Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 ... 6 7 8 9 »
Šonedēļ KENDISAI AKOLAI bija ražīga nedēļa interviju ziņā. Ieskatīsimies arī mēs tajās!

Paldies par info www.vampire-diaries.net!

Ēriks Goldmens no IGN TV runāja ar Kendisu par Kerolainas un Meta attiecību nākotni, kas ir Kerolainas prioritāte numur viens atlikušajā sezonā, lielisko Kendisas ainu, kurā Kerolainu sagūstīja sliktie vilkači un citām lietām.

Kerolainai bija daži noslēpumi no Tailera, kas radīja diezgan lielus sarežģījumus. Tagad izskatās, ka varētu būt salabšana ar Metu, kas neko nezina par to, kas īstenībā ar viņu un citiem notiek. Vai tas kaut kā nospiež viņu tagad?
Es domāju, jā. Es domāju, pat mūsu personīgajās dzīvēs, jebkurās attiecībās, ja jūs kaut ko slēpjat no otra cilvēka, tas jūs pamatīgi nospiež. Lielākā problēma, kas atturēja Kerolainu un Metu no iespējas salabt tagad bija Tailers. Un nu, kad viņš ir prom no Mystic Falls, viņiem atklājās lieliska iespēja parunāties un patērzēt. Bet galu galā... noslēpumi nekad nepaliek noslēpumi uz ilgu laiku, gan dzīvē, gan šajā seriālā, tā kā beidzot tam jāatklājas. Kā tas ietekmēs viņu attiecības, kā tas ietekmēs katru personāžu kā personu, būs tiešām interesanti. Es esmu satraukta. Es domāju, ka vampīru seriālā ir vajadzīgi cilvēki, kas nezina, kas notiek, jo tas uztur gaidas [pēc kaut kā]. Tas piepilda to. Bet zināmā mērā, tā labākā daļa ir tas brīdis, kad un vai viņi to atklāj. Mums ir atlikušas tikai pāris sērijas [ko filmēt šajā sezonā], tā kā nepacietīgi gaidu, lai redzētu kad un kā tas viss apvienosies.
... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 957 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 24/02/2011

Douna Olivjēri pastāstīja EW, ka ir pazīstama ar Ianu Somerhalderu jau vairākus gadus, tāpēc viņai ir ļoti viegli strādāt kopā ar viņu, arī tādās ainās kā leģendārā vannas aina, atveidojot Deimona jauno sirdsdāmu Endiju The Vampire Diaries. Douna Olivjēri iepazinusies ar Somerhalderu Vankūverā, kad viņa tur bijusi, lai filmētos kā viesaktrise Stargate: Atlantis. "Mums bija ļoti jautrs vakars ar kopēju draugu. Mēs devāmies iedzert, un mums bija jautri. Viņi spēlēja The Doors, un viņi dejoja ar mani visur. Tā bija pirmā reize, kad es sastapu Ianu. Tā kā, ja jūs spējat iedomāties, kā tas bija, tas bija ļoti fantastisks notikums, kam es biju klāt," stāsta aktrise. ... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 837 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 22/02/2011

Mendija Greihema atveidoja Stefana upuri, kas redzams zemāk esošajā bildē, pagātnes atskatā. Džesikai no Vampire Stalkers un VRO bija saruna ar viņu par to, kā tas bija filmēties kā otrā plāna aktrisei šajā seriālā. Mendija Greihema sniedz arī ieskatu filmēšanas laukumā!

Noklausieties šo interviju zemāk!

Paldies par informāciju vampirediariesonline.com!




Listen to internet radio with The VRO on Blog Talk Radio
Intervijas | Skatījumi: 976 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 20/02/2011

The Vampire Diaries Dženai Somersai (Sāra Kaninga) joprojām nav ne jausmas par pārdabisko karu, kas norisinās viņas deguna galā. Jaunajā sērijā "The Dinner Party" Džena dodas uz vakariņu balli Salvatoru mājā kopā ar pārējiem seriāla pieaugušajiem, kuri viņai melo. Visi...

