Izvelne

Reklāma
Filmas online
Filmas online

KATEGORIJAS
Par seriālu [261]
Par aktieriem [94]
Intervijas [71]
Dažādi [127]
Fanu pasākumi [26]
Grāmatas [7]
IS Foundation [5]
Ziņas un jaunumi par Iana Somerhaldera fondu "IS Foundation"
Recenzijas [5]
Seriāla sēriju recenzijas
Aptaujas, "quiz", balsošanas u.tml. [44]
Dažādas aptaujas, "quiz" u.tml. lietas...
Mājaslapas jaunumi [8]
Jaunumi mājaslapā un ziņas no administratoriem

MEKLĒTĀJS

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0
[ Šodien mūs apmeklēja... ]

« 1 2 ... 7 8 9
Karinai Makkenzijai no ZAP2it bija iespēja pajautāt MAIKLAM TREVINO ko vairāk par Tailera atvadām no MYstic Falls.

Maikls Trevino par Tailera grandiozo noiešanu no skatuves saka tā: "Tas vienkārši bija par daudz priekš viņa. Tiešām pārāk daudz pavāru virtuvē, jo ikviens tikai mēģināja iekļūt viņa galvā. Viņš joprojām ir tiešām pazaudējies šajā ziņā un ļoti viegli ievainojams. Viņam vajadzēja aizbraukt."

Mēs zinām, ka Mystic Falls būs vēl viens pilnmēness pirms sezonas beigām, taču paliek jautājums, vai Tailers būs klāt šajā naktī. "Mēs jau esam pastāstījuši transformācijas stāstu," saka galvenā producente Džūlija Pleka. "Tagad viņš virzās uz nākamo savas attīstības posmu, kas ir "Kā es dzīvošu šādi līdz sava mūža beigām?"" Poducente stāsta, ka pēc pirmā Tailera attīstības posma, ir pārtraukums, jo tas beidzas tieši tad, kad daudz jākoncentrējas uz Īlaju, raganām un nenovēršamo Klausa ierašanos, tāpēc seriāla veidotāji izlēma, ka ir īstais laiks ļaut Taileram pateikt šīs varoņa ardievas.

Kad Pleka un Kevins Viljamsons paziņoja Maiklam Trevino viņa varoņa likteni, tas bija mazliet pārsteigums arī viņam. "Es zināju, ka būs šī cīņa starp vampīriem un vilkačiem, es zināju, ka kādam būs jāaiziet," aktieris stāsta. "Un, kad viņi pateica, ka man būs jāaiziet, ar mani bija kaut kā tā: "Okay... interesanti.""

Ir skaidrs, ka viņš nebija īpaši sagatavojies šīm garajām brīvdienām, jo viņš tiešām mīl savu darbu un viņš patiesi ir tikpat ziņkārīgs kā mēs, vai un kad Tailers atgriezīsies pilsētā. "Tagad mans prāts kļūst vai traks, jo es vēlos uzzināt, kas nu ir padomā [seriāla veidotājiem]. Kad un vai Tailers atgriezīsies, vai vispār atgriezīsies, vai šajā sezonā vai varbūt viņš neatgriezīsies līdz trešajai sezonai - kāds viņš būs? Cik daudz izmainīta personība viņš būs?"

Vampīru un vilkaču aktivitātes pilsētā dēļ Taileram nebija daudz laika sērot par savu tēvoci Meisonu, kurš mira no Deimona rokas, kamēr turpat blakus vien bija arī Džeremijs.

Džeremija lomas atveidotājs Stīvenss R. Makkvīns cer, ka Tailera atgriešanās atgriezīs arī sižetā arī Tailera un Džeremija draudzību, kas bija sākusi tikai tikko izveidoties. "Es tiešām ceru, ka beidzot viņu draudzība atkal uzplauks," saka aktieris. "Redzēt Meisonu mirstam bija nozīmīgs brīdis Džeremijam. Vienīgā reize, kad viņš redzēja, kā kāds mirst, bija Vikija, un viņa atmiņas par to nakti tika izdzēstas. Redzēt Meisonu mirstam bija pirmā reize, kad viņš bija daļa no kaut kā, kas ir kā viņa ģimenes mantojums. Tāpēc noteikti ir palicis daudz neatklāta Taileram un Džeremijam, un es ceru, ka mēs galu galā to redzēsim."

Un tad, protams, ir vēl arī Kerolaina. Taileram un Metam bija aizkustinošs brīdis pirms Tailera aizbraukšanas. "Viņa mīl tevi, un viņai tevi vajag," Tailers sacīja. "Un teikšu godīgi, viņa ir pelnījusi tādu kā tu, tā kā esi labs pret viņu. Labi?"

