā uz Ņujorku un Losandželosu. "Dodoties uz vingrošanas zāli, uz lidostu, uz satikšanos un noklausīšanos, ēdot pusdienas - kaut kā viņi atrod tevi," viņa stāsta. "Es jūtos vienkārši kā normāla meitene, un viss [šis] priekšstats šķiet ļoti savāds priekš manis. Bet citi cilvēki, līdzīgi Ianam, ir bijusi šī pieredze iepriekš, tāpēc viņiem tas ir tā: "Jā, tas ir tas, kas notiek; tu neko nevari tur darīt."

Runājot par Ianu... Satrauktie fani nemitīgi prāto par ārpusekrāna attiecībām starp Ninu un Ianu - kā pierādījumus minot gan flirta pilnu tekstus Tviterī, gan video ar abu sabučošanos lidostā. Nina to ne apstiprina, ne noliedz. "Mēs sagaidījām [šādas] runas," viņa saka. "Kaut kas līdzīgs, ja es nesatiekos ar Ianu, tad es satiekos ar Paulu. Daudzi cilvēki, kas strādā kopā beigās kļūst pāris, tā kā tam nevajadzētu būt kam īpašam, bet es nekad neesmu satikusies ar nevienu, ar ko strādāju kopā."
Pēc The Vampire Diaries pārtraukuma šajā pavasarī, Nina atveidos vienu no galvenajām lomām kopā ar Twilight Kelanu Lutzu filmā The Killing Game. Viņa cer aizpildīt starplaiku starp otrās un trešās sezonas filmēšanu ar vēl kādu filmu, bet vēlas izvēlēties to gudri. "Lielākā daļa, kas man tiek šobrīd piedāvāts, ir saistīts ar šausmu, sci-fi vai vidusskolas [žanru]," Nina stāsta. "To es daru katru dienu. Es vēlos darīt kaut ko savādāku." Un, neskatoties uz viņas aizņemto The Vampire Diaries grafiku un grūto sāncensību industrijā, viņa neuztraucas par neveiksmēm. "Viss, par ko es esmu uztraukusies vai bijusi sarūgtināta, vai raudājusi, pēc tam ir izrādījies kā pamācoša pieredze," viņa stāsta. Kā vienmēr, Nina ir gatava jauniem izaicinājumiem.

Paldies par info vampirediariesonline.com!

Kategorija: Par aktieriem | Skatījumu skaits: 1420 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: intervija, Teen Vogue, video, foto, Nina Dobreva
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024