Karina Makkenzija no ZAP2it telefoniski runāja ar SĀRU KANINGU par iespējamo Dženas un Īlaja sakaru, kā arī painteresējās, kad Džena un Mets (Zaks Roerigs) beidzot tiks iesaistīti pārdabiskajās lietās.

Noskatieties arī video, kurā Sāra Kaninga stāsta www.people.com par savu apsēstību ar pārdabisko un kāda pārdabiska būtne viņa vēlētos būt!

Tēvocis Džons ir atpakaļ un kā vienmēr rada haosu. Pagājušā nedēļā mēs redzējām, kā viņš pavēstīja Dženai par to, ka Alariks viņai melo, un Džena šķiet mazliet ņēma to pie sirds. Vai radītā neuzticība viņā kļūs lielāka?
Es domāju, tā teikt var droši. Lieta ar Džonu un Dženu ir tāda, ka mēs esam mazliet redzējuši, ka viņi vienmēr mazliet kaitina viens otru. Viņa uzņem visu, ko viņš saka kā pupu mizas, bet tā ir tik savāda lieta, ko viņš pasaka. Tas ir dīvains virziens priekš viņa, jo tā nav vienkārši nejauša aizvainojoša lieta, ko viņš pasaka. Džena ir patiešām satraukta. Es nedomāju, ka viņa tūlīt notic viņam, jo viņai nav nekāda iemesla to darīt, bet viņš neapšaubāmi mazliet piesviež malku ugunij. Tas tiešām grauzīs viņu, un mēs redzēsim, kā viņa tiek ar to galā nākamajās pāris sērijās.

Pieaugušie savācas kopā uz vakariņu ballīti. Esmu droša, ka tā noritēs gludi.
Ir jocīgi redzēt visus pieaugušos vienā istabā. Foršā lieta šīvakara ["The Dinner Party"] sērijā priekš manis ir tā, ka mēs redzēsim, kā Džena daudz pavada laiku ar Īlaju. Mēs redzēsim šo mijiedarbību, un, zinot, ka [viņai] ir daudz neuzticības pret Alariku, mēs mazliet vērosim, kā viņi riņķo ap šo situāciju. Ir slēpts iemesls vakariņu ballītei, bet, protams, Džena ir savā bezpalīdzīgajā realitātē, tāpēc vakariņu ballītei būs dažāda nozīme ikvienam, kas tur būs. Ikviens ir šajā pasākumā savu atšķirīgu iemeslu dēļ.

Vai Alariks ir greizsirdīgs par Dženas un Īlaja savstarpējām attiecībām viņu romatisko attiecību ietvaros vai viņš ir vienkārši uztraucies par Dženas labklājību, tā kā Īlaja acīmredzami ir sliktas ziņas?
Jūs varat izskaidrot Alarika jūtas abos veidos. Alariks patiešām nezina par domām, kas ir Dženas galvā. Tas, ko Džons pasaka par to, ka Alarikam nevar uzticēties, nekavējoties atgādina Dženas pagātni un puišus, kas viņai melojuši iepriekš. Viņa ir atpakaļ tieši tur. Mums kā cilvēkiem ir aizsardzības mehānismi, un mēs redzēsim, kā viņa dažādi viņu apstrādās, jo viņa nezina, kam ticēt. Viņš noteikti var izskaidrot viņas palīdzību Īlajam viņa "vēsturiskajā rakstniecības projektā" kā kaut ko vairāk.

Daniels Džiliss patiešām ir bijis jautrs papildinājums aktieru sastāvam šajā sezonā.
Viņš tiešām ir iedvesmojošs. Ar viņu ne tikai ir lieliski strādāt kopā, viņš ir ārkārtīgi profesionāls un vienkārši aktieru aktieris. Viņš ir fantstisks un asprātīgs, un ir tiešām lieliski, ka viņš ir uzņemšanas laukumā.

