Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 ... 30 31 32 33 »
Džons Kubikeks apkopojis www.buddytv.com labākos The Vampire Diaries citātus no 13. sērijas "Daddy Issues". Ieskatīsimies arī mēs! Kuri ir jūsu mīļākie?

1.
"I’m changing and evolving into a man capable of greatness. Better watch your back, cuz I may just have to go get a hero hair-do of my own and steal your thunder."

Deimons Stefanam


2.
"That’s public knowledge now?"

Elena (par Džonu): "He just blew in, announced to Jenna that he’s my dad, and then took off."
Deimons: "That’s public knowledge now?"
Elena: "Apparently."  



3.
"Kill him. I’m joking. OK, I’m a little serious."

Deimona plāni attiecībā uz Džonu Gilbertu.


4.
"I want the boy more than I want vengeance."

Džulza par Taileru un saviem īstajiem plāniem.


5.
"I can’t believe it. Elena is my sister’s husband’s brother’s daughter and her mother is my boyfriend’s deceased wife. I mean, you can’t make this stuff up."

Džena.


6.
"Stupid’s so much more fun."

Elena: "We just need answers. Please don’t do anything stupid."
Deimons: "Yeah, but stupid’s so much more fun." 



7.
"Look, about Caroline: No matter what her flaws are, when push comes to shove, you’re gonna want that girl on your side. She’s your friend. Stop being a dick to her."

Stefans Taileram


8.
"It’s in the best interests of women everywhere."

Elena:"You totally blew her off."
Deimons:"I’m steering clear of all women at the moment."
... Lasīt tālāk »
Par seriālu | Skatījumi: 1469 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 06/02/2011



TVD epizodē: "Tētuka problēmas," (Daddy Issues-S2E13) Deimons runāja par savām problēmām ar parastu meiteni (ziņu reportieri) - šajā laikā, viņš bija kails vannā(bonuss)!! :D Deimons paskaidroja to, ka viņš vēlas turēt sevi kopā un būt labāks vīrietis Elēnai, bet viņš to nevar. Viņš apgalvo, ka vienkārši nevar būt tas, kas viņš patiesībā nav. :(


Viņa jaunākajai booty call girl / pusnakts uzkodai bija atšķirīgs viedoklis, tomēr. Viņa ierosināja, ka varbūt tas, kas ir Deimons... ir attīstījies un mainījies.

"Mīlestība izdara tā. Tā maina cilvēkus. "




Ja tu būtu bijusi vēlu vakarā , vannā kopā ar Deimonu, ko tu būtu teikusi, lai atrisinātu viņa eksistenciālo krīzi?


Avots: http://www.vampirediaries.com
Par seriālu | Skatījumi: 1814 | Pievienoja: renate171 | Pievienots: 05/02/2011

The CW Television Network ir atklājis oficiālo 15. sērijas "The Dinner Party" aprakstu. Pateicoties www.spoilersguide.com arī mēs varam gūt ieskatu tajā! Tā kā materiāls satur spoiler elementus, tad katrs pats izvēlas, vai vēlas uzzināt ko vairāk!







Vairāk foto no "The Dinner Party" šeit!

Stefans (Pauls Veslijs) pastāsta Elenai (Nina Dobreva) par pavisam drūmu laiku savā pagātnē un pārsteidzošu personu, kuras ietekme visu mainījusi. Pēc patiesības uzzināšanas no Lukas (Braitons Džeimss), Džonass (Rendijs Gudvins) pastāsta taisnību Bonijai (Katerina Greihema) un Džeremijam (Stīvenss R. Makkvīns) par savām jūtām. Cenšoties pieķert Īlaju (Daniels Džiliss) nepieķertu, Deimons (Ians Somerhalders) sarunā viņam pusdienas ar Dženu (Sāra Kaninga), Alariku (Metjū Deiviss) un Endiju (Douna Olivjēri), bet pēdējā brīdī uzzina ko tādu, kas rada Deimona plānā haosu.

Informācija un foto no www.spoilersguide.com.
Par seriālu | Skatījumi: 928 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 05/02/2011

The Vampire Diaries 2x14 "Crying Wolf" EXTENDED PREVIEW promo treileris

Nākamā sērija pie mums 11. februārī!