Mums patika Tailers un Kerolaina kopā, bet ir grūti noliegt instinktīvo naidu starp vampīriem un vilkačiem. Kad Maiklam Trevino pajautāja, vai viņš domā, ka Kerolainai ir labāk bez Tailera, viņš brīdi vilcinājās, līdz beidzot sacīja: "Jā."

Vai Trevino būtu jaunākais loceklis Meta fanu klubiņā? Mazliet. "Es domāju, Mets viņu līdzsvaros. Lieta tāda, es nezinu, kā viņa pastāstīs [par sevi] viņam, ja vispār pateiks. Vai viņa vienkārši turēs to noslēpumā no viņa? Mēs zinām, viņai patīk saglabāt noslēpumus," viņš saka. "Jā, viņai ir labāk būt ar Metu, līdzsvaram. Tas būtu jauki, likumīgas vampīra un vilkača attiecības, lai redzētu, vai tas vispār ir iespējams, bet, no otras puses, kas zina? Tailers ir prom, kad viņš atgriezīsies, iespējams viņš atkal vajās viņu."

Mēs nevaram būt droši, ka, ja un kad Tailers atgriezīsies pilsētā, viņš jutīsies iemīlējies. Kā mēs zinām no Džulzas teiktā, Taileram stāv priekšā daudz izmaiņas dzīvē... Un, ja mēs atkal viņu redzēsim, viņš varētu būt daudz savādāks nekā tagad - draudzīgais pusaugu vilkacis, ko mēs zinām un mīlam.

Trevino cer, ka atgriežoties Tailers būs pamatīgi pārdomāts... pat, ja tas nozīmē pagriezties pret draugiem. "Ja tu esi vilkacis un paliec ar vilkačiem, tad turies tajā virzienā. Ja jūs nevarat būt draugi, un tev ir jāizsvītro 86 cilvēki no savas dzīves, tad dari to," Maikls saka. "Es tikai vēlos, lai viņš izvēlas savu pusi un nevis abas."

Galu galā Tailera lielākais mērķis šobrīd ir izvairīties no nākamās transformācijas. Lai to izdarītu, viņam ir jālauž lāsts... kas nozīmē upurēt Elenu. Lai gan Pleka nestāsta, vai Tailers atgriezīsies, viņa saka: "Kamēr vien lāsts ir spēlē, Taileram ir nepabeigta lieta."

Tailers paliek viens no nedaudzajiem personāžiem, kam nav raksturīga vajadzība aizsargāt Elenu par katru cenu. Pagājušās nedēļas sērijā mēs redzējām, kā viņš piedalās patiešām bīstamā pasākumā, lai tikai lauztu lāstu, tomēr viņam vēl ir palikusi sirds, lai mainītu notikumu virzību beigās. Vai mums vajadzētu uztraukties, ka viņš varētu atgriezties kā nelietis?

"Jums vajadzētu," Trevino saka. "Jautājums, kas mums tagad jāuzdod, ir, kur viņš dodas, ko viņš dara un ar ko kopā viņš ir. Tātad, kad viņš atgriežas, kas viņam būs svarīgi? Vai viņš atgriezīsies, lai atriebtos? Vai viņš atgriezīsies lauzt lāstu? Vai viņš atgriezīsies, lai nodibinātu mieru un skatītos, vai viņi visi var līdzāspastāvēt Mystic Falls?"

Visu interviju ar Maiklu Trevino par Tailera aizbraukšanu un aktiera vasaras plāniem noskaties šeit!

Materiāla avots un foto www.zap2it.com.

Intervijas | Skatījumi: 819 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 15/02/2011

TV Fanatic intervija ar Īlaja lomas atveidotāju Danielu Džilisu!

Tu padari Īlaju tik jauku, ka pat negribas izjust nepatiku pret viņu, lai gan viņš rauj ārā sirdis. Mierīgie un savaldīgie sliktie puiši ir tie biedējošākie.

Es nekad neesmu gribējis viņu attēlot tādu, kas nebūtu draudīgs.. Viņš nav jauka persona, [bet] jūs varat tā iztēloties, ja vien esat nodzīvojuši pietiekami ilgi. Viņam būtu bijis jāredz tik daudz nāves, ka kāda slepkavība viņam ir kā kukaiņa nosišana... Es esmu ļoti laimīgs, ka varu atveidot šo tēlu. Iespējams, tas ir prieks, ko jūs sajūtat... Man tiešām ļoti patīk atveidot viņu. Viņš ir tik jocīgs.