Pagājušā nedēļā mēs atklājām, ka Gilbertu ģimenes skapī paslēpti daži skeleti, un mēs grasāmies uzzināt ko vairāk no pierakstiem, ko Elena un Stefans atrada. Vai ģimenes Somersu puse būs iesaistīta?
Man patiktu atklāt laika gaitā, ka viņi iesaistīs Somersu ģimenes pusi. Es joprojām saku, mēs atklāsim, ka Džena ir kāda pārdabiska būtne. Viņai ir tikpat daudz noslēpumu, cik Gilbertu ģimenei noglabātu ieroču ezera mājā. Es visu laiku brīnos par to, kas notiek šajā seriālā. Viņi vispār nav ķērušies pie Somersu ģimenes, bet viņi to darīs kaut kad, es domāju.

Kā ir ar Endiju Stāru? Viņa vienkārši uzradās no zila gaisa, vēloties iepazīties ar Deimonu. Vai viņa ir nevainīga aculieciniece, vai arī viņai ir savs uzdevums?
Tas ir lielisks jautājums, jo es brīnījos par to pašu lietu, kad viņa tika iepazīstināta kā personāžs, es sāku pārrunāt to ar kādu. Ar Dounu ir ļoti aizraujoši strādāt kopā un es sāku jautāt: "Kas tev ir jāizdara?" Neviens seriālā netiek ieviests bez iemesla un kāda lielāka nodoma, tā kā, godīgi sakot, es nezinu, jo tas netika pavēstīts. Endija it kā nāk un iet visas atlikušās sezonas garumā - viņa ir šeit uz brīdi, tad aizbrauc uz brīdi, tad viņa ir atpakaļ. Būtu tiešām forši, ja izrādītos, ka viņa ir kaut kas līdzīgs pirmatnējam vampīram, pilns komplekts.

Mets un Džena ir palikuši vienīgie pastāvīgie tēli, kas joprojām nezina, ka viņi ir burtiski briesmoņu iekļauti. Vai viņi tiks informēti līdz šīs sezonas beigām?
Es domāju, ka jā. Tā ir vienkārši nojauta, bet es domāju, vismaz viens no viņiem. Es neesmu droša, vai abi no viņiem, bet viens [noteikti]. Viņi ir divi tēli, kas palikuši patiesībā, un viena no Kevina Viljamsona raksturīgajām iezīmēm ir tas, ka viņš tiešām ieliek daudz tajā, kā tam vajadzētu būt uzaugt mazpilsētā un kā veidojas attiecības, un kā tās izjūk. Tā ir seriāla nozīmīgākā seriāla daļa - tas nav vienkārši par seniem vampīriem un to, kuram vajag kādu akmeni vairāk. Es domāju, ir svarīgi, ka mums seriālā saglabājās kāds realitātes aspekts. Lielākā daļa pilsētas ļaužu izvēlas puses un ir pilnīgi iesaistīti, ir viegli pazaudēt realitātes sajūtu.

Klīst baumas, ka mēs redzēsim saderināšanos pirms sezonas beigām. Vai tā varētu būt Džena un Alariks?
Es domāju viņam vajag apkopot savas darbības patiesi ātri, ņemot vērā visu, kas notiek. "Pēc rūpīgām pārdomām, apprecēsimies!" Nē, nedomāju viss.

Materiāla avots ZAP2it.
Foto no justjaredjr.buzznet.com.

   
Intervijas | Skatījumi: 904 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 19/02/2011

Kā ir būt vampīra draudzenei? The Vampire Diaries aktrise Douna Olivjēri to salīdzina ar noziedznieka piesegšanu.

Deimons pakļāva Endiju ar savām spējām, lai viņa kļūtu par viņa draudzeni un aizmirstu visu, ko viņš bija stāstījis viņai. Šajā sērijā "The House Guest" Endija pati nenojaušot palīdz Deimona mēģinājumā nogalināt Īlaju. Vai viņa kādreiz atklās, ka atrodas Deimona ietekmes varā? Un to, ka viņa tiek sakosta katru nakti? Olivjēri stāsta, ka būs brīži, kad Endija cīnīsies, lai tiktu ārā no sava komatozā stāvokļa un galu galā mēģinās arī izdibināt, kas īsti notiek pilsētā. Robina Rosa no TV Guide runāja ar Dounu Olivjēri par Endijas likteni un to, cik ilgi viņa cer palikt CW seriālā.