Ja vēlies, tālāk vari izlasīt arī nākamās sērijas aprakstu, bet tas satur daļēji SPOILER, tā kā katrs lasam uz savu atbildību!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stefans (Pauls Veslijs) un Elena (Nina Dobreva) dodas prom, lai nodotos romantiskai nedēļas nogalei Gilbertu ģimenes ezera mājā, nenojaušot, ka kāds viņiem seko. Dženu (Sāra Kaninga) sāk tirdīt doma, ka Alariks (Metjū Deiviss) nav bijis godīgs ar viņu. Džulza (Mikaela Makmanusa) izskaidro Taileram saules un mēness lāsta nozīmi Taileram (Maikls Trevino), nepieminot kādu svarīgu detaļu. Deimons (Ians Somerhalders) apmeklē tējas vakaru Vēstures Biedrībā, lai parunātu ar Īlaju (Daniels Džiliss), bet Īlaja neko neatklāj. Ar Kerolainas (Kendisa Akola) un Džeremija (Stīvenss R. Makkvīns) palīdzību, Bonija (Katerina Greihema) izmanto maldinošus līdzekļus, lai uzzinātu jaunu, šokējošu informāciju no Lukas (Braitons Džeimss). Visbeidzot Tailers piedāvā Metam (Zaks Roerigs) palīdzību, dodot padomu par viņa attiecībām.


Par seriālu | Skatījumi: 744 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 04/02/2011

Nav viegli būt jauniņajai pilsētā un The Vampire Diaries noslēpumainā Džulza noteikti ir padarīta par nepiederošo.

Pirms garajām seriāla brīvdienām Džulza (Mikaela Makmanusa) ieradās pilsētā, apgalvojot, ka meklē savu draugu Meisonu. Salvatorēm nebija ilgi jādomā, lai saprastu, ka viņa ir vilkate un nav ieradusies Mystic Falls tikai draudzīga apmeklējuma dēļ, bet gan lai ņemtu savā paspārnē jauno vilkaci Taileru.
"Viņa ierodas ar nodomu, un es domāju, ka tas nāk no labas sirds - viņa vēlas pasargāt Taileru," saka Makmanusa TV Guide.
Taču notikumi risinās ne visai veiksmīgi. Deimonam (Ians Somerhalders) nenāk ne prātā ļaut Džulzai klīst pa pilsētu, savukārt viņa pati šo konfliktu tikai saasina.

Situācija saasināsies vēl vairāk, kad pilsētā ieradīsies sens Meisona draugs Breidijs (Stefans Amels - attēlā) un atnesīs sev līdzi postu. Makmanusa stāsta: "Kopā ar postu, ko viņš atnesīs, viņš arī atbildēs uz dažiem skatītāju jautājumiem par to, no kurienes šie ļaudis nāk." Tātad mēs jau šīs nedēļas sērijā gaidām parādāmies pilsētā jaunu vilkaci!

Taču Breidijs nebūt nebūs vienīgais, kas ļaus vaļu juceklim. Pleka pastāstīja, ka pirms sezonas beigām būs vēl viens pilnmēness, kura laikā notiks ļoti sliktas lietas.


Informācija sagatavota pēc www.tvguide.com.
Foto no www.imdb.com.


Par seriālu | Skatījumi: 944 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 03/02/2011

The Vampire Diaries šobrīd jau ir otrās sezonas otrajā pusē, sagaidāmais vampīru un vilkaču konflikts sasniegšot kulminācijas punktu pēdējā sezonas pilnmēnesī, ko viena no seriāla galvenajām producentēm Džūlija Pleka apraksta kā pilnu ar ļoti sliktām lietām. Taču tās nebūs vienīgās Mystic Falls raizes. Natālija Abramsa no TV Guide raksta arī par daudz ko citu, kas mūs sagaida šajā sezonā. Ieskaties arī tu sensacionālajos jaunumos no seriāla veidotāju komandas jau tagad un uzzini, kāds būs vampīru un vilkaču karš, vai mums būs iespēja redzēt ko vairāk par pagātnes notikumiem, ko darīs tēvocis Džons un vai Katerīna vairs nav drauds, noskaidro arī ko vairāk par Bonijas raganīgajiem draugiem, Elenas likteni un ko mēs varam sagaidīt no sezonas nobeiguma.


