Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

10:36 AM
PAULS VESLIJS ATKLĀJ HOLLYWOOD CRUSH, KA VIŅAM PATĪK ĻAUNAIS STEFANS


Kā jūs domājat, kad un kā Stefans varētu atgūt pats sevi? Un cik ilgi mēs vēl redzēsim ļauno Stefanu tuvumā? (Es gan personīgi neesmu pret viņa ļauno pusi, lieliska Paula Veslija aktierspēle!) Šos jautājumus centās noskaidrot MTV Hollywood Crush, tiekoties ar Paulu Vesliju Spike Scream Awards laikā.

"Varbūt nekad, es nezinu," teica Pauls par sava personāža iespējamo atbrīvošanos. "Es pieņemu, ka šāda veida romantiskā stāstā kā šis, viņam galu galā būs jābūt (labam atkal), bet, es domāju, tas nebūs nekas, ja viņš nebūs."

Vai Pauls patiešām izbauda šo brīdi, neredzot beigas sava varoņa ļaunumam? Un ko vēl viņš pastāstīja?

"Ak, jā. Man patīk visas sērijas (ar ļauno Stefanu). Cilvēkiem vienmēr paticis runāt par Eņģeli (no "Bafijas"). Es nekad neesmu redzējis seriālu, bet acīmredzot tieši tas notika ar viņu. Viņš kļuva slikts, un es pilnīgi saprotu, kāpēc viņš izveidoja pats savas sērijas ļaunas, jo tas ir daudz aizraujošāk, un es vēlētos to darīt no sirds."

(Bafijas un Eņģeļa fani gan zinās, ka Eņģelis (Deivids Boreanazs) pavadīja tikai sezonu, būdams ļauns, vēlāk viņš veidoja pats savu seriālu, kurā viņa varonis bija lielākoties labs.)

Kas vēl sajūsmina Paulu šajā sezonā, izņemot, protams, ļauno Stefanu?

"Man patiešām patīk ideja par to, ka šis ir Pirmatnējo vampīru gads," saka Pauls. "Man tiešām patīk aktieru sastāvs, kas atveido Pirmatnējos vampīrus, visi viņi: Klēra Holta, Daniels Džiliss, Džozefs Morgans. Viņi ir patiešām ļoti pārliecinoši aktieri un tiešām jauki cilvēki. Tā kā es ceru, ka viņi pakavēsies tuvumā kādu laiku."

Diemžēl pievienoto video Latvijā nav iespējams noskatīties, tāpēc šeit to nepievienoju. Ja kāds atrodas reģionā, kur to iespējams izdarīt, video pieejams ŠEIT.

Paldies par info VDNet.

Kategorija: Intervijas | Skatījumu skaits: 1129 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: Pauls Veslijs, TVD 3. sezona, MTV Hollywood Crush, intervija
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024