Šīs nedēļas sērija koncentrēta uz Deimona pusdienu ballīti un uz plānu tikt galā ar Īlaju. Kā Endija ir iesaistīta?
Viņa ir vairāk kā iesaistīta, viņa uzņemas koordinatores lomu. Viņa kļūst par ballītes namamāti, bet ir hipnotizēta. Pašai nezinot, viņa koordinē šo trako vakaru. Tas ir kā noziedznieka piesegšana, tikai jums nav ne jausmas, ka jūs to dariet.

Vai Endija būs nepieciešama Deimonam, kad viņš būs beidzis izmantot viņu?
Deimons domā, ka viņš vienkārši izmanto viņu, bet Endija ir gudrāka par meitenēm, kas ieķērušās viņā  līdz šim. Endija ir cienīgs pretinieks ne fiziskā, bet garīgā ziņā. Būs interesanti, kad Endija tiks ārā no sava komatozā stāvokļa. Viņa ir ziņu reportiere, tāpēc viņa nebūs nozieguma upuris un neļaus lietām tā turpināties. Priekš Endijas neveiksmīgā lieta būs tā, ka viņa vēlēsies aizrakties līdz tā saknei.

Vai tā būs viņas nāve?
Ir tikai viens veids no diviem. Tas var novest pie viņas nāves vai arī tas var paveikt pretējo, kas varētu būt lielisks pagrieziens, ko neviens negaida, jo ikviena meitene, kas šeit nonāk, vienkārši tiek nogalināta.

Kā mēs varam zināt, kad Endija ir [Deimona] apmātības varā un kad viņai ir īstas emocijas?
Pašā sākumā vannas ainā tā bija viņa. Gandrīz visu pēc tam viņa dara ietekmes varā, bet es negribu, lai tā ir vienkārši atklāta piespiešana. Bet viņai ir brīži, kurus es iepludinu viscaur. Tie ir ļoti smalki. Piemēram, viens bija, kad es ieraudzīju kodienu un es brīdi lūkojos spogulī, gandrīz kā, kad tu redzi slazdā ievilināta cilvēka atspulgu iekšienē. Tie ir šādi brīži, kurus es vēlos viņai, tādā mērā viņa patiešām nav nohipnotizēta. Es vēlos, lai šī cīņa nāk uz āru un lai viņa cīnās par to, lai saprastu to. Tā kā sērijas turpinās, es centīšos to izveidot, vai scenāristi to akceptēs, es nezinu. Šī nākamā sērija būs uzjautrinoša, jo es grasos likt lielāku uzsvaru uz šo cīņu.

Vai tu filmējies?
Es dodos atpakaļ nākamajā nedēļā. Sākumā tas bija uz "nenoteiktu" sēriju skaitu, tāpēc man ir sajūta, ka es to paveikšu līdz galam. Ir vēl tik daudz ko parādīt ar viņu.

Ja tu paliksi, vai tu vēlies palikt cilvēks vai pārvērsties par vampīru?
Kurš gan grib būt cilvēks? Man patiktu tikt pārvērstai.     


Materiāla avots un foto www.tvguide.com.
Intervijas | Skatījumi: 848 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 18/02/2011

Kā tas bija kļūt no kanādiešu aktrises par panākumus gūstošu TV aktrisi Holivudā?
Es ielauzos filmu un TV industrijā Vankūverā, bet biju bijusi Losandželosā dažas reizes uz projektu izmēģinājumiem. Lielākā atšķirība ir seriāla mērogs: Vampire Diaries ir ļoti plaši izplatīts, un mums ir milzīgs skatītāju un fanu loks.
Kanādā reizēm tu strādā visu laiku kā aktieris, bet tā īsti neesi pazīstams. Šis ir pirmais nozīmīgākais seriāls, kurā es filmējos. Tas ir pazīstamāks un ar lielāku mediju uzmanību, pie kā es neesmu pieradusi. Es arī daudz ko pētu. Esmu bijusi daudzos izbraucienos, pētot Dienvidus, un es esmu pāris reizes braukusi uz Kanādu un atpakaļ.