Vampīru - Vilkaču karš.
Konflikts starp vampīriem un vilkačiem būs pamatīgs. Tā visa centrā zem nelaimīgas zvaigznes dzimušie iespējamie mīļotie vilkacis Tailers (Maikls Trevino) un vampīre Kerolaina (Kendisa Akola). Pleka stāsta, ka nākamo sēriju laikā mēs uzzināsim daudz par Taileru - ko viņš zina, ko viņš iemācās un kā tas ietekmē viņa draudzību ar Kerolainu un Metu (Zaks Roerigs). "Ir arī neparedzamas alianses," piebilst Pauls Veslijs.

Atskats pagātnē - asins drudzis.
Seriālā būs atkal vēl viens atskats pagātnē tajā laikā, kad Deimons (Ians Somerhalders) un Stefans tika pārvērsti par vampīriem. "Stefans ir ļoti deimonisks,"saka Pauls Veslijs. "Viņš ir apjucis un nezina, ko darīt ar sevi. Viņš dzīvo ar vainas apziņu, ka viņš ir tikai grēcīgs un iekāres pilns. Mēs redzēsim tādu kā atkarību no asinīm. Mēs dosimies atpakaļ uz tām viņa dienām, kas bija ļoti nomācošas."

Tēvoča Džona atgriešanās.
Lai izglābtu Elenu (Nina Dobreva) no pirmatnējā vampīra Klausa, Stefans pasauca palīgā viņas tēvu (Deivids Anderss). "Viņam ir informācija, ko mums nepieciešams izdibināt no viņa, bet mēs arī nezinām, vai varam uzticēties viņam," stāsta Veslijs. "Mēs atgriežamies pie viņas izcelsmes, un mēs sākam atklāt kaut ko." Nina Dobreva piebilst: "Viņas tēvs atgriežas mājās un ir uz vienu roku ar visiem. Viņai viņš nerūp, tādēļ tas ir gandrīz nepatīkami." Turklāt, kā pastāsta Sāra Kaninga, tēvocis Džons centīsies apstrīdēt arī viņas varones Dženas grūti izveidoto sistēmu mājās, ko viņa radījusi Elenai un Džeremijam.

Katerīna joprojām ir drauds.
Lai gan Katerīna ir ieslodzīta kapenēs, Dobreva atklāj, ka viņa perina plānus savai izkļūšanai. "Viņa ir sieviete, kam patīk visu kontrolēt, ja tā nav, viņa nav laimīga, un tā šajā brīdī nav laba lieta," saka Dobreva.

Bonijas draugi burvji.
Tika atklāts, ka jaunie burvji pilsētā sadarbojas ar pirmatnējo vampīru Īlaju (Daniels Džiliss). Tātad viņi ir labie vai sliktie? "Mēs uzzināsim daudz vairāk nākamo sēriju laikā par to, kāpēc viņi ir ar Īlaju, kas ir tas, ko viņi vēlas, kas viņus vada, kura pusē viņi ir un kādi viņi ir viens pret otru kā tēvs un dēls," saka Džūlija Pleka. "Viņu attiecības kļūst ļoti sarežģītas, un tas tiešām sarežģī Bonijas dzīvi, sevišķi, kad viņa uzzina vairāk un vairāk par viņiem."

Elenas liktenis.
Elena ir sagatavojusies upurēt sevi - grāmatās viņa arī nomirst. Vai šajā sezonā Elena TV ekrānos paliks dzīva? Džūlija Pleka uzskata, ka pagaidām atņemt Elenai cilvēcisko dzīvi var šķist priekšlaicīgi. Producente atzīst, ka seriālā ir iespēja izvēlēties un ka, viņasprāt, tā ir svarīga grāmatu daļa. "Lielie jautājumi ir: kad mēs iesim šajā virzienā? Vai tas nebūs par ātru? Kad ir pareizais laiks? Es patiesībā nezinu, vai mums ir atbildes uz to, tā kā tas ir kaut kas, par ko mēs runājam visu laiku," saka Pleka.