Tu un Nina Dobreva strādājat ārkārtīgi labi kopā.
No brīža, kad es iesoļoju uzņemšanas laukumā, viņa tik tiešām tūlīt bija laipna pret mani. Tas nemaz tā nenotiek tik bieži. Šī ir visjaukākā radošā grupa un aktieru sastāvs... Nina, viņai ir cik? 21? Man ir 34... Viņa ir atjautīgāka par mani. Un viņa ļoti smagi strādā, atveidojot abas lomas. Viņa ir te katru dienu, un viņa negaužas, un viņa ir neatlaidīga, un viņa zina, ka ir lieliska būtne. Viņa ir gādīga, un viņai ir humora sajūta. Viņa ir vienkārši nežēlīga, un viņa izlādējas uz mani. Mēs ķircinām viens otru visu dienu, un, es domāju, tas parādās atveidojot [lomas].

Vai tu esi saticis Džozefu Morganu? Vai tevī ir atmodināta interese, ko viņš atnesīs sev līdzi, atveidojot Klausu?
Neesmu. Esmu redzējis mazliet no viņa materiāla, bet es nezinu pietiekami daudz par Džozefu, lai komentētu. Esmu sajūsmināts, ka varētu būt karš starp mums, jo es domāju, ka tā varētu būt visaizraujošākā lieta šajā seriālā, kā izskaidrojošā līnija otrās sezonas beigās.

Vai Īlaja pazīst Izabellu? 
Viņš zina visus. Tā ir Īlajas aizraušanās, vienīgā lieta, kas izslīdējusi caur pirkstu starpu, bija šīs dubultnieces iespējamība. Ja viņam kādā brīdī vajag informāciju, viņš to iegūs. Neviens nebūs labāk to izpētījis vai vairāk ekipēts.

Vai mēs redzēsim Izabellu atkal šajā sezonā?
Viņi iedod man scenāriju tieši pirms filmēšanās, un es neesmu redzējis nekādu Izabellu.

Pie kā vēl tu strādā?
Es beidzu [šobrīd] pēcizveidošanas darbus filmai Broken Kingdom, kurā es filmējos, rakstīju scenāriju un vadīju. Mana sieva [Reičela Leja Kuka] arī tajā atveido galveno lomu, un tā ir ļoti atšķirīga loma priekš viņas. Viņa atveido reālu sievieti.

  
Daniela Džilisa filma Broken Kingdom ir drāma, kurā savijas četru cilvēku stāstījumi sākot no Bogotas traģiskajiem graustu rajoniem līdz pat izsmalcinātajiem Holivudas pakalniem. 14 gadus jauna prostitūta un neveiksmīgs, ekscentrisks amerikāņu rakstnieks izveido dīvainu draudzības saites. Kolumbijas universitātes studente ielaiž savā pasaulē lielas briesmas finansiālu iemeslu dēļ, kamēr bērnu aprūpes skolotāja Losandželosā dara visu, ko var, lai cīnītos ar traģiska noslēpuma nastu.
Pagaidām nav pieejams oficiālais filmas treileris, taču tiklīdz tāds būs, mēs par to informēsim.



Intervijas | Skatījumi: 835 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 15/02/2011

Laurai Prudomai no TV Squad bija intervija ar Deimona lomas atveidotāju IANU SOMERHALDERU. Lai gan šī intervija mazliet dublējas ar iepriekšējo,  ieskatīsimies arī mēs!

Brīdinājums! Intervija daļēji satur spoiler elementus!


Šķiet, ka Deimons atkal sāk just cilvēciskas jūtas, tam jābūt ļoti kaitinoši priekš viņa.
[Smejas.] Jā, tas ir kaitinoši gan Deimonam, gan man.

Es pieņemu, ka viņa vadošais instinkts ir būt tik ļaunam, cik vien iespējams, lai līdzsvarotu to, kā mēs redzējām pagājušās nedēļas sērijā [runa iet par 13. sēriju "Daddy Issues"].
Tā ir, tas ir kā vecā parunā: padoties ir vieglākais ceļš. Vienmēr ir vieglāk atstāt visu, kā ir, nevis cīnīties un karot ar sevi un pieņemt pareizos lēmumus. Viņš neapšaubāmi saskaras ar to ikdienā - es domāju, tās ir viņa pastāvīgās grūtības, un tas ir grūti arī man kā Ianam, lai notēlotu to.
Tātad dzīve atdarina mākslu un otrādi; es esmu nonācis pie fakta par Deimonu, ka ir grūti just tik daudz, jo instinktīvi es vienmēr esmu viņu uztvēris kā bezjūtīgu un bezrūpīgu - kaut arī mērķtiecīgu, bet joprojām tādu kā jokdari un, būšu godīgs pret jums, ļoti nepatīkamu tipu.
Bet viņš patiešām sāk patiesi just... Bet tas ir mazliet skumji, tā zaudētas dzīves iespēja un jūtas, ko viņš var patiesi izteikt tikai tad, kad viņam ir kāds, kura prātu viņš kontrolē un kurš nespēj viņam uz to atbildēt vai neuzdod jautājumus. Tas ir kā ar cilvēku, kas nespēj izteikties, ja vien nav piedzēries.