Tu esi filmējusies Smallville, Kyle XY, tagad The Vampire Diaries. Vai tu aizraujies ar pārdabisko?
Es uzskatu, ka šis apstāklis bija talantu atklājošs. Šos seriālus [Smallville, Kyle XY] filmēja Vankūverā un filmēšanās kā viesaktrisei tajos bija daļa no mana ielaušanās procesa industrijā. Es tiešām it kā bruģēju savu ceļu kā aktrise pēc skolas beigšanas. Es domāju: "Es tik ļoti gribu strādāt". Es nekad neizmeklēju un neizvēlējos, es biju vienkārši laimīga, ja dabūju darbu kā aktrise un paņēmu brīvu mēnesi restorānā, kur man bija darbs.
Man patīk pārdabiskais kā žanrs, es domāju, tas tiešām ir patīkams. Man tas patika jau kā bērnam; no fantāzijas Lord of the Rings līdz tumšākai pusei, es vienmēr esmu mīlējusi Dracula. Ir interesanti, ka man ir iespēja būt daļai no visas vampīru stāstu evolūcijas.

Kā bija atveidot Nikiju Hiltoni filmā Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story?
Tā bija mana pirmā filma - savādāka kā studentu filma. Tas nebija tā, kā atveidojot vēsturiski personu, kuru tu vēlies atveidot pareizi, jo tā patiesībā ir dzīvojusi un nomirusi. Tā bija persona, kas ir ļoti ievērojama medijos. Tas bija mazliet izaicinājums, un es vēlējos to uzsvērt. Pirms šīs lomas iegūšanas uz Hiltoniem skatījos šķībi. Es patiešām īstenībā izpētīju viņu, un es centos vairāk fokusēties uz Hiltonu biznesa pusi. Patiesībā viņa ir tiešām lieliska biznesa sieviete un bija zināmā mērā šīs filmas saprāta balss.

Kāda ir tipiskā diena, filmējoties The Vampire Diaries?
Celšanās ļoti agri. Es veicu balss iesildīšanu savā mašīnā. Tad es ierodos filmēšanas laukumā un eju taisīt matus un uz grimētavu; tur visur ir viens līdz seši no mums jebkurā laikā. Aktieru sastāvs man tiešām ir ne tikai lieliski draugi, bet arī lieliski cilvēki, ko vērot strādājam. Mēs visi kopā esam patiešām labi. Pagājušā nedēļā es filmējos ainā ar sešiem citiem aktiersastāva locekļiem, visi no mums, uz vienu dienu, bija vienā istabā, uzņemot kaudzēm ainas. Un mēs vienkārši skatījāmies viens uz otru un mums bija apmēram tā: "Cik labi mēs to paveicām."

Noteikti. Un tad vēl ir siržu lauzēja Meta Deivisa mīlas objekta atveidošana. Kā tas ir, kad ir mīlas ainas ar  šo puisi, par ko sievietes visā ASV ir greizsirdīgas?
Ar viņu kopā būt ir tik viegli. Viņš ir mierīgs, bet ļoti smieklīgs un smīdina mani. Viņš ir lieliska mīlas interese, jo ir viegli pārslēgties no šīs ārpus filmēšanās draudzības uz ainu atveidošanu ar viņu, kurās es tiešām uztraucos par viņu. Ir daudz vieglāk, ja jums ir laba draudzība ar cilvēku un jūs varat pasmieties viens par otru. Jūs esat spējīgs izveidot šādas ainas, kas ir mazliet kaislīgas vai mazliet romantiskas, kad jūs uzticaties viens otram.

Mīlas ainas iespējams būs vienmēr mistērija cilvēkiem, kas nav aktieri.
Tā ir savāda lieta, jo jums nepieciešams atrast zināmas īpašības kādā, ar ko jūs saistāties, kā cilvēkā. Ar to es domāju, ka jums tiešām jābūt pārliecinošam un jāiemīlas viņā uz ekrāna.