Pēdējais pilnmēness.
Pagājušās sezonas fināla notikumi bija apvīti ap Dibinātāju dienas svinībām. "Šogad mūsu virziena rādītāji ir bijuši saistīti ar pilnmēnesi, un es zinu, ka mums būs vēl viens pilnmēness, kas spīdēs pār mums, pirms mēs beigsim sezonu," stāsta Pleka. "Notiks ļoti sliktas lietas šī pilnmēness rezultātā. Mums ir arī šis gaidāmais rituāls - upurēšana, kas lauzīs saules un mēness lāstu. Tā mēs beigsim sezonu."

Informācija un foto no www.tvguide.com.


   

Par seriālu | Skatījumi: 952 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 03/02/2011



Laikraksts TV Guide savā "Highlights Thursday" ievietojis rakstu, kurā viens no The Vampire Diaries galvenajiem producentiem Kevins Viljamsons stāsta par šīs nedēļas sēriju - par vilkačiem un vampīriem, par Taileru un viņa izvēlēm, kā arī, kas sagaida Stefanu un Elenu. Tā kā raksta saturs ietver spoiler elementus, tad izlemiet paši, vai vēlaties lasīt tālāk... Liels paldies par informāciju vampirediariesonline.com par ieskenēto rakstu!


"Vilkači ienīst vampīrus," saka galvenais producents Kevins Viljamsons par Tailera dilemmu. "Te nav vidusceļa."
Pēc pagājušās nedēļas nu jau atklātā saspīlējuma starp vampīriem un vilkačiem izklausās, ka turpmākie notikumi liks matiem celties stāvus. "Vilkači ļoti stipri vēlas atriebties," saka Kevins Viljamsons. "Un tagad, kad Džulza zina, ka Tailers ir vilkacis, viņa dod viņam iespēju izvēlēties, vai viņš ir kopā ar vilkačiem?"
Nostāšanās pret visspalvainākajiem pilsētas ļaudīm var maksāt dārgu cenu - īpaši kāda Salvatore, kurš ir apsēsts ar šo noslēpumaino mēness akmeni, dēļ. Bet Džulzas norādītais par viņa attiecībām padara visu vēl neskaidrāku, tā īsti nedodot jaunajam Lokvudam kādas izvēles iespējas. "Viņš nesaprot, kam var uzticēties, jo Kerolaina melojusi viņam par visu," stāsta Viljamsons. "Viņš ir ļoti vientuļš un viegli ievainojams, bet viņš ir arī agresīvs puisis, tā kā viņš var arī nereaģēt saprātīgi."
Tāpat nešķiet, ka karstasinīgais pievilcīgais puisis liksies mierā, ja jutīs, ka parādās vairāk romantiskas dabas briesmas. Viljamsons apstiprina, ka Mets iesaistīsies attiecību trijstūrī ap Kerolainu, un Tailers kļūs ļoti aizkaitināts. Viņš piebilst, ka arī citam pārim būs pārsteidzoši notikumi: "Stefans un Elena pametīs pilsētu un dosies uz mājiņu pie ezera, un tas viss ir jauki un mīļi, un romatiski, līdz iespējams kāds viņus atradīs, un tas viss beigsies ar asinspirti!"



Par seriālu | Skatījumi: 862 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 03/02/2011

Neviens nav tik sajūsmināts, redzot pirmo 2011. gada The Vampire Diaries sēriju, kā Ians Somerhalders. Pagājušā gada nogalē viņam divus mēnešus bija plaušu karsonis. Šī ir pēdējā sērija, kurā viņš filmējies, būdams slims. Ians apraksta filmēšanos slimības laikā kā nebeidzamu cīņu. Viņš nevarēja darīt neko citu, kā tikai dzert kaudzēm zāles, lai vispār varētu parunāt un paelpot, un tas, protams, padarīja viņu kā apdullinātu. "Tev vienkārši ir jāturpina darboties. Kad tu nevari paelpot caur degunu vai tev ir pilna mute ar klepus zālēm, lai tu neklepotu, tas padara to sarežģītu," stāsta Ians, piebilstot, ka viņš nemeklē attaisnojumu jebkādam sliktam izpildījumam, bet, viņaprāt, tas tik tiešām pasliktinājis viņa tēlojumu un pasliktinājis arī Deimonu kā personāžu. "Bet tas ir pagājis, un es esmu ticis ar to galā. Tāpēc es vairs nebūšu garlaicīgs," saka Ians.

