Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

2:25 AM
"The Last Dance" (2X18) Recenzija


Nu tā TVD fani, ir pienācis laiks vēl vienam The Vampire Diaries deju vakaram. Cik Laba SĒRIJA bija pagājušo piektdien! Nopietni, ja neesat redzējuši, varu teikt tikai to ,ka aktieri paveica pavisam velnišķīgi labu priekšnesumu, kas jūs nopūtīs no kājām. Īpaši jau Nina Dobreva un Katerīna Greihema, viņas bija vnk satriecošas! Pēc tik daudziem spoileriem (gan par to, ka kāds nomirs, gan par šokējošiem seriāla pagriezieniem) un baumām par "The Last Dance" epizodes notikumiem,mēs beidzot varam to visu apkopt šeit
:




 Tātad ar ko mēs beidzām iepriekšējā recenzijā? Ak jā, ar Klausa iemiesošanos Alarika ķermenī! Šī sērija sākās ar Klausu, kurš atradās Alarika dzīvoklī un novērtēja Alarika gardrobi. Tas brīdis patiešām bija smieklīgs! Katerīna nekustīgi sēdēja krēslā (vai pret viņu bija izmantota pakļaušana?) un bija spiesta atklāt visu Klausam par Elenas dzīvi. Tajā skaitā par Alariku un Dženu, lai Klaus varētu iejusties Alarika ādā un spētu visus apmuļķot. Tā Klaus atstāja Katerīnu vienu ar dunci rokā (Jūs taču nedomājāt, ka viņš aizmirsīs tos 500 gadus un vienkārši viņu ātri nogalinās-nē, tas notiks lēni un mokoši, vismaz pusi gadus no tiem, kuros viņa bēguļoja), lai viņa sevi turpinātu mocīt, kamēr viņš būs prom. (Katerīna sev iedūra kājā, un to darīja atkārtoti ,kamēr viņai kļūs garlaicīgi, tad viņai nāksies apmainīt pozīciju uz otru




Otrs, ļoti iepriecinošs brīdis bija Elēnas ievākšanās Salvatoru mājās un kļūšana par tās īpašnieci.(Vai māja būtu pareizais apzīmējums, domāju ,ka to var raksturot kā villu!) Man patika Bonijas komentārs: "Ceru, ka tev viņi neliks šeit visu uzkopt!" Kamēr Salvatoru mājā tika slēgts līgums, ārpus tās notika pavisam savāda saruna starp Stefanu un Deimonu. Deimons vaicāja Stefanam, par Katerīnu (vai Klaus viņu ir nogalinājis), brāļi veltīja viens otram noraizējušos skatienu. Vai viņiem bija viņas žēl? Nedomāju gan, pēc visa, ko viņa ir viņiem nodarījusi! Neaizmirsīšu pieminēt, šo burvīgo brīdi, kad Elena atvēra durvis Stefanam un Deimonam,pēc liguma parakstīšanas. Jūs jau zināt, nav vērts man atkārtot šos teikumus, tas bija superīgs un mazliet smieklīgs brīdis.




Nav ko vēl pieminēt par šo sēriju, protams, ka ir! Šajā sērijā bija tik daudz notikumu, ka baidos, ka aizmirsīšu kaut ko pieminēt :D
 Tātad Mets, kurš nespēj samierināties ar Kerolainas noslēpumu. Viņš nevar vairs uzvairīties no Kerolainas, tādēļ dodas pie Šerifas Forbsas pēc padoma. Cik skumji, bet Metam ir jābūt spēcīgam un jādara tas, ko Šerifa saka-jāizliekas un jādodas uz 60to gadu dejām kopā ar Kerolainu. Vai viņš spēs kādreiz piedod Kerolainai un atgriezties laikos, kad abi bija laimīgi? Mēs ceram, ka jā.




Sākas vēstures stunda, un Elena mēģina pārliecināt Stefanu un Boniju, ka ir jādodas uz 60to gadu dejām. Kaut abi jau ar skatieniem skeptiski uz to noraugās, mēs pazīstam Elenu, viņa tik viegli nepadodas.  Alariks (tagad jau Klaus) mēģina novadīt vēstures stundu, īpaši jau tagad, kad jābūt piesardzīgam, lai nerastos aizdomas par viņa noslēpumu. Tālāk pavirzoties jau dažiem notikumiem uz priekšu, nonākam pie Bonijas un Džeremija sarunas pie pusdienu galda. Džeremijs nevēlas piekāpties Bonijas lēmumam (upurēt sevi Elēnas dēļ) un izstāstīt visu Elenai. Pēc ilgas sarunas, Džeremijs noskumis pamet pusdienu galdu, brīdī kad ierodas Elena. Tomēr vai tad tas bija šokējošs brīdis šajā starpbrīdī? Protams nē, ierodas meitene, kas paziņo Elenai , ka Klaus vaicājot vai viņa nāks uz dejām.




Visi jūtās satraukti un ir vajadzīgs jauns plāns Salvatoru mājā. Visi ir šeit-Deimons, Stefans, Elena, Bonija un Alariks, tomēr jāuzmanās šeit ir nodevējs. Deimons šauboties par Bonijas spējām tās pārbauda, tas nostrādā un Alarika sejā ir redzemas bažas. Vai tomēr viņa spēs uzveikt spēcīgo Klausu? Tā visi uzticas Bonijai un nolemj izmantot Elenu kā ēsmu. Alarika plāns šoreiz ir cits, iznīcināt Boniju sākumā, lai tiktu pie Elēnas.