Kas tev patīk, dzīvojot Atlantā?
Ēdiens. Laika apstākļi ir daudz labāki kā tur, no kurienes es nāku. Šī pie mums bija burvīga nedēļas nogale un vakar es runāju ar savu mammu, kas dzīvo Edmontonā, Albertā. Es domāju, mēs nonācām pie secinājuma, ka tur, kur ir viņa, ir 50 grādus aukstāks [pēc Fārenheita grādiem]. Cilvēki ir ļoti draudzīgi šeit, un tas ir jauki. Cilvēki vienmēr saka: "Kanādieši ir tik jauki!" Es nesaku, tā nav, tās ir manas mājas, bet es uzskatu, ka šeit cilvēki ir tiešām cēlsirdīgi un draudzīgi.   

Materiāla avots www.zimbio.com
      

Intervijas | Skatījumi: 887 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 17/02/2011

STĪVENSAM R. MAKKVĪNAM, kas atveido Džeremiju, februāra sākumā bija ne viena vien intervija. Ieskatieties arī jūs mazliet, ko viņš pastāstīja Buddy TV un EW.com!


Kā tu interpretē Deimona un Džeremija attiecības?
Džeremijs ir jauns zaudējis tēvu, tā kā zināmā mērā viņš vienmēr meklē tēva personību. Uz brīdi tas bija tēvocis Džons. Bet Deimons vienmēr bija ienaidnieks viņu attiecībās. Kad Džeremijs viņu redz, viņš tā kā domā: "Ok, šis puisis ir saistīts ar visu šo pasauli, par kuru es neko nezinu", un es domāju, ka viņš kļūst par šo tēva personību viņam uz īsu brīdi. Līdz viņš saskrambā manu kaklu, un es saprotu, ka viņš nemaz nav tik lielisks puisis. Uz īsu brīdi es skatījos uz viņu kā uz padomdevēju. Lai gan reizēm Deimonam ir labi nodomi, viņš parasti dodas nepareizajā virzienā, un Džeremijs saprot, ka viņš nav tas labākais paraugs."

Ko tu domā par Džeremija un Bonijas attiecībām? Vai tu domā, ka tām ir ilglaicīgs potenciāls?
Grūti teikt. Es domāju, Džeremijs daudz rūpējas par Boniju. Es domāju, visa Džeremija mīlestības dzīve ir bijusi ellīgi sarežģīta. Viņš zaudē abus vecākus, viņam ir šīs ārkārtīgās jūtu apspiešanas grūtības, un viņš iepinas narkotiku un alkohola lietošanā, un visās tajās izpriecu lietās, un tas sasaistās ar personāžu. Viņš kļūst mazliet "biezādains", lietišķs, bet viņam vienmēr ir labi nodomi.

Ar kuru citu seriāla tēlu tu vēlētos vairāk ainas kā Džeremijs?
Ar jebkuru! Es gribētu redzēt Džeremiju sākam trenēties vampīru medību veidos mazliet vairāk, varbūt ar Alariku, varbūt tēvoci Džonu. Lai gan tas ir mazliet sarežģīti, jo viņš tikko sācis pieņemt savu atbildību par ģimeni un sācis iesaistīties visā vampīru medību lietā.

Vai tev ir gaidāmi kādi projekti ārpus The Vampire Diaries?
Nē, tiešām nav. Nekas tieši šobrīd!

Kas tev patīk vislabāk, strādājot pie The Vampire Diaries?
Man patīk atveidot Džeremiju kā personāžu. Viņš ir ļoti sarežģīts. Viņš cīnījies ar atkarību un strādājis pie tā, lai kļūtu pats par sevi. Tās ir paralēles ar manu dzīvi, es esmu bijis AA [Anonīmie Alkoholiķi] uz īsu brīdi, tā kā atveidot šo lomu ir bijis kā terapeitiski, tā arī jocīgi.

