Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 3 4 ... 8 9 »
Noskatieties zemāk KENDISAS AKOLAS video interviju par TVD, ko viņa sniedza Clevver TV studijā maija beigās!



Intervijas | Skatījumi: 820 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 13/06/2011



Hollywood Life nesen pļāpāja ar KENDISU AKOLU par Kerolainas attiecībām ar Taileru, kā arī to, kas varētu notikt ar Kerolainu un Metu.
Paldies par info VDNet.
Paldies par foto Candice Accola Web.

Vai tu ceri, ka Kerolainas un Tailera attiecības turpināsies pozitīvā virzienā?
Ja tas nozīmē, ka viņi abi paliks dzīvi, tad jā! Ja tas nozīmē, ka mēs abi saglabāsim savu darbu, tad jā, es ceru! Jā, protams, es uzskatu, ka tagad tas varētu turpināties jebkurā virzienā. Kas man patīk Kerolainas - Tailera draudzībā, ir tas, ka tā sākās ar neseksuālu agresīvu iesākumu.
Visas Kerolainas attiecības zināmā mērā sākušās, kad viņa viņus vēlējās. Pat Stefanu, pirmajā sērijā, viņa centās iegūt viņu, un tā notika ar Metu. Ar Taileru tas ir kā no zila gaisa, un tas ir balstīts uz draudzību. Es domāju, tas parāda personāža izaugsmi un mazliet parāda, kas notiek viscaur dzīvē: tu satiec kādu un novērtē viņa draudzību, un no tā var izaugt skaistas attiecības. Bet joprojām ir arī Mets...
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 919 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 05/06/2011



Pagājušā nedēļā arī otra TVD otrās sezonas šokējošā dalībniece Malese Džova sniedza interviju MTV Hollywood Crush par to (Kailas Evelas interviju TV Line lasiet ŠEIT). Un tātad ANNA IR ATPAKAĻ! Ko tad Malese pastāstīja Hollywood Crush?

Malese! Ak, mans Dievs! Sāksim no sākuma. Kad un kā tu uzzināji, ka atgriezīsies?
Es to uzzināju divas nedēļas pirms tam, kad viņi vēlējās, lai es izlidoju uz Atlantu. Tā kā tas bija pamatīgs šoks. Mans menedžeris man piezvanīja. Viņš sāka spēlēt ar mani spēli, kas bija "Uzmini, Kurš Seriāls Vēlas Tevi Atpakaļ?" Pirms "Vampire Diaries", paldies Dievam, man bija iespējas piedalīties citos seriālos, tāpēc būšu godīga, "Vampire Diaries" bija mana saraksta lejasgalā. Es nekad dzīvē nebūtu varējusi iedomāties, ka viņi vēlēsies mani atpakaļ. Tas bija labākais pārsteigums, kāds bijis. Tas bija pamatīgs šoks, un man vajadzēja dažas dienas, lai to aptvertu.
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 893 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 24/05/2011



Kamēr Ņujorkā pagājušo ceturtdien norisinājās CW Upfront 2011, arī Čikāgā bija pasākums, kurā CW iepazīstināja ar savu rudens programmu. Čikāgas pasākumā piedalījās arī Kendisa Akola un Stīvenss R. Makkvīns, kuri runāja par The Vampire Diaries ar Kurtu Vāgneru no REDEYE Show Patrol.

Akola, kuras atveidotā Kerolaina šo sezonu beidza ar mierinājuma rašanu vilkača Tailera skavās pēc tam, kad viņu atraidīja viņas cilvēku puisis Mets, piedāvā trešo alternatīvu - viņa vēlētos šādu mīlas trijstūri nākamajā sezonā.

"Varbūt kāds seksīgs ārsts parādīsies seriālā, un Kerolainai būs jādodas uz pārbaudi," viņa saka, pārsteidzot Makkvīnu, kas sacīja: "Pagaidi, ko?", pirms izplūda smieklos.

Makkvīns nezina, kas notiks ar viņa personāžu, Džeremiju tagad, kad viņš redz savu mirušo draudzeņu spokus. Bet viņš izrādīja samulsumu, kad viņam tika pieminēts, ka viņš iespējams ir vienīgais vīriešu kārtas pārstāvis, kas nav bijis redzams bez krekla.

"Es zinu! Es turpināšu viņiem jautāt, kāpēc," viņš sacīja, minot, ka iespējams tas ir viņa tetovējuma dēļ. "Iespējams nākamajā sezonā."

Noskatieties visu gandrīz 10 minūšu garo video interviju tālāk!

