Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

11:22 AM
VAI "The Vampire Diaries" UZŅEMŠANAS LAUKUMS IR NOLĀDĒTS?
Neviens nav tik sajūsmināts, redzot pirmo 2011. gada The Vampire Diaries sēriju, kā Ians Somerhalders. Pagājušā gada nogalē viņam divus mēnešus bija plaušu karsonis. Šī ir pēdējā sērija, kurā viņš filmējies, būdams slims. Ians apraksta filmēšanos slimības laikā kā nebeidzamu cīņu. Viņš nevarēja darīt neko citu, kā tikai dzert kaudzēm zāles, lai vispār varētu parunāt un paelpot, un tas, protams, padarīja viņu kā apdullinātu. "Tev vienkārši ir jāturpina darboties. Kad tu nevari paelpot caur degunu vai tev ir pilna mute ar klepus zālēm, lai tu neklepotu, tas padara to sarežģītu," stāsta Ians, piebilstot, ka viņš nemeklē attaisnojumu jebkādam sliktam izpildījumam, bet, viņaprāt, tas tik tiešām pasliktinājis viņa tēlojumu un pasliktinājis arī Deimonu kā personāžu. "Bet tas ir pagājis, un es esmu ticis ar to galā. Tāpēc es vairs nebūšu garlaicīgs," saka Ians.

Ians saka, atveseļoties viņam palīdzējis arī tas, ka šīs sērijas direktors ir aktieru un fanu iemīļotais Markoss Siega. "Markoss bija atpakaļ. Tā bija ļoti emocionāla Deimona sērija, un es vienkārši nevarēju pieļaut to. Es burtiski sēdēju savā saunā vairāk kā stundu dienā un izsviedrēju visu ārā," viņš stāsta. Jāpiebilst, ka reiz jau Ianam ir gadījies slimot intensīva darba laikā. Tas bija pirms pieciem gadiem, uzstājoties ar slavenu komiksu Peanuts parodiju lugu Dog Sees God: Confessions of a Teenage Blockhead. Ians atzīst, ka aktieru sastāvs bijis satriecošs (Amerika Ferrera, Edijs Kaijs Tomass, Eliza Dušku), bet viņš bijis slims 16 izrāžu laikā. Arī tad Ianam bijis ļoti slikti, un viņš katru dienu dzēris daudz zāļu. Viņš atzīst, ka tagad slimojot domājis, ja tas notiktu ar viņu teātra izrāžu laikā, ar viņu būtu cauri. Tāpēc viņš ir laimīgs, ka nav atlaists.

Par laimi (vai nelaimi?) The Vampire Diaries producenti ir pieraduši pie tā. "Ak, jā. Mēs esam nomocīti. Nomocīti ar traumām," stāstīja galvenā producente Džūlija Pleka decembra beigās. Nina Dobreva "sagrieza" muguru un bija spiesta palikt malā nedēļām. Pauls Veslijs nokrita un izmežģīja potīti. Janvāra sākumā aktieris, kas trīs nedēļas bija pavadījis, pārvietojoties ar kruķiem, tā aizkavējot (bet ne pārtraucot) filmēšanu, bija gandrīz pilnībā atveseļojies. Pats Pauls stāsta, ka skrējis pa ielu Losandželosā, lijis lietus, un viņš nokritis uz apmales. "Tas ir smieklīgi. Es vēlētos, kaut man būtu labāks stāsts priekš jums. Es vēlētos, lai es varētu pateikt jums, ka es sadevu uzbrucējam ar karatē paņēmieniem. Bet diemžēl tā bija mana paša muļkība un lempība," viņš sacīja, smejoties. "Ļoti anti-Stefaniski. Es domāju, būtu lieliski, ja Stefans skrietu pa ielu un sastieptu savu potīti. Ziniet, tas padarītu viņu mazliet cilvēcīgāku."

Otrs galvenais seriāla producents Kevins Viljamsons janvāra sākumā stāstīja, ka viņam uzņemšanas laukums šķitis tāds kā mazliet nolādēts uz kādu brīdi. Jo pat viņš staigāja ar kruķiem trīs nedēļas pēc tam, kad bija paviesojies Atlantas uzņemšanas laukumā... Viljamsons paslīdēja uz Salvatoru pagraba trepēm... Tā nu Kevins Viljamsons un Pauls Veslijs bija vienādā stāvoklī, taču producents atšķirībā no aktiera savu darbu var veikt arī sēžot. Tāpēc Paula potītes atveseļošanās šķietami ilgusi veselu mūžību, jo filmēšanās laikā viņam vajadzēja stāvēt kājās un staigāt. Viljamsons stāsta, nespējot nesmieties vizualizējot, ka filmēšanās laikā Pauls nostādināts, tad paņemti viņa kruķi, uzfilmēta aina, un tad kāds pieskrējis pie Paula un atdevis kruķus.

Neskatoties uz visiem šiem starpgadījumiem, vienīgā filmēšanas atlikšana bija dienās, kad uzsniga sniegs. "Varbūt viņiem vajadzētu sākt pārrakstīt ainas ārpus telpām un teikt, ka te ir sniegs," jokoja Maikls Trevino janvāra sākumā, piebilstot, ka tad seriāla varoņi varētu braukt ar kamanām.

Cerams, ka turpmāk viss būs labi un šādas neveiksmes vairs nevajās The Vampire Diaries komandu!


Materiāls sagatavots pēc thevampirediaries.net.
Fotogrāfija Bob Mahoney/The CW no thevampirediaries.net.

       

Kategorija: Par seriālu | Skatījumu skaits: 1324 | Pievienoja: Arvena | Atslēgvārdi: Kevins Viljamsons, Pauls Veslijs, The Vampire Diaries, The Vampire Diaries uzņemšanas lauk, Ians Somerhalders
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024