Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 ... 10 11 12
Kendisa Akola piedalījās šīs sestdienas MTV raidījumā "When I Was 17".

Noskatieties video, lai uzzinātu kāda viņa bija savos 17!

Paldies par informāciju www.vampire-diaries.net!



Par aktieriem | Skatījumi: 865 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 15/02/2011

Keta Greihema KTLM rīta ziņās stāsta par Bonijas un Džeremija skūpsta ainu un dzied savu jauno dziesmu "I Want It All"!

Paldies par informāciju vampirediariesonline.com!
 
Par aktieriem | Skatījumi: 975 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 12/02/2011

Izrādās, ka Nina Dobreva ir totāla Valentīna dienas skeptiķe, kas uzskata, ka Valentīna diena tikusi radīta, lai apsveikumu kartiņu kompānijas varētu labi nopelnīt starplaikā starp Ziemassvētkiem un Mātes dienu... Ar savām domām, kāda, viņasprāt, būtu ideālā Valentīna diena Elenai un Katerīnai, viņa padalījās ar MTV Clutch. Noskaties video šeit!


Paldies par informāciju vampirediariesonline.com!
"Getty Images" foto no www.mtv.com.

Par aktieriem | Skatījumi: 1073 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 11/02/2011

Nesen 32 gadus vecais Ians Somerhalders tērzēja ar justjared.buzznet.com par sava The Vampire Diaries tēla jauno mīlas interesi, seriāla turpmāko gaitu un viņa sirdij tik tuvo lietu - Iana Somerhaldera fondu.


Tātad Deimona dzīvē ir jauna dāma, reportiere Endija Stāra. Ko tu vari pateikt par viņu?
Endija ir apbrīnojama. Viņa ir seksīga, apķērīga, atvērta un asprātīga. Pat piespiedu kārtā viņa "nepasūta" Deimonu. Viņa atbild viņam tikpat ātri, cik viņš "izlādējas" uz viņu, un jaukais tajā ir tas, ka viņam vēl ir šis jocīgais atrisinājums, ka viņš apsien viņas šalli ap viņas kaklu, lai neviens nevarētu redzēt. Tas ir vienkārši iedvesmojoši. Man patīk dinamika, ko viņi radījuši ar viņu, un tas, ka viņi ir zināmā mērā tāda maza komanda. Viņa palīdz izpildīt viņa plānus, un viņi tiešām ir neticama komanda.

Kas atveido viņu?
Tā ir Douna Olivjēri. Viņa ir ļoti laba mana draudzene, un es pazīstu viņu jau gadiem, un es biju sajūsmā, kad padzirdēju, ka viņa pievienosies. Es nezinu, cik ilgi mēs varam viņu paturēt, jo viņa tikko ieguva blakus lomu Donam Čedlam [jaunā Showtime TV komēdiju seriāla House of Lies projektā], tā kā es nedomāju, ka mums izdosies viņu paturēt, bet, kas ir slikti Deimonam, ir lieliski priekš viņas.

Galvenā producente Džūlija Pleka pačukstēja: "Mums ir arī šis gaidāmais rituāls - upurēšana, kas lauzīs saules un mēness lāstu. Tā mēs beigsim sezonu." Vai tu vari pastāstīt vai dot mazliet mājienu par to?
Ir dīvaini, bet mēs dabūjam savus scenārijus tikai pāris dienas iepriekš. Es zinu, ka būs diezgan ievērojams cīniņš starp vilkačiem un vampīriem, un es nevaru iedomāties, ka neparādītos Klauss pēc visām šīm runām. Es nezinu, es tikai varu iztēloties, kā viss izvērtīsies, tātad būs lielais cīniņš, tā ir problēma. Deimons attīsta savas attiecības, atklāj tam visam pa vidu sevi rūpējamies dažādās vietās un laikos, bet, es domāju, Elenas un viņa mājvietas aizsargāšana no kāda, kas ir spēcīgāks un iespējams var nogalināt viņu, ir pietiekami. Viņas aizsargāšana ir ļoti sarežģīta, un tā velkas viņam līdzi, un abi sāk just ko emocionālu un vairs nesaprot, kā cīnīties ar visām šīm jūtām, tas tiešām ir grūti.