Paldies par info VDNet.
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 952 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 24/05/2011



Džaretam Vīselmanam no POP WRAP bija iespēja parunāt ar Ninu Dobrevu, Ianu Somerhalderu un Paulu Vesliju CW Upfront 2011 laikā. Viņš bija sajūsmināts par to, cik lieliska ir viņu mijiedarbība arī ikdienā, ne tikai mūsu ekrānos. Pauls un Ians arī šajā intervijā vairāk savstarpēji jokojas, bet Nina pieiet mazliet nopietnāk. :)

Vairāk foto no šī pasākuma ŠEIT!
Foto no ballītes pēc svinīgā pasākuma ŠEIT!

Ar Stefana pievēršanos tumšajai pusei, šķiet, ka nākamgad jūs diezgan daudz atveidosiet viens otra personāžus?
Pauls Veslijs: Burtiski! Es atveidošu Deimonu, un viņš atveidos Stefanu, un mēs ceram, ka neviens nepamanīs.
Ians Somerhalders: Tā būs muzikāla sezona.
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 1003 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 20/05/2011

Šī TVD sezona beidzās ar šokējošu, bet patīkamu fanu iemīļotās Kailas Evelas atgriešanos. KAILA EVELA atklāj ekskluzīvā intervijā TV Line iemeslu, kāpēc viņa sākotnēji domāja, ka Vikijas atkalparādīšanās ir ļoti mulsinošs joks, apsver potenciālos 3. sezonas plānus un ne tikai.

Tas bija tik jauki redzēt tevi atkal Vampire Diaries! Kā tu jūties, attiecībā uz savu lielo atgriešanos?
Tas bija brīnišķīgs pārsteigums, atgriezties atkal uz šo sēriju. Es mīlu Atlantu, tā kā bija jautri būt atpakaļ pilsētā. [Ceturtdienas vakarā] mums bija nobeiguma ballīte fināla laikā un brīdī, kad Malese [Džova - A.] un es parādījāmies uz ekrāna, visi kliedza un applaudēja - tas bija jautrs brīdis, kurā dalījās ikviens no seriāla iekšienes.

Džūlija Pleka man stāstīja, ka Vikijas un Annas atgriešanās bija rakstnieku prātos visu sezonu. Kad tu to atklāji un cik daudz tu zināji pirms devies atpakaļ uz Mystic Falls?
Patiesībā es nezināju vispār gandrīz neko. Jautrākais stāsts ir tas, ka es saņēmu zvanu par to aprīļa Joku dienā [1. aprīlī - A.], tā kā, kad mani aģenti un menedžeris man piezvanīja, es vienkārši gaidīju, kad viņi pateiks man, ka joko. Es nodomāju, ka tas ir nežēlīgākais joks, ko kāds kādreiz ar mani izspēlējis. Bet tas izrādījās bija īstenība un bija foršākā lieta, kas jebkad notikusi.
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 1020 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 19/05/2011



Un tā TVD 2. sezona ir noslēgusies. Deimons ir dzīvs un vesels, bet Stefans devies prom ar Klausu... Džeremijam rēgojas (?) viņa mirušās bijušās draudzenes pēc tam, kad Bonija atgriezusi viņu no nāves pēc tam, kad Kerolainas māte nejauši viņu nošāva. Un viens no aizkustinošākajiem brīžiem bija arī Kerolainas un mātes atkalapvienošanās (ja tā var teikt).

Džarets Vīselmans no POP WRAP runāja ar TVD galveno producentu KEVINU VILJAMSONU par šosezonu un arī to, ko mēs varētu gaidīt no nākamās.
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 946 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 17/05/2011



POP WRAP bija ļoti interesanta intervija ar Īlajas atveidotāju DANIELU DŽILISU neilgi pirms sezonas fināla, kurā viņš daudz runāja arī par sava varoņa un Elenas attiecībām. Nenoliegsim, ka sērijā, kurā Elena izvilka dunci no Īlajas, ne viens vien ievēroja, ka starp viņiem valda kāda īpaša saikne. Ko tad par to visu saka pats aktieris?

Ko tu domā par Īlajas lēmumu nodot visus un izglābt Klausu?
Viņa ģimenes atrašanās vieta ir lieta, ko viņš ir meklējis gadsimtiem, tā kā tas bija viens no vissarežģītākajiem lēmumiem, ko viņš jebkad pieņēmis. Es domāju, ka tā bija viņa pagātnes brīnišķīga kulminācija un tiešām ļoti apstiprināja viņa darbības. Nu, runa nav par to, vai es atzīstu to par pareizu vai nē, bet es tiešām izbaudīju [viņa] attēlošanu, jo redzēt puiša, kas šķiet ložu necaurlaidīgs jutīgumu, bija fascinējoši. Redzēt viņu tādās pretrunās bija viens no brīžiem, kas padara šo seriālu ļoti īpašu. Man patīk, ka mēs nerīkojamies tā, kā cilvēki vēlas, lai mēs daram.

Intervijas | Skatījumi: 796 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 15/05/2011

WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024