Kā tu izlem, cik daudz parādīt un cik daudz paturēt noslēpumā ar šādu daudzslāņainu personāžu?
[Smejas.] Tas ir 6 miljonus dolāru vērts jautājums, vai ne? Tā ir viena no tām lietām, par ko saka: "Wow, cik daudz tu dari? Cik daudz tu parādi?" Ar to es domāju, tas ir kā dzīvē; tā ir tā bezcerīgā situācija mums kā cilvēkiem un arī vampīriem - jo arī Deimons to dara - mēs slēpjam tik daudz. Mēs tā baidāmies būt viegli ievainojami, jo tas var parādīt mūsu vājumu...
Viņš atvieglo sirdi, bet tas patiesībā nepalīdz, jo, protams, viņš var pastāstīt kādam, kā viņš jūtas, bet viņš nav tendēts uz turpmāku sarunām vai to rezultāta sekām, tā kā viņš vienkārši tā kā mazliet izbauda to [sajūtu].
Viņš izvēlas draudzeni uz īsu brīdi... Kā Kevins [Viljamsons] teica, Deimons ir Mystic Falls pieejamais vecpuisis; ja viņam nav draudzenes vai meitenes, ar ko viņš ir kopā regulāri, ļaudis var sākt uzdot jautājumus, kas notiek. Tāpēc viņš izvēlas pakļaut superseksīgo, asprātīgo vietējo televīzijas diktori un zināmā mērā likt viņai uzklausīt savus jūtu uzplūdus, joprojām īsti neatrodot atbildes uz tiem.

Parunāsim par Endiju Stāru, šo fantastisko žurnālisti. Viņa acīmredzami nav vidusskolniece, tātad kāda ir dinamika starp viņiem?
Nu, viņa tiešām ir asprātīga un jautra... Viņa nav vidusskolniece, tāpēc tas padara dinamiku pavisam savādāku; viņa ir neparasta un asprātīga līdzīgi Deimonam, tāpēc starp viņiem ir šī nelielā ķircināšanās, pateicoties faktam, ka pat piespiedu kārtā [ar Deimona prāta kontroli], viņa joprojām ir attapīga un brīnišķīga. Tas rada daudz jautrības, jo tieši šobrīd seriālā ir tik daudz dzīvībai bīstamu lietu, nav nemaz tik daudz vieglprātības.

Vai dosi kādu mājienu, cik ilgi viņa varētu palikt, vai arī viņa priekšlaicīgi pametīs mūs?
Nu, ziniet, Douna [Olivjēri], kas ir mana ļoti laba draudzene, tikko dabūja lielu blakus lomu Donam Čedlam [jaunā TV projektā].

Tad jau tā nav laba zīme!
[Smejas.] Deimonam nē, viņai neapšaubāmi ir!

Acīmredzms, ka Deimonam ir nopietna nepatika pret vilkati Džulzu (Mikaela Makmanusa) pēc Rozas nāves. Vai vari padalīties ar kaut ko no viņu savstarpējām attiecībām nākamo sēriju laikā?
Jā, Džulza acīmredzami radīja pavisam savādāku šķēršļu un problēmu ievirzi, pateicoties faktam, ka viens viņas kodiens var burtiskā nozīmē nogalināt viņu šādā smieklīgi briesmīgā nāvē. Es domāju, iespējams patiešām nepareizs ir priekšstats, ka Deimons bija iemīlējies Rozā - Rozas nepatīkamais stāvoklis un nāve lika viņam just vairāk, kā viņš vēlētos just. Bet patiesībā tas ir par Elenu; viņš nebija iemīlējies Rozā, tas vairāk bija par to, ko tas [Rozas nāve] lika viņam sajust.
Tāpēc viņš vēlas dabūt Džulzu ārā no pilsētas vairāku iemeslu dēļ: pirmkārt, ir bīstami, ja viņa ir šeit, tas, ka viņa var nogalināt viņu, rada viņā nepatiku, nepatiku viņam rada arī tas, ka galu galā viņa bija katalizators, kas izraisīja viņu just tik daudz, zaudējot Rozu.