Izņemot scenārija lasīšanu, vai ir vēl kas, ko vēl tu dari, lai iejustos tēlā?
Jā. Es uzskatu, ka spēja apvienot savas dzīves tagadni, pagātni un nākotni un iemīcīt dzīves pavedienu šajā tekstā vienmēr ir laba ideja. Bet ir kāda sieviete, ar kuru es strādāju kopā, un viņa iespējams ir viena no visslavenākajām aktiermākslas pasniedzējām, kas staigā pa zemes virsmu. Viņa māca daudz aktierus, ko mēs cienām, un es strādāju tiešām ļoti uzcītīgi ar viņu caurām dienām. Ir ievērojams sagatavošanās darbs, ko es ielieku tajā.

Parunāsim par tavu IS Foundation. Vai vides aizsardzība vienmēr bijusi aizraušanās? Vai ir bijusi kāda īpaša pieredze, kas ietekmējusi tavu lēmumu to uzsākt?
Vides aizsardzība vienmēr man bijusi svarīga. Es uzaugu Luiziānas purvos; burtiskā nozīmē manas mājas pagalms bija tūkstošiem akru purva. Tā bija daļa mana sapņa būt par daļu no organizācijas, kas aizsargā vidi, bet Līča [Meksikas līcis] naftas izplūdums bija galu galā tas, kas lika man nekavējoties mest kara cirvi un teikt "Nu jau būs gana". Noskatīties, kā visa mana dzimtā vieta tiek izpostīta fosīliju degvielas regulējošo lēmumu trūkuma dēļ un naudas daudzuma, kas stāv aiz naftas industrijas, dēļ - vai jebkuras lielas industrijas. Tas mainīja manu dzīvi un daudzu citu cilvēku dzīves... Tas ir saistīts arī ar cietsirdību pret dzīvniekiem un to pārāk lielās savairošanās problēmu, tā kā šī ir viena no visfenomenālāk iedvesmojošajām lietām, kur esmu bijis iesaistīts. Atbalsta apjoms šim fondam svārstās augšup un lejup. Acīmredzams, ka vienmēr ir grūti savākt naudu ekonomiskās depresijas laikā, uz kuru mēs virzāmies, bet tas ir tik iedvesmojoši. Paskatieties uz to šādā veidā: 6 gadus veca meitene atsūta man e-pastu, sakot, ka viņa dod mūsu fondam savu naudu, ko viņai atnesusi zobu feja, lai palīdzētu pasargāt planētu, un tas mani sajūsmina. Viņa jautāja, ko viņa var darīt, lai palīdzētu, un es tik tiešām domāju, ka šī meitene kādu dienu būs prezidente.

Vai ir kādi plāni, ceļot ar fondu? Klīda runas, ka jūs taisāties uz Āfriku un Dienvidameriku.
Jā. Es nedošos uz Āfriku šogad, bet es būšu Centrālajā un Dienvidamerikā. Mēs dosimies kopā ar The Global Alliance for Conservation, kas ir viena no lielākajām vides aizsardzības organizācijām pasaulē. Dons Čedls un es esam iesaistīti kā divi runasvīri tajā... Es došos uz Centrālo un Dienvidameriku, lai redzētu rajonus, ko mežu izciršana skārusi ļoti smagi un lai atrastu risinājumu tam, kā tos pastāvīgi, efektīvi un ekonomiski no jauna apmežot, atrodot veidus, kā likt cilvēkus pie darba. Es īstenībā reizēm nevaru naktīs pagulēt, un es mēdzu ieiet sava fonda mājaslapā un atklāt vēl vairāk faktorus. Katram kokam, ko mēs izglābjam, mēs varam pielikt patiesas vērtības analīzi, tāpēc ka tas attīra gaisu un ūdeni - X dolāru daudzuma vērtību. Nākamajā gadā mēs būsim Āfrikā.