Ians saka, atveseļoties viņam palīdzējis arī tas, ka šīs sērijas direktors ir aktieru un fanu iemīļotais Markoss Siega. "Markoss bija atpakaļ. Tā bija ļoti emocionāla Deimona sērija, un es vienkārši nevarēju pieļaut to. Es burtiski sēdēju savā saunā vairāk kā stundu dienā un izsviedrēju visu ārā," viņš stāsta. Jāpiebilst, ka reiz jau Ianam ir gadījies slimot intensīva darba laikā. Tas bija pirms pieciem gadiem, uzstājoties ar slavenu komiksu Peanuts parodiju lugu Dog Sees God: Confessions of a Teenage Blockhead. Ians atzīst, ka aktieru sastāvs bijis satriecošs (Amerika Ferrera, Edijs Kaijs Tomass, Eliza Dušku), bet viņš bijis slims 16 izrāžu laikā. Arī tad Ianam bijis ļoti slikti, un viņš katru dienu dzēris daudz zāļu. Viņš atzīst, ka tagad slimojot domājis, ja tas notiktu ar viņu teātra izrāžu laikā, ar viņu būtu cauri. Tāpēc viņš ir laimīgs, ka nav atlaists.

Par laimi (vai nelaimi?) The Vampire Diaries producenti ir pieraduši pie tā. "Ak, jā. Mēs esam nomocīti. Nomocīti ar traumām," stāstīja galvenā producente Džūlija Pleka decembra beigās. Nina Dobreva "sagrieza" muguru un bija spiesta palikt malā nedēļām. Pauls Veslijs nokrita un izmežģīja potīti. Janvāra sākumā aktieris, kas trīs nedēļas bija pavadījis, pārvietojoties ar kruķiem, tā aizkavējot (bet ne pārtraucot) filmēšanu, bija gandrīz pilnībā atveseļojies. Pats Pauls stāsta, ka skrējis pa ielu Losandželosā, lijis lietus, un viņš nokritis uz apmales. "Tas ir smieklīgi. Es vēlētos, kaut man būtu labāks stāsts priekš jums. Es vēlētos, lai es varētu pateikt jums, ka es sadevu uzbrucējam ar karatē paņēmieniem. Bet diemžēl tā bija mana paša muļkība un lempība," viņš sacīja, smejoties. "Ļoti anti-Stefaniski. Es domāju, būtu lieliski, ja Stefans skrietu pa ielu un sastieptu savu potīti. Ziniet, tas padarītu viņu mazliet cilvēcīgāku."

Otrs galvenais seriāla producents Kevins Viljamsons janvāra sākumā stāstīja, ka viņam uzņemšanas laukums šķitis tāds kā mazliet nolādēts uz kādu brīdi. Jo pat viņš staigāja ar kruķiem trīs nedēļas pēc tam, kad bija paviesojies Atlantas uzņemšanas laukumā... Viljamsons paslīdēja uz Salvatoru pagraba trepēm... Tā nu Kevins Viljamsons un Pauls Veslijs bija vienādā stāvoklī, taču producents atšķirībā no aktiera savu darbu var veikt arī sēžot. Tāpēc Paula potītes atveseļošanās šķietami ilgusi veselu mūžību, jo filmēšanās laikā viņam vajadzēja stāvēt kājās un staigāt. Viljamsons stāsta, nespējot nesmieties vizualizējot, ka filmēšanās laikā Pauls nostādināts, tad paņemti viņa kruķi, uzfilmēta aina, un tad kāds pieskrējis pie Paula un atdevis kruķus.

Neskatoties uz visiem šiem starpgadījumiem, vienīgā filmēšanas atlikšana bija dienās, kad uzsniga sniegs. "Varbūt viņiem vajadzētu sākt pārrakstīt ainas ārpus telpām un teikt, ka te ir sniegs," jokoja Maikls Trevino janvāra sākumā, piebilstot, ka tad seriāla varoņi varētu braukt ar kamanām.

Cerams, ka turpmāk viss būs labi un šādas neveiksmes vairs nevajās The Vampire Diaries komandu!


Materiāls sagatavots pēc thevampirediaries.net.
Fotogrāfija Bob Mahoney/The CW no thevampirediaries.net.

       

Par seriālu | Skatījumi: 1323 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 31/01/2011

WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024