Pagājušās nedēļas sērijā ["Daddy Issues"] sākās vampīru un vilkaču karš - kādu lomu spēlēs Deimons nākotnes sadursmēs ar likantropiem?
Nu, es domāju, ka tas varētu būt diezgan neveiksmīgi priekš viņa. Es domāju, Deimons saprot, ka ir daudz vilkaču un nemaz nav tik daudz vampīru, kas vēlētos viņam palīdzēt... Tādā veidā tas kļūst mazliet strīdīgs jautājums.

Es dzirdēju, ka Deimons rīkos pusdienu pasākumu ļoti drīz. Ko tu vari pačukstēt par to?
Ooo, tas bija tik jautri. Esot uzņemšanas laukumā ar Deivu Andersu, kas ir mans puika; Metu Deivisu, mans puika; Sāru Kaningu, kuru es patiešām apbrīnoju, un Dounu, kuru es patiešām apbrīnoju, Markosa Siegas vadībā... un, protams, Danielu Džilisu, kas ir mans puika; tas bija iedvesmojoši. Man bija šie pieci aktieri, sēžot ap galdu, kurus es patiešām apbrīnoju un ar kuriem mīlu būt un strādāt kopā un tad vēl - mums bija Markoss Siega, kas vadīja. Tā bija liela jautrība, tik tiešām daudz asprātības, kas virmoja apkārt. Ļoti jautri, tas man patika, tas bija aizraujoši!

Būs arī atskats pagātnē. Vai vari dot kādu mājienu mums, ko mēs varētu ieraudzīt? ... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 979 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 14/02/2011

Intervijā CW Source (video zemāk) Maikls Trevino stāsta par Tailera mokošo pārvēršanos, filmēšanas procesu, kā arī par to, ka Kendisa Akola atbalstījusi viņu tikpat daudz, cik Kerolaina Taileru. Nobeigumā viņš stāsta, ko viņam visvairāk patīk darīt brīvajā laikā!
Paldies par informāciju www.vampire-diaries.net!
Intervijas | Skatījumi: 910 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 12/02/2011

Katerina Greihema šomēnes uz viena no "Troix Magazine" vākiem! Žurnālā viņa stāsta, kāds ir viņas ideālais Valentīns!


Ieskatīsimies arī mēs Nikoletes Moras intervijā ar Katerinu!

AR KO TU NODARBOJIES?
Es esmu aktrise un dziedātāja.

KO TU TEIKTU, JA TEV JAUTĀTU, AR KO TU LEPOJIES?
Esmu ļoti lepna, ka esmu daļa no brīnišķīgā seriāla The Vampire Diaries.

KĀDAS IR TAVAS MĪĻĀKĀS FILMAS, UN VAI TĀS TEVI IESPAIDO, KAD TU LASI SCENĀRIJU VAI IZVĒLIES LOMAS?
Manas mīļākās filmas parasti ir domātāju filmas, kā "Inception" vai "The Matrix". Kad es skatos lomas, es mēģinu atrast, kas pārbaudīs manus spēkus. Vai tas ir saistīti? Nē. Es skatos filmas kā fane.

AR KO TU GRIBĒTU KOPĀ FILMĒTIES? KAS IR TAVA SAPŅU LOMA?
Helēna Bonama Kārtere ir mana mīļākā [aktrise]. Edvards Nortons. Kaut kas šķautnains, asprātīgs [par lomu].

KO TEV PATĪK DARĪT, KAD TU ESI VIENA, UN TEV IR BRĪVS LAIKS?
Rakstīt mūziku, partitūras, taisīt drēbes... jebko radošu.

PASTĀSTI PAR LAIKU PIRMS TU PĀRCĒLIES UZ LOSANDŽELOSU!
Es uzaugu Losandželosā. Es dzīvoju Šveicē, Londonā un Parīzē vēlāk, bet tikai kā mazulis. Es neatceros daudz. Mans tēvs strādāja AN [ANO - Apvienoto Nāciju Organizācija], un māte - bankā.

MĪLESTĪBAS DZĪVE? PERFEKTAIS PUISIS?
Es tiešām nerunāju par savu personisko dzīvi, bet esmu ļoti laimīga.

JA TEV BŪTU IESPĒJA DOTIES UZ RANDIŅU AR KĀDU SLAVENĪBU, KAS TAS BŪTU, KUR JŪS DOTOS UN KĀPĒC?
Maikls Džeksons. Neverland. Vienkārši, lai parunātos.

KAS IR TAVI MĪĻĀKIE MUZIKĀLIE MĀKSLINIEKI?
M.I.A., Gvena Stefani, Džons Lenons, Selija Krūza, Madonna, Dženeta [Džeksone].