Beidzot ir pienācis sērijas labākais brīdis! Laiks 60to gadu dejām TVD fani, visi pošas uz balli. Mets kā īsts džentulmenis ierodas Kerolainai pakaļ kā Kenedijs , Kerolaina izskatās tik satriecoši kā Kenedijas kundze. Arī Elena pošas uz balli, tomēr viņā ir redzemas raizes (par Boniju un pārējiem,kurus viņa mīl un nevēlas zaudēt). Stefans viņu kaut druzciņ uzmundrina.




Tā visi ir gatavi un satiekas pie deju zāles durvīm. Sākumā ,protams, jau ir ieradies Alariks (Klaus) Pēc tam Džeremijs ar Boniju, kas pārmij dažus nopietnus vārdus, pēc tam Deimons un visbeidzot Elena ar Stefanu. Visi izskatās tā teikt 60to gadu stilā, īpaši jau Deimons ar savām ādas biksēm un Elena ar baltiem un augstiem platformeņu zābakiem. Sākas dejas, un paziņojums no Klausa ,kas visus vēl vairāk pārsteidz, tikai ne Deimonu.




Mūsu mīļākie pāri viens otram sniedz deju- Elena&Stefans , Elena&Deimons, Kerolaina&Mets, Bonija&Džeremijs. Kurš jums personīgi patika labākāk, man Bonija un Deimons, nē jau nē, Deimons tiešām parādīja savas dejošans prasmes Elenai (Tas lika viņai pat pasmieties). Bet ne uz ilgu laiku, šeit valdīja mierīga gaisotne, Klausam bija savs plāns izprovicēt Boniju, iesaistot tur Džeremiju. Kad jāglāb cilvēks, kuru mīli tu vairs nedomā par sekām...




Tā Klaus izliktdamies par Alariku, pateica Bonijai un Elenai ,ka Džeremijs ir briesmās. Tā Klaus ievilināja Boniju un Elenu gaitenī, kur viņš smiedamies atkāja to ,kas ir. Tam bija vajadzīgas tikai dažas sekundes, lai Elena pati saprastu, kas Alariks patiesībā ir un Bonija jau sāka rīkoties, lai aizsargātu Elenu. Bonija saprata, ka nespēs aizsargāt Elenu, tāpēc abas bēga un uzskrēja Deimonam. Viņš lika Elenai doties pie Stefana, un abi ar Boniju nolēma īstenot savu plānu.



Kad Deimons atgriezās pie Elenas un Stefana bez Bonijas, viņi saprata, kas Deimonam padomā (tomēr tas nebija īstais plāns). Viņi centās Boniju glābt, bet bija bezspēcīgi, Bonija mira viņu acu priekšā un Klaus nozuda, izjūtot uzvaras garšu. Cik šausmīgi viss izvērsās. Vai šis bija viens no 3jiem varoņiem ,kas nomirs līdz TVD sezonas beigām? Uz to atbildi sniedza epizodes beigas.



Tas viss bija tikai triks jeb Deimona un Bonijas plāns! Kāds pārsteigums tas bija Elenai un Džeremijam! Klaus domā, ka Bonija ir mirusi, kaut patiesībā ir dzīva un slēpjas. Viss tomēr izvērtās laimīgi un Elena bija atvainošanos parādā Deimonam. Vienīgi Stefans bija neapmierināts ar Deimona rīcību, kas Deimonu ļoti sadusmoja: "Es neiebilstu būt sliktais zēns. Es izlemšu visus nāves un briesmu lēmumus,kamēr tu esi aizņemts uztraucoties par sīkiem bojājumiem.Un es ļaušu viņai mani ienīst. Bet dienas beigās, es būšu tas ,kas viņu paturēs dzīvu.



Tomēr vislabāk kā Delena fanei man paliks atmiņā aina, kurā Elena atvainojas Deimonam par to, ka iesita viņam (tāpēc, ka vainoja viņu Bonijas nāvē). Deimons pateica vārdus, kas man likās kā atzsīšanās Elenai mīlestība. Deimona vārdi, kad runa būs par to, kuru man būs jāglābj no nāves "Es vienmēr izvēlēšos Tevi!" Elena jutās apmulsusi un neko neteikdama aizgāja prom...



Neizmirsīsim tomēr vienu no pašiem galvenajiem pavērsieniem šajā epizodē. Elena izrauj dunci no Elaižas un atdzīvina viņu, rīkojoties uz savu roku. Ko viņa cenšas panākt? Vai Elaiža spēs palīdzēt nogalināt Klausu. Tad jau redzēsim!!! Jo nākamā sērija "Klaus" runā pati jau par sevi, mēs tuvāk iepazīsim viņu no Elaižas stāstītā un kas to lai zin, varbūt arī atklāsim to ,kā viņu var nogalināt. (Tikai ne to, lai Bonija mirtu Elenas dēļ)



Tā TVD fani, tas īsumā bija viss par šo epizodi no manas puses. Epizode, patiešām jāsaka, bija vienreizēja, ka esmu to noskatījusies jau vairākas reizes :D Ja esmu aizmirsusi pieminēt vēl kādu svarīgu lietu, kas jums šķita nozīmīga šajā epizodē, droši rakstiet komentāros , kā arī savu viedokli, jautājumus par šo epizodi :)
Turpinam skatīties The Vampire Diaries un gaidīsim jaunus pavērsienus, jo mums taču nepietiek ar šo!!!
Kategorija: Recenzijas | Skatījumu skaits: 1205 | Pievienoja: renate171 | Atslēgvārdi: Vampire Diaries season 2 episode 18
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024