Kādas vēl tev ir līdzības ar Džeremiju?
Man ir pazaudētas pāris skrūves galvā [smejas]. Džeremijam pa laikam ir vairāk zaudējumu kā jebkuram citam jebkad ir bijis. Džeremijs zaudēja savus vecākus, divas meitenes, ko viņš mīlēja; viņš redz cilvēkus mirstam visapkārt viņam. Viņš ir daudz tumšāka manis versija. Nav jau tā, ka es esmu tikai gaišais [smejas].

Vai tev patīk Atlanta (kur notiek The Vampire Diaries filmēšana)? Ko tu dari, lai izklaidētos?
Man tā patīk. Es gaidu vasaru, es neesmu liels ziemas cienītājs. Man te ir mans suns; man ir sava mazā apkaime. Man sāk pietrūkt Kalifornijas, bet tas ir jautri. Es eju uz koncertiem, daudz spēlēju video spēles [smejas]. vakar es devos slidot. Es spēlēju hokeju, un es cenšos atrast grupu, kas būtu nedēļas nogalēs, es neesmu bijis tik aizrautīgs kā man iespējams vajadzētu būt.


Avots www.buddytv.com.


Vai Luka un Džonass kādreiz izmantos Džeremiju, lai tiktu klāt Bonijai?
Konflikts noteikti tuvojas.

Kāda būs tēvoča Džona atgriešanās ietekme uz Džeremiju?
Džeremija un tēvoča Džona attiecības ir ļoti sarežģītas. Daļa viņa ir ieinteresēta par tēvoci Džonu. Viņš zina vairāk par viņa tēvu nekā Džeremijs, un Džeremijs tikko sāk atklāt, ka viņa tēvs bijis iesaistīts visā šajā vampīru medību pasaulē. Viņš [Džons] ir iesaistījies šajā ģimenes mantojumā, kam šķietami jāseko arī man. Otra Džeremija puse netic, ka vampīri ir tik slikti ļaudis. Viņš ir draugos ar dažiem un bijis iemīlējies citā - un tēvocis Džons viņu nogalināja. Viņš tiek rauts uz pusēm. Es domāju, kaut kad Džeremijs būs iemācīts vampīru medību mākslā. Vai nu tas būs tēvocis Džons vai Alariks, to rādīs laiks.

Tā kā seriāls kļūst tumšāks, mēs esam redzējuši vairāk cīņu epizodes. Vai Džeremijs piedalīsies tādās epizodēs?
Es tā ceru. Es ceru, ka pienāks tā diena, kad es tikšu uzlikts uz motocikla ar nozāģētu šauteni, bet tam jātiek tad uzrakstītam.

Vai tu esi jebkad pajautājis scenārija autoriem, kāpēc Džeremija māsa Elena, kurai, kā ir teikts, jātiek upurētai, lai lauztu lāstu, vienkārši nevar nēsāt gredzenu, ar ko viņš šobrīd dižojas un kas pasargā cilvēku no nāves?
Es neesmu to jautājis, jo vēlos to paturēt. [Lūdzošā balsī] Es ceru paturēt šo gredzenu savā pirkstā.

Avots EW.com.

Foto no ZAP2it.




Intervijas | Skatījumi: 765 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 16/02/2011



Lieliska un jautrības pilna intervija ar PAULU VESLIJU sarunu šovā "Lopez Tonight"!
Intervijā Pauls stāsta par to, ka šis ir viņa pirmais sarunu šovs, dzer tekilu, atklāj šo to interesantu par Valentīna dienas nozīmi savā dzīvē un runā par The Vampire Diaries popularitāti visā pasaulē. Pauls stāsta arī par to, kā viņš izturas pret to, ka fanes lūdz viņam iekost kaklā reālajā dzīvē un ne tikai to...


Nenoslinkojiet un noskatieties visu interviju šeit!
Jūs to nenožēlosiet, ticiet man!


Paldies par informāciju vampirediariesonline.com!


Intervijas | Skatījumi: 907 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 15/02/2011

1-8 9-16 ... 41-48 49-56 57-64 65-71
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024