KAS IR PATS NEAIZMIRSTAMĀKAIS, KO ESI PIEDZĪVOJUSI?
Došanās uz bāreņu namu Etiopijā un trauku mazgāšana bērniem pagaidu virtuvē.

PASTĀSTI MUMS KĀDU IEDVESMOJOŠU STĀSTU NO SAVAS DZĪVES!
Es gulēju pie savas mammas uz grīdas, kad pieteicos The Vampire Diaries. Man ne mašīnas, ne naudas.  Man bija vajadzīgs burtiski jebkāds darbs, ko dabūju, un tā joprojām ir. Es ceru, ka cilvēki nenolaiž rokas, kad izskatās, ka grūtības nekad nebeigsies. Ja jūs cīnaties par to, ko vēlaties, lai vai kas notiktu, jūs uzvarēsiet. Es jums apsolu.

APRAKSTI SAVU PERFEKTO VALENTĪNU!
Cilvēks ar patiesi labu sirdi. Man nav svarīgi, cik daudz viņam ir naudas, vai ar kādu mašīnu viņš brauc, bet , ja viņš ir jauks un mīl mani, es esmu viņa. Viņam jābūt arī smieklīgam. Man patīk smieties.


Paldies par informāciju vampirediariesonline.com!
Foto no žurnāla "Troix Magazine", fotogrāfe Leslija Brūsa. 
Intervijas | Skatījumi: 896 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 09/02/2011

Džareta Vīselmana (POP WRAP; 2011. gada 3. februārī) intervija ar IANU SOMERHALDERU.



PopWrap: Vispirms apsveicu ar lielisko pagājušās nedēļas sēriju. Ko tu domā par Deimona cerību sabrukumu noslēgumā?
Ians Somerhalders: O, paldies. Tā bija lieliska [sērija]. Lieta tāda, ka es esmu tikpat apmulsis aktieris, kā Deimons indivīds, pateicoties faktam, ka viņš ir tik fenomenāli daudzpusīgs personāžs, kā es jebkad biju iedomājies vai plānojis. Kas ir lieliski, jo, kad viņš tiek pārsteigts, arī es tieku pārsteigts, tā kā man pastāvīgi jābūt gatavam uz to.

PW: Izskatās, ka viņam tieši šobrīd ir neliela krīze.
Ians: Un mums visiem ir šie banālie cilvēka eksistences krīzes brīži - ak, dievs, kā jauns vīrietis pēc divdesmit gadu vecuma, es biju atbildes uz to meklējumos. Viņš patiešām piedzīvo, visticamāk pirmo reizi 150 gadu laikā, kā visa šī "jūtu" padarīšana darbojas. Ar to tiešām ir grūti cīnīties.

PW: Es iedomājos, ka šāda emocionāla monologa atveidošana prasīja arī mazliet tavus spēkus.
Ians: Tās dažas stundas bija ļoti nogurdinošas ne tikai Deimonam, bet arī man. Reizēm šāda veida ainas ir ļoti, ļoti interesantas, jo tās nāk dziļi no vietas dziļi iekšā tevī. Tev ir jāliek sev iet cauri visam, kam iet cauri personāžs, tāpēc tas ir interesanti aktierim. Šīs nelielais Deimona seniora ceļojums ir tāds, ar ko ir jārēķinās. Viņš uzdod patiesi nopietnus jautājumus, ko mēs visi esam jautājuši sev. Tas tikai nāk no personas, kas ir vairāk kā 160 gadus veca [smejas].

PW: Tu iepriekš sacīji, ka šodienas Deimons ir pavisam savādāks, kā tu biji viņu iedomājies. Vai tu vari pastāstīt par to?
Ians: Es piezvanīju Kevinam [Viljamsonam], zaudējis savaldīšanos, jo es nerāvu vairāk cilvēku galvas un nedejoju puskails ar universitātes studenšu kluba meitenēm. Viņš man teica: "Deimons attīstās." Ir simtiem epizodes ar šī puiša piedalīšanos un viņam ir jāatīstās... vai jāmirst.