Tas ir iedvesmojoši. Vai līdzās tavam aizņemtajam grafikam fondā, tev ir gaidāms vēl kāds projekts?
Mēs ļoti centīgi raugamies apkārt, mēs mēginām atrast kaut ko, kas iekļaujas mūsu laikposmā, tā kā cerams, ka nākamreiz, kad mēs runāsim, man būs kaut kas interesants, ko pastāstīt.

Man jāpajautā, tu tiki iekļauts nesenajā People izdevuma Sexiest Man Alive. Ko tu par to domā? Vai tevi par to paķircināja kāds uzņemšanas laukumā? Kāda bija reakcija?
Es kļūstu nerunīgs par šāda veida lietām. Protams, mani ķircina par šāda veida lietām, bet mums ikvienam ir pa spēkam parādīt labi sevi un tos, kas ir mums apkārt. Es domāju, ka tas ir lieliski, ka žurnāls People ir bijis pietiekami traks, lai iekļautu mani šajā diezgan i ... Lasīt tālāk »
Par aktieriem | Skatījumi: 996 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 10/02/2011

Paula Veslija fani savā mājaslapā paulwesleyfans.com varēja piedalīties aptaujā par to, ko viņi vēlētos sagaidīt no Paula 2011. gadā.

Pirmajā vietā ar 31% (184 balsīm) izvirzījās "Filma uz lielā ekrāna". Diemžēl šobrīd nav nekādu ziņu par to, ka Pauls piedalītos kādas lielekrāna filmas veidošanā, taču mums atliek tikai cerēt, ka varbūt vasaras pārtraukuma laikā Pauls piedalīsies kādā filmā.

Otrajā vietā bija "Vairāk ainu bez krekla" (29%, 173 balsis). Te nu Paula faniem atliek tikai cerēt, ka Džūlija Pleka un Kevins Viljamsons uzrakstīs vairāk brīnišķīgas ainas Stefanam un Elenai, kas liks Paulam būt bez krekla. Iespējams jau nākamajā sērijā "Crying Wolf" fani varētu ko tādu redzēt, jo Stefans un Elena taču dodas romantiskā nedēļas nogalē...

Trešajā vietā bija "Pievienošanās Tviterim" (27%, 165 balsis). Nu vismaz pagaidām Paula Tviterī nav, bet varbūt viņš ieklausīsies savu fanu vēlmēs un šogad pievienosies draudzīgajam The Vampire Diaries kolektīvam, kas jau ir šajā sociālajā saitā.

Ar daudz mazāk balsīm 4. un 5. vietā palika "Lielāka komunikācija ar faniem" un "Veco zābaku izmešana". (Tas par tiem zābakiem ir tāpēc, ka Pauls tos pieminēja, kad stāstīja par savu negadījumu, kad samežģīja potīti. Daļēji pie vainas bija vecie zābaki. :))


Un ko visvairāk gaida Latvijas Paula Veslija fani no viņa šogad?


Materiāla avots paulwesleyfans.com.
Foto no paulwesleyfans.com.

Par aktieriem | Skatījumi: 797 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 07/02/2011

"Elle Magazine" februāra numurā - Nina Dobreva. Tajā viņa stāsta par filmēšanos TV un lielajā kino. Nina atzīst, ka viņai patīk strādāt TV projektos, jo filmējoties tajos ir laiks iepazīt un izveidot savu personāžu, kā arī iespēja redzēt, kā tas pārvēršas un mainās.
Noskaties zemāk arī fotogrāfēšanās video "behind the scenes"!











Paldies par informāciju un foto www.theninadobrev.com!
Paldies par video www.vampire-diaries.net!

Par aktieriem | Skatījumi: 1224 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 28/01/2011

1-8 9-16 ... 73-80 81-88 89-94
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024