PW: Tātad tu nenojauti, ka viņa attīstība būs tik ātra?
Ians: Viens no seriāla plusiem ir tā virzīšanās uz priekšu ļoti ātri, kas ir jocīgi, jo TV nav ierasts pārvietoties tādos ātrumos. Tā Deimons izgāja cauri ļoti ātram procesam no ierašanās pilsētā ar saviem plāniem līdz atklāsmei, ka viņa plāni ar palikšanu pilsētā bijuši pilnīgi aplami, jo viņš sācis rūpēties par citiem. Tas padara viņa likmes lielākas. Kad tu neatlaidīgi virzies uz attiecībām, tu riskē sākt rūpēties. Tas padara sarežģītu aiziešanu. Un Deimons diemžēl atklāj, ka vēlas izveidot šīs attiecības. Nu, kad viņš patiešām raizējas par kādu, viņš nevar kā parasti uzlikt "mīksto", atvainojos par savu franču valodu [smejas].

PW: Izskatās, ka viņa attiecības ar Elenu gandrīz vai padarīja viņu atvērtāku, lai rūpētos tik patiesi par Rozu.
Ians: Mēs sākam saskatīt viņā cilvēciskas līdzības, kas, es saprotu, ir svarīgi, bet tas ir smalks balanss starp to, ka viņš ir Deimons un ne Stefans. Stefanam ir viņa skaistā cilvēcība, bet patiesībā Stefans ir kļuvis labāks tikai ar lielu pašdisciplīnu, kontrolējot savu vēlmi nogalināt. Jo neaizmirstiet, Stefana dabiskie instinkti ir nogalināt.

PW: Vai tu gribi teikt, ka mēs redzēsim parādāmies atkal Deimona bīstamo pusi?
Ians: Ir grūti novilkt precīzu līniju starp to, ka viņš ir gādīgs indivīds, un to, ka viņš ir brutāls slepkava, kas, līdzīgi kā Stefans, var vienkārši to izslēgt. Vai viņam piemīt spēja mīlēt? Tas ir ceļojums viņa iekšējā pasaulē. Es patiešām domāju, ka Deimons ir devies ceļā. Šis viņa emocionālais ceļojums ir tiešām sarežģīts. Bet vai nu Deimons palīdz kaķēnam tikt lejā no koka, vai arī brutāli norauj kādam galvu, viņš to darīs, kā pats vēlēsies. Un viņš iespējams darīs abus ar vienu un to pašu smaidu sejā.

PW: Vai Džulzai būs iespēja redzēt šo smaidu?
Ians: Džulza rada briesmas visam, kas Deimonam šobrīd ir nozīmīgs. Jā, viņa ir ļoti seksīga, bet [viņa ir] lielākā problēma. Tāpēc mēs patiešām parādīsim, ka, ja kādam, kas jums patiešām rūp, jūs esat nepieciešams, jūs noliksiet malā savas jūtas, savu spēju just sāpes. Padomājiet par māti, kas noceļ avārijā sadauzītu mašīnu no sava bērna! Mēs varam atrast neprātīgu spēku sevī, kad vajag aizsargāt tos, kas mums rūp. Viņš cīnās par kaut ko, kas ir lielāks par viņu pašu, un tas maina visu. 


Materiāla avots www.nypost.com.
Foto no ian-somerhalder.com.      
 

Intervijas | Skatījumi: 1093 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 08/02/2011

Neilgi pirms mēs ieraudzījām pirmo 2011. gada sēriju "Descent" Kerijai Proktorei no Buddy TV bija iespēja intervēt Katerinu Greihemu (Bonija Beneta) par iespējamajām Bonijas un Džeremija attiecībām, muzikālu The Vampire Diaries sēriju un viņas mīļākajām izklaides vietām Atlantā.



Kādu nākotni tu redzi Bonijai un Džeremijam? Vai viņa var tikt pāri šai draudzenes mazā brāļa lietai? Vai savai apsēstībai attiecībā uz vampīriem?
Sižets var pavērsties jebkurā virzienā, un tāpēc jau cilvēkiem tas patīk. Es piekrītu šai filozofijai un man to vajag izmantot, lai attēlotu tā virzīšanos jebkurā virzienā, un patiesībā jābūt apmierinātai ar jebkuru no abiem - vai viņa kļūs par Džeremija draudzeni, vai arī tas nenotiks. Lai kā būtu, vai iespējams viņas iekšējais dialogs attiecībā uz to, kāpēc viņa varētu nevirzīties nekādā virzienā attiecībās? Esmu neitrāla attiecībā uz to. Es nezinu, kādā virzienā tas var pavērsties.

Cik stipra ir Bonijas draudzība ar Elenu un Kerolainu? Kādu tu redzi šo attiecību attīstību?
Ļoti, ļoti labu. Īsu brīdi tās bija kā nelīdzens ceļš; tajā bija daudz noslēpumu un neizpaustas informācijas, un daudz noslēgtības. Tagad, kad visas ir ļoti godīgas attiecībā uz to, kas viņas ir kā cilvēki un kādas ir viņu izvēles attiecībā vienai pret otru, viņas tiešām ir kļuvušas ļoti tuvas. Jūs noteikti redzēsiet daudz vairāk Bonijas, Elenas un Kerolainas ainas, kas ir lieliski, jo tas tiešām atgriezīs viņas atpakaļ pie fakta, ka dienas beigās viņas joprojām ir vidusskolas skolnieces.

Ko tu vari pateikt mums par Bonijas neredzētajiem vecākiem?
Neko (smejas). Es nezinu.

Vai mums kādreiz būs iespēja dzirdēt Boniju dziedam?
Nē. Ticiet vai nē, bet es vienmēr esmu teikusi, ka man patīk paturēt šīs lietas atsevišķi. Varētu nodomāt: "Hei, es esmu šajā veiksmīgajā seriālā, es izmantošu to savā labā." Bet pārsteidzošā kārtā es neesmu lielā sajūsmā par šo ideju, jo Bonijas Benetas tēls ir 17 gadus jauna meitene no mazas pilsētas. Viņas stila būtība atspoguļo to, un tas atspoguļo viņu; viņa ir pēc dabas hipijs.
Es tiecos domāt, ka, ja es radu mūziku, es vēlos, lai tā simbolizētu to, kas es esmu, Ketu Greihemu, tik daudz, cik vien tas iespējams. Un es gribu, lai tā būtu tīri manā stilā un manā kā personas noskaņā. Ja es to nedarīšu, tad es katrā ziņā nesaprotu, kāda jēga no manas uzstāšanās.

Runā, ka  ir tāda iespēja, ka būs kāda muzikāla sērija?
Visi turpina mums jautāt par to! Kā jau es teicu, ja es neesmu es pati mūzikā, ar mani būs kaut kā tā "Ok, ziniet ko?" Es neesmu lielākā mūziklu fane; es esmu mazliet aizkaitināta, un man patiktu paturēt to noslēpumā. Tas varētu notikt. Ja autori saka "Lec!", es jautāju: "Cik augstu un ko jūs vēlaties redzēt man mugurā?" Man tiešām patīk seriāla nopietnība un izcilie momenti, un kā viss ir tik dzīvīgs un nāvīgs. Es mīlu to; es mīlu tirpu sajušanas faktoru. Es negribu to atņemt.

Man ir daži jautājumi, ko iesnieguši fani. Pirmais ir no Džeisona Lavsona (@snowballx) via Twitter: Vai mums būs iespēja redzēt, kā Bonija kļūst vēl spēcīgāka sezonas gaitā?
Jā un nē. Tas ir viss, ko es varu pateikt.

Mūsu Vampire Diaries Ultimate Fan Page Facebook daudzi fani jautā: ar kuru no saviem kolēģiem tu esi vistuvākā uzņemšanas laukumā un ārpus tā?
Visas meitenes un es esam tiešām ļoti tuvas. Mēs visi esam tuvi kā aktieru sastāvs, bet, kad es esmu Atlantā, katru nedēļas nogali esam kopā mēs - Kendisa, es, Nina un Sāra. Ziniet, mēs esam kā Čārlija eņģeļi!

Lašanda Prestone vēlas zināt, vai tev patīk Atlantā? Kur tu dodies izklaidēties?
Es mīlu Atlantu! Pagāja kāds laiks, kamēr es radīju sev šeit īstas mājas, jo esmu absolūta kaliforniete, un es patiešām mīlu Kaliforniju un Losandželosu. bet man tiešām šeit patīk.
Es mitinos Kendisas mājā. Mums ir spēļu naktis, kas ir tiešām jautri. Mēs ielūdzam dažus komadas locekļus un kādu no aktieriem. Mēs ejam daudz uz kino. Man patīk līksmie klubi šeit; tur ir apbrīnojami jautra mūzika un izklaides. Un daudz gardu jo gardu restorānu; tur ir apbrīnojami ēdieni.


Ja vēlies, noskaties arī Katerinas Greihemas dziesmas "Sassy" videoklipu!



Intervija un foto no www.buddytv.com.

... Lasīt tālāk »
Intervijas | Skatījumi: 896 | Pievienoja: Arvena | Pievienots: 03/02/2011

1-8 9-16 ... 49-56 57-64 65-71
WWW.KINOFILMNET.LV
Filmas online

Ieeja

Labākās filmas

MINI-ČATS

Reklāma
Filmas online

Aptauja
Elēnai jābūt kopā ar
1. Demonu
2. Stefanu
3. Klausu
4. cits...
Atbilžu kopskaits: 8



TVDLatvia by Arvena, Ar4ssS © 